Sensin ŞİŞKO

Günaydın kızlar susuzluk ve sporsuzluktan kilo sabit neyse en azından artı olmadığına seviniyorum. Bu hafta sancılardan dolayı hasta geçirdim. Ama şimdi iyiyim şükür. Bu haftayı bomba atlatım Haftaya 62 küsür Allah ne verdiyse işte olmayı planlıyorum :)) Yarışmalara açığım bu arada.:KK6:

:halay:****13 EKİM CUMA KİLO BİLDİRİM****:halay:

1.MiuLego (55/53.6/1.4/%2.55)
2.Tuzsuz_ruh (78.7/79/+0.3:ruh:
3.My SouL (53.3/52.7/ %1.125 :KK70:
4.hippo(76.6/75.6/1/%1.32):halay:

5. saricicek123 (63,6/63,6)
Alta ekleyerek devam edelim kızlar :KK200:
Sabit misin cnm.. bu hafta peki dikkate etmedin sanki.. buraya da fazla gelmedin.
Spor da eklemedin...

Ama bu hafta senin menülerini özenle takip edicem göreceksin.. bi dahaki hafta senden 62.5 bekliyorum ;)

Sabit misin cnm.. bu hafta peki dikkate etmedin sanki.. buraya da fazla gelmedin.
Spor da eklemedin...

Ama bu hafta senin menülerini özenle takip edicem göreceksin.. bi dahaki hafta senden 62.5 bekliyorum :KK66:
HAklısın canım mazeretlerimi sıralayıverdim hemen :))) Aktif olacağımın sözünüde vereyim tam olsun demi :)) Aslında aktif olsam sıkıntı kökten hallolacak ne kadar aktif o kadar hedeften kopamama :))

HAklısın canım mazeretlerimi sıralayıverdim hemen :))) Aktif olacağımın sözünüde vereyim tam olsun demi :)) Aslında aktif olsam sıkıntı kökten hallolacak ne kadar aktif o kadar hedeften kopamama :))
Aynen cnm aktif olmak azar yemek çok etkiliyor insanı :)) ahh şu @MiuLego olmasa bu kiloya gelebilir miydim bilemiyorum.. bana en sert eleştiri hep o yaptı.. hafiften tırsıyorum da ama çok seviyorum onu.. tabi tevafuk55 tevafuk55 imin de hakkını yiyemem.. canlanırım onlar ya :KK19:

Aynen cnm aktif olmak azar yemek çok etkiliyor insanı :)) ahh şu @MiuLego olmasa bu kiloya gelebilir miydim bilemiyorum.. bana en sert eleştiri hep o yaptı.. hafiften tırsıyorum da ama çok seviyorum onu.. tabi tevafuk55 tevafuk55 imin de hakkını yiyemem.. canlanırım onlar ya :KK19:
Darısı 6 lı rakamlara inşallah :)

Kızlar hep beraber bu hafta için bişi deneyelim mi?? 5te yeme içmeye paydos diyelim mi 1 hafta boyunca ?? Ne dersiniz??
Canım benim eve gitmem 7 yi buluyor. Yeme işi bizde anca 7,30 da son buluyor. Siz yiyin desem bile beni beklerler. Bi çorba salata ile akşam öğün atlatabilirim ama.

:rolleyes:pamık gibiyim halbuki
ama tırsıyorum diyor:rolleyes:

bence de tırs:KK62:

Kuzular gece kızım hiç uyutmadı sabah bababö aldı parka götürdü ben uyurken annem kahvaltı hazırlamış direk sofraya oturdum tabi ki artı çıktım kahvaltı sonrası ama ne yapayım artık bu hafta böyle yazacağım

]:halay:****13 EKİM CUMA KİLO BİLDİRİM****:halay:

6. Gulbe (84/84.5)

Kuzular gece kızım hiç uyutmadı sabah bababö aldı parka götürdü ben uyurken annem kahvaltı hazırlamış direk sofraya oturdum tabi ki artı çıktım kahvaltı sonrası ama ne yapayım artık bu hafta böyle yazacağım
Ayy dün benim oğlanda uyumadı :(

]:halay:****13 EKİM CUMA KİLO BİLDİRİM****:halay:

6. Gulbe (84/84.5)
Kız tok karna bu kdr mı fark etti?? Benim en az 1.5 kilo oynuyo :))

Ayy dün benim oğlanda uyumadı :KK43:
Ne oluyor ki niye uyumadı
Bizimki düzene girmiyor ayakta kucağında salla ben öyle uyuyayım diyor yerine yatırınca çığlığı basıyor tüm ev seferber oldu uyutmak için Yök saat başı ayakta idik salak gibiyim bugün

Back
X