Sensin ŞİŞKO

Bende iyi olmaya çalışıyorum canım diyet yapamadım bir süredir ve biraz hastane de idim tedavi felan için nasipse yarın tekrar başlayacağım nasipse ama bakalim senin hamilelik nasıl gidiyor kaç kilosun kuzum ne kadar aldın şimdiye kadar
Nasıl geçti tedavi canım
Bende iyiyim Kızımdan dolayı hamileliği unutuyorum ben ya ama 1 kilo aldım şimdiye kadar

Sabah
11:00
2 bardak aç karna su
2 ev poğaçası
5 zeytin çay

Ara 14:30 1 küçük şeftali

Ara 16:00 1 fincan süt

Akşam 19:00
1 porsiyon kuru fasulye

Su 2 lt
Canım menü güzel afiyet olsun yarasın bebişe ama süt ürünlerini eksik etme kemiklerin dişlerin zarar görmesin

Nasıl geçti tedavi canım
Bende iyiyim Kızımdan dolayı hamileliği unutuyorum ben ya ama 1 kilo aldım şimdiye kadar
Kist oluştu canım bi kaç ilaç kullanıyorum oda biraz etkiliyor ama zamanla alisirim herhalde kaçıncı haftana girdin canım bence gayet iyi gidiyor gibisin ya aman kendine dikkat et de kilo yine bin şekilde verilir kizin nasıl canim

Kist oluştu canım bi kaç ilaç kullanıyorum oda biraz etkiliyor ama zamanla alisirim herhalde kaçıncı haftana girdin canım bence gayet iyi gidiyor gibisin ya aman kendine dikkat et de kilo yine bin şekilde verilir kizin nasıl canim
Geçmiş olsun canım
16. Haftanın içindeyiz canım şimdilik iyi gibi inş iyi de gider kilomdurumu kızım haylaz biraz uykuyu sevmiyor erkenden ayakta biraz yoruyor beni ister istemez

Geçmiş olsun canım
16. Haftanın içindeyiz canım şimdilik iyi gibi inş iyi de gider kilomdurumu kızım haylaz biraz uykuyu sevmiyor erkenden ayakta biraz yoruyor beni ister istemez
Sağol canım zor tabi cinsiyeti belli oldu mu bebisin maşallah güzel gidiyor devam eder ya elbet azimlisin sen

Back
X