Sensin ŞİŞKO

Menumm paylaşayım

Sabah 10 klasik benim kahvaltı

Öğlen 2
bir tek kiymalı pide
Meyve suyu

Aksam 7.30

Yarım kase çorba
İki parça tavuk bir kaşık pilav bir ince dilim patates
Salata
2 litre su
60 dakika yuruyus

Menumm paylaşayım

Sabah 10 klasik benim kahvaltı

Öğlen 2
bir tek kiymalı pide
Meyve suyu

Aksam 7.30

Yarım kase çorba
İki parça tavuk bir kaşık pilav bir ince dilim patates
Salata
2 litre su
60 dakika yuruyus
Cnm bugün pek olmamış mı sanki bilemedim.. öğlen hiç olmamış.. pidenin boyutunu yazmamışsın.. bide meyve suyu ev yapımı mıydı?? Akşamda hem pilav hem patates.. miktarlar az gibi aslında.. ayy bilemedim :))

Gunaydin kızlar daha ilk haftadan pek katilim yapamadim ama bu haftada itibaren daha duzenli olacak insallah.Yeni tarti aldim ama bu tarti daha fazla gosteriyor:KK43:. Baslangic kilomu bu tartiya gore alalim olmaz mi.
Kilom: 65,300
20170925_065639.webp

Yuh dunyayı koymuşsun önüne kfhajkfhjkfhjda
Afiyet olsun canım
Oyyy sağol kuşum nabersin özledimmm seniiii :KK68::KK68::KK68:

Kızzz karatay diyetine başladım, öğlen sadece 1 kase çorba içicem.
Ve sürekli su su su .. Oyüzden kahvaltı doyurucu olmalı ve ayrıca ekmek sıfır yok cınıııımm :KK54:
Sen napıyon yawruuu :confused:

Oyyy sağol kuşum nabersin özledimmm seniiii :KK68::KK68::KK68:

Kızzz karatay diyetine başladım, öğlen sadece 1 kase çorba içicem.
Ve sürekli su su su .. Oyüzden kahvaltı doyurucu olmalı ve ayrıca ekmek sıfır yok cınıııımm :KK54:
Sen napıyon yawruuu :confused:
Hastayım tatlım ya n'apayım, farenjit olmuşum bogaz fena.
Ben de diyet yapacagım ya 52 olmam lazım 3 kilo fazlam var.

Cnm bugün pek olmamış mı sanki bilemedim.. öğlen hiç olmamış.. pidenin boyutunu yazmamışsın.. bide meyve suyu ev yapımı mıydı?? Akşamda hem pilav hem patates.. miktarlar az gibi aslında.. ayy bilemedim :))
Olmuş olmuş len ne zamandır ben pide sayıklıyorum yemesem ölürdüm zaten tek pide tek porsiyon yani

Iki yaşını doldurmuştu canım. Öyle kestim sütten
Bende öyle düşünüyorum canım kiyamiyorum şimdi kesmeye tam iki yaşını doldurdursun ondan sora kesicem tabi o günlerde bı facia olacak çünkü oğlan sürekli emdiği için benim sütte hiç azalma yok korkuyorum mastit olurum diye ya çünkü bazen 5 6 saat emmediginde gogusumun sizisindan duramiyorum

Back
X