- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahAmin canım inşallah yaa zaten bı kaç haftaya tahminde bulunur doktor bence 16 haftada çoğu doktor bilgi veriyor tabiki öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah
Cnm bugün pek olmamış mı sanki bilemedim.. öğlen hiç olmamış.. pidenin boyutunu yazmamışsın.. bide meyve suyu ev yapımı mıydı?? Akşamda hem pilav hem patates.. miktarlar az gibi aslında.. ayy bilemedim :))Menumm paylaşayım
Sabah 10 klasik benim kahvaltı
Öğlen 2
bir tek kiymalı pide
Meyve suyu
Aksam 7.30
Yarım kase çorba
İki parça tavuk bir kaşık pilav bir ince dilim patates
Salata
2 litre su
60 dakika yuruyus
Yuh dunyayı koymuşsun önüne kfhajkfhjkfhjdaGünaydınnnn herkeseee iyi haftalar :)
KAHVALTIMEki Görüntüle 2048824
Ekmeksiz yedim kahvaltımı kızlar, karatay diyeti usulü![]()
Oyyy sağol kuşum nabersin özledimmm seniiiiYuh dunyayı koymuşsun önüne kfhajkfhjkfhjda
Afiyet olsun canım
Hastayım tatlım ya n'apayım, farenjit olmuşum bogaz fena.Oyyy sağol kuşum nabersin özledimmm seniiii
Kızzz karatay diyetine başladım, öğlen sadece 1 kase çorba içicem.
Ve sürekli su su su .. Oyüzden kahvaltı doyurucu olmalı ve ayrıca ekmek sıfır yok cınıııımm
Sen napıyon yawruuu![]()
55 kilo musun :)))Hastayım tatlım ya n'apayım, farenjit olmuşum bogaz fena.
Ben de diyet yapacagım ya 52 olmam lazım 3 kilo fazlam var.
İvit 55.55 kilo musun :)))
Geçmiş olsun kuzumya dikkat ett...
Aaaaaaaaa ne tesadüfff benimdeeeİvit 55.
Ama benim 52-53 olmam lazım :)
Terbiyesiz afjkfkjhaf :)Aaaaaaaaa ne tesadüfff benimdeee![]()
Olmuş olmuş len ne zamandır ben pide sayıklıyorum yemesem ölürdüm zaten tek pide tek porsiyon yaniCnm bugün pek olmamış mı sanki bilemedim.. öğlen hiç olmamış.. pidenin boyutunu yazmamışsın.. bide meyve suyu ev yapımı mıydı?? Akşamda hem pilav hem patates.. miktarlar az gibi aslında.. ayy bilemedim :))
ben de suan 54 kiloyum 56lardaydimİvit 55.
Ama benim 52-53 olmam lazım :)
Iki yaşını doldurmuştu canım. Öyle kestim süttenNe kadarlikken kestin cnm emmeyi benimki 18 aylik 2 yaşa kadar emziriyim diyorum ama tabi gücüm yeterse :)
Bende öyle düşünüyorum canım kiyamiyorum şimdi kesmeye tam iki yaşını doldurdursun ondan sora kesicem tabi o günlerde bı facia olacak çünkü oğlan sürekli emdiği için benim sütte hiç azalma yok korkuyorum mastit olurum diye ya çünkü bazen 5 6 saat emmediginde gogusumun sizisindan duramiyorumIki yaşını doldurmuştu canım. Öyle kestim sütten