- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Benimde kafam yorgun .. ders çalışmaya başlamalıyım ama inan fırsat bulupta başlayamadım.. diyet yap yap yoruldum.. ayy ne bilim berna yaa.. inan bazen akşam oluyo bakıyorum doğru düzgün yaptığım bi işte yok.. oğlum aşırı hareketli.. çok yoruyo beni..
Bekarlık sultanlık diyorum ya :) evlenince sorumluluk artıyor maalesef. Diyet yapmaktan bende yoruldum ömrüm hep dikkat etmek ile geçti kilo koruma almama hep yemezdim sonuç yine hüsran
Benim oğlum da öyle .kv zayifladi ona bakacan derken bende tık yoktuben de cok yoruluyorum yeni sehir yeni ortam calismak oglumu birakmak..cok zorlanıyorum. Diyetten ben bile sıkıldım seni dusunemiyorum.
Bence cocuksuz takilinca da esin kafa dengiyse bekar gibi oluyon :) Ben de cok cavuk kilo aliyorum gulbe yaa omur boyu dikkat etmek zorundayim.
Dimi yaa ...avm lerde dürümleri hamburgeri götürüyorlar.. acaba diyorum yiyip yiyip kilo almıyo bu bunlar .. yoksa dikkat mi ediyorlar..Of kızlar ben de bıktım diyet olayından. Bakıyorum zayıf kızlar zayıf adamlar sabah simit poğaça alıyorlar onları yiyorlar hem de her sabah diyorum kendi kendime ben böyle olabilecek miyim yoksa ömrüm boyunca hep dikkat etmek zorunda mı kalacağım..
Valla onu diyet bitip de normal yeme duzenine gecince gorcez canım. Bana hala biborta boy pizzayi gömerim de doymam gibi geliyo ertesi gune de +2si garanti.cok cabuk alirim ben.o yuzden vucut ve mide ne hale gwlmis diye görmek icin hedeften 2 kilo fln daha fazla vermek iyi gibi.Of kızlar ben de bıktım diyet olayından. Bakıyorum zayıf kızlar zayıf adamlar sabah simit poğaça alıyorlar onları yiyorlar hem de her sabah diyorum kendi kendime ben böyle olabilecek miyim yoksa ömrüm boyunca hep dikkat etmek zorunda mı kalacağım..
Bünye ile alakalı kuzum ya olmayınca olmuyor küçük görümcem hep abur cubur yer hep kilo aldıran şeyler ama manken gibi cidden eltim de öyleOf kızlar ben de bıktım diyet olayından. Bakıyorum zayıf kızlar zayıf adamlar sabah simit poğaça alıyorlar onları yiyorlar hem de her sabah diyorum kendi kendime ben böyle olabilecek miyim yoksa ömrüm boyunca hep dikkat etmek zorunda mı kalacağım..
Benimde 4 kilodan azBuvarada saka maka sabahki tartima gore 4 kg den az kaldi benim de
Çok sevindim canım ya az kaldı stres yapmayayım diyorum ama işte tartıya çıkmaya korkuyorumBuvarada saka maka sabahki tartima gore 4 kg den az kaldi benim de
Sen sus sen kazana dustunBenimde 4 kilodan az
Yoksa 5leri mi gördün??Sen sus sen kazana dustunsenin 64 olman demek benim 50 olmama denk.Ay istemem ben o kadarini da ama 55e hayir demem
Yok kiz nerde daha pazartesi 62.8dim ve dun 2 ogunde az da olsa karbonlu corba ile 2 küp pattis yedim.ama eksim güzel yine de pazartesiye goreYoksa 5leri mi gördün??
Cnm benim hedefim 68ti aslında.. ama 70den az daha uzaklaşsam iyi olurYok kiz nerde daha pazartesi 62.8dim ve dun 2 ogunde az da olsa karbonlu corba ile 2 küp pattis yedim.ama eksim güzel yine de pazartesiye gore
Ben bi 58i gorim de hayirlisiyla gerisini sonra dusunurumCnm benim hedefim 68ti aslında.. ama 70den az daha uzaklaşsam iyi olur
Az kaldı bernaBen bi 58i gorim de hayirlisiyla gerisini sonra dusunurum
Dimi yaa ...avm lerde dürümleri hamburgeri götürüyorlar.. acaba diyorum yiyip yiyip kilo almıyo bu bunlar .. yoksa dikkat mi ediyorlar..
Valla onu diyet bitip de normal yeme duzenine gecince gorcez canım. Bana hala biborta boy pizzayi gömerim de doymam gibi geliyo ertesi gune de +2si garanti.cok cabuk alirim ben.o yuzden vucut ve mide ne hale gwlmis diye görmek icin hedeften 2 kilo fln daha fazla vermek iyi gibi.
Bünye ile alakalı kuzum ya olmayınca olmuyor küçük görümcem hep abur cubur yer hep kilo aldıran şeyler ama manken gibi cidden eltim de öyle
Valla az kaldi :)Az kaldı berna
Aynen sürekli takipte olmaliyizHippom okucam şimdi hikayeni hemen yazıp gidiyorum başlığına
Kızlar bence sırrı şu ben bakıyorum böyle her gün cips yiyen arkadaşlarım var hem de paket paket ama sürekli takipteler 1 kg fark etsin hemen diyet moduna giriyorlar bizler de öyle yapacağız sanırım
Ya millet dikkat etmeyip tartıya çıkıyor maksimum 2 kg artı çıkıyor ben 1 gün dikkat etmeyim ertesi gün tartıda 2.5 kg önümdeHippom okucam şimdi hikayeni hemen yazıp gidiyorum başlığına
Kızlar bence sırrı şu ben bakıyorum böyle her gün cips yiyen arkadaşlarım var hem de paket paket ama sürekli takipteler 1 kg fark etsin hemen diyet moduna giriyorlar bizler de öyle yapacağız sanırım
Ben niye işte 60ı gördüm dün önceki gün cips yedim de ondan her zaman böyle mi olacakYa millet dikkat etmeyip tartıya çıkıyor maksimum 2 kg artı çıkıyor ben 1 gün dikkat etmeyim ertesi gün tartıda 2.5 kg önümde
İşte bünye canımBen niye işte 60ı gördüm dün önceki gün cips yedim de ondan her zaman böyle mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?