Sensin ŞİŞKO

Aynen cnm aktif olmak azar yemek çok etkiliyor insanı :)) ahh şu @MiuLego olmasa bu kiloya gelebilir miydim bilemiyorum.. bana en sert eleştiri hep o yaptı.. hafiften tırsıyorum da ama çok seviyorum onu.. tabi tevafuk55 tevafuk55 imin de hakkını yiyemem.. canlanırım onlar ya :KK19:
Seni yirim severim sonra daaa mıncırırımmmm:rolleyes::KK74:

Ya gülbe.. sen bu kadar az yemeye nasıl zayıglayamıyorsun.. tamam kilo almaman da iyi ama zayıflamn lazım..
Aslında bende şoklardayım bilmiyorum ben niye böyleyim bazen diyorum ki acaba hamile olmasamda kilo veremeyecek mi idim Doğum sonrası korkum bu

Günaydın kızlar akşam tv izlerken uyuyakalmış bir Sibel var karşınızda akşamın menüsü kaçtı tabi doğal olarak şimdi verelim

Dün sabah 9.30
İki parmak eninde hellim peyniri kizarttim üstüne iki yumurta kırdım bir küçük dilim ekmekle yarım domates

Ara yoktu malesef dün

Akşam 19.

Fırında tavuk yaptım sadece iki kanat yedim bir elma dilimi patates bir kaşık kuskus bolca salata

2 litre su
70 dakika yürüyüş yaptim

Günaydın kızlar akşam tv izlerken uyuyakalmış bir Sibel var karşınızda akşamın menüsü kaçtı tabi doğal olarak şimdi verelim

Dün sabah 9.30
İki parmak eninde hellim peyniri kizarttim üstüne iki yumurta kırdım bir küçük dilim ekmekle yarım domates

Ara yoktu malesef dün

Akşam 19.

Fırında tavuk yaptım sadece iki kanat yedim bir elma dilimi patates bir kaşık kuskus bolca salata

2 litre su
70 dakika yürüyüş yaptim
Afiyet olsun da güzel mi değil mi karar veremedim sibel :)) spor listesini oluştur hemen..

Aslında bende şoklardayım bilmiyorum ben niye böyleyim bazen diyorum ki acaba hamile olmasamda kilo veremeyecek mi idim Doğum sonrası korkum bu
Tevafuk dedi aslında hamileliğe bağlı ödem olabilirmiş.. bu arada tebrik ediyorum gülbe seni.. ben diyete devam edicem derken ilk pek ihtimal vermemiştim.. bi iki hafta sonra dayanmaz bırakır demiştim.. helal olsun kız.. en azından kilo almadın şükret...

Tevafuk dedi aslında hamileliğe bağlı ödem olabilirmiş.. bu arada tebrik ediyorum gülbe seni.. ben diyete devam edicem derken ilk pek ihtimal vermemiştim.. bi iki hafta sonra dayanmaz bırakır demiştim.. helal olsun kız.. en azından kilo almadın şükret...
Dün spor listesi olusturmadinizmi

Bugün herkes ten menü bekliyorum...:kk77:

Spor listesi oluşsun en az 5 kişi olsun lütfen :spor:

Erkenden ağızlara kilit çekelim :duduk:

Bu hafta çok iyi olsun..

Şükür çok kilo almadım şimdilik 1 kilo gözüküyor sebebi de kurban bayramı tatili oldu biliyorsunuz onu veremedim inş 6. Aya kadar daha artı olmam kilo almak İstemiyorum bebeğim sağlıklı olsun da inş 90 kiloyu aşmadan doğuma gidersem süper olacak hedefe ulaşmış olacağım inş

Back
X