İnş cnm.. o günleri de görürüz :)) sen tabi benden 5 cm uzunsun ama olsunYani aynı kiloda=))
Bende uzun zamandır tartılmiyorumİnş cnm.. o günleri de görürüz :)) sen tabi benden 5 cm uzunsun ama olsun
İyisin sen maşallah :))Bende uzun zamandır tartılmiyorum
Ben hamile kalsam 250 olurumİyisin sen maşallah :))
Yok kızz.. olmazsın inş :))Ben hamile kalsam 250 olurum
Tebrik ediyorum valla seni. Biliyordum vereceğini=)Yok kızz.. olmazsın inş :))
Tebrik ederim canim bi daha 6 lari hic görme inşallah.Eki Görüntüle 2082648 kızlar yaşasın 6lar
Uyumusum da ben oglumu uyutup simdi uyandim hala yataktayim.birazdan tartilcam :)matematik61 bernaaaaaaa... daha tartılmadın mı kızz??
Vallahi masallah 6 lari gordun sonunda tebrik ederm cnmİnş cnm.. o günleri de görürüz :)) sen tabi benden 5 cm uzunsun ama olsun
Canim gecen arkadaslarda soylemis ama bende soylim metabolizma sasirtma olayini haftasonu birazcik fazla ye olmadi bende duydum bunu bisure az yedinmi metabozlima alisiyomus matebolizmayi sasirtinca tekrardan hizli calisiyonus benm teyzem diyetisyene gitmisti cok omceden doktor iki yada uc haftada bir bi hafta sonu oglen menusunu biraz fazla veriyordu
Kurabiye yeme canm zaten bebegede yarari yok misafirlige giderken cantana iki hurma yada kayisi koy kahvelerin yaninda onlari yeEvet bende öyle düşünüyorum kurabiye yok artık 15 haftada 15 kilo alırım böyle giderse et ağırlıklı ve çiğ sebze yemeyi düşünüyorum artık günde maksimum 2 porsiyon meyve bakalım nasıl olacak
Bugün fazla yiyeyim o zaman canım teşekkür ederim inşallah etki ederC
Canim gecen arkadaslarda soylemis ama bende soylim metabolizma sasirtma olayini haftasonu birazcik fazla ye olmadi bende duydum bunu bisure az yedinmi metabozlima alisiyomus matebolizmayi sasirtinca tekrardan hizli calisiyonus benm teyzem diyetisyene gitmisti cok omceden doktor iki yada uc haftada bir bi hafta sonu oglen menusunu biraz fazla veriyordu
Ben çirkeflik yapayım dedim sen sevgi ile yaklaştım
ben bilmiyordum :))Tebrik ediyorum valla seni. Biliyordum vereceğini=)
Kız nasıl beddua bu.. 6ları son görüşün olsun mu diyorsun :)) 7 olmasın oTebrik ederim canim bi daha 6 lari hic görme inşallah.
Uyumusum da ben oglumu uyutup simdi uyandim hala yataktayim.birazdan tartilcam :)
saol cnm sende gördün.. helal olsun.. ama seni yendimVallahi masallah 6 lari gordun sonunda tebrik ederm cnm
Ayvkiz uykulu uykulu 7 yazacagima 6 yazmisimben bilmiyordum :))
Kız nasıl beddua bu.. 6ları son görüşün olsun mu diyorsun :)) 7 olmasın o
saol cnm sende gördün.. helal olsun.. ama seni yendim
Tekrar dua et.. cuma vakti yanlışlık olnasın :))Ayvkiz uykulu uykulu 7 yazacagima 6 yazmisim
Önemli olan niyet degil mi yahuTekrar dua et.. cuma vakti yanlışlık olnasın :))
Oldu amin.. 66 olsun içinde hiç 7 olmasın :))Önemli olan niyet degil mi yahuinşallah 7leri gormezsin bi daha hic amin :)
Tartıl artık çatladıkÖnemli olan niyet degil mi yahuinşallah 7leri gormezsin bi daha hic amin :)
Ayy evettt kızzzz hadiiiiTartıl artık çatladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?