• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Yarın görürsün inşallah bazen bir günde düşüyo canım :KK66:
Bende bu hafta bisey var cozemedim.hem de regl oldum bitti sifir kacamak ona ragmen dun artidaydim.dun detoksumsu menuye ragmen istedigim gibi bi eksiyle uyanmadim bugun.

Bende bu hafta bisey var cozemedim.hem de regl oldum bitti sifir kacamak ona ragmen dun artidaydim.dun detoksumsu menuye ragmen istedigim gibi bi eksiyle uyanmadim bugun.
Canım oluyo böyle zaman zaman metabolizma alışıyomuş hep aynı düzen beslenmeye, arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış onuda geçen gün eşim dedi o çok okur mesela bir gün herzaman yediğinin %20 fazlasını yiyip metayı şaşırtıyormuşsun ama bilmiyorum ne kadar etkili, bende yarını merakla bekliyorum regle 3 gün kaldı

Canım oluyo böyle zaman zaman metabolizma alışıyomuş hep aynı düzen beslenmeye, arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış onuda geçen gün eşim dedi o çok okur mesela bir gün herzaman yediğinin %20 fazlasını yiyip metayı şaşırtıyormuşsun ama bilmiyorum ne kadar etkili, bende yarını merakla bekliyorum regle 3 gün kaldı
Onu ben de duydum.Bakalim bikac gun daha bekleyeyim ne olacak

Ben bir dilim yaş pasta yiyimde başında yıldızlar uçuşsun :confused:

Onu ben de duydum.Bakalim bikac gun daha bekleyeyim ne olacak
Bende öyle duydum arkadaşımdan diyette iken kilo veremediği zaman böyle diyete aykırı birşey yiyordu önce kilo almış gibi oluyırdu sonra birden eksiye geçiyordu

O olay şöyle tam olarak. Haftanın 2 günü mesela normalde yediğinden yüzde 20 fazla yiyorsun mesela 2 gün normal 3. Gün fazla 4. Gün normal sonra 5. yüzde 20 az sonra 6.yine normal 7. Gün fazla gibi

Back
X