Sensin ŞİŞKO

Bekarlık sultanlık diyorum ya :) evlenince sorumluluk artıyor maalesef. Diyet yapmaktan bende yoruldum ömrüm hep dikkat etmek ile geçti kilo koruma almama hep yemezdim sonuç yine hüsran

Of kızlar ben de bıktım diyet olayından. Bakıyorum zayıf kızlar zayıf adamlar sabah simit poğaça alıyorlar onları yiyorlar hem de her sabah diyorum kendi kendime ben böyle olabilecek miyim yoksa ömrüm boyunca hep dikkat etmek zorunda mı kalacağım..

Dimi yaa ...avm lerde dürümleri hamburgeri götürüyorlar.. acaba diyorum yiyip yiyip kilo almıyo bu bunlar .. yoksa dikkat mi ediyorlar..

Valla onu diyet bitip de normal yeme duzenine gecince gorcez canım. Bana hala biborta boy pizzayi gömerim de doymam gibi geliyo ertesi gune de +2si garanti.cok cabuk alirim ben.o yuzden vucut ve mide ne hale gwlmis diye görmek icin hedeften 2 kilo fln daha fazla vermek iyi gibi.

Bünye ile alakalı kuzum ya olmayınca olmuyor küçük görümcem hep abur cubur yer hep kilo aldıran şeyler ama manken gibi cidden eltim de öyle

Dimi yaa ...avm lerde dürümleri hamburgeri götürüyorlar.. acaba diyorum yiyip yiyip kilo almıyo bu bunlar .. yoksa dikkat mi ediyorlar..

Bünye ile alakalı kuzum ya olmayınca olmuyor küçük görümcem hep abur cubur yer hep kilo aldıran şeyler ama manken gibi cidden eltim de öyle

Hippom okucam şimdi hikayeni hemen yazıp gidiyorum başlığına

Kızlar bence sırrı şu ben bakıyorum böyle her gün cips yiyen arkadaşlarım var hem de paket paket ama sürekli takipteler 1 kg fark etsin hemen diyet moduna giriyorlar bizler de öyle yapacağız sanırım

Ya millet dikkat etmeyip tartıya çıkıyor maksimum 2 kg artı çıkıyor ben 1 gün dikkat etmeyim ertesi gün tartıda 2.5 kg önümde

Kızlar bugün hurma detoxu günüydü
3 lt su
100 dakika yürüyüş 10 dakika koşu
20 dakika eliptik
60 jumping jack
50 mekik

Sabah 11.30
7 hurma
1 kase yoğurt

Öğle 15.00
1 bardak tarçınlı az 1 çk dan az Nescafeli süt
2 hurma

Akşam 17.15 gibi
5 hurma
1 kase yoğurt

Alınan 750 küsür kcal
Yakılan 400 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…