Sensin ŞİŞKO

Günaydın kızlar inanın akşam olduğu zaman eve giriyorum biri kolumdan diğeri bacağımdan çekiştiriyor. Her akşam spor yapayım diyorum ama tüm enerjimi tüketiyorlar. 11 den önce yatmıyorlarda. Spor konusunda çok iktirsarsızım
Dünkü Menüm Sabah8: 1 yumurta+ 1 yumurtanın sarısı, peynir, zeyt,n , 1 dilim tbe
Ara 10.00: 1 armut, 4 badem
Öğlen 12:00 : 1 tavada yumurta, peynir,yoğurt, 1 dilim tbe (patates, makarna vardı menüde yemedim )
Ara 15:00 1 armut, 5 çiğ fındık
Akşam 19:00 1 kase çorba, salata , 1 dilim börek
2 lt su
Afiyet olsun canım ben beğendim menunu

Unutmayalım diye şimdiden yazıyorum menü
Sabah
1vasa domates salatalık yeşillik 2kk peynir zeytin 1twtli kaşığı kuşburnu marmelat

Ara
2 gün kurusu bir ceviz

Öğlen
Fena acıktım gözüm dönmüştü
1 çorba kasesi buharda haşlanmış karnabahar 3yk yoğurt
2ceviz
2yk lor peyniri
4zeytin yeşillik domates salatalık
3yumurta beyazi
1vasa

Yazmasam unuturdum kızlar öğlen çok yedim çünkü

Akşam
Pırasa yiyecem belki yanında yoğurt bir kase ama yemeyim çok oldu bugün yoğurt eledim:kk77:

10 yaşında bir kızım var minnak diye bahsettiklerim ikiz biri kız biri erkek 8 aylıklar saricicek123 saricicek123
Oyy maşallah yerim ben onları. En tatlı dönemleri Allah acılarını göstermesin. Benimde gönlümden geçiyor ikiz olsun gönlümdeki sayıya erişeyim diye :))) Bi kez daha takdir ettim yalnız azmini :KK9:ikiz çocukla diyet yapabilmek hele spor ayhh hiç şikayet etmeyecem daha :))

Afiyet olsun canım ben beğendim menunu
:KK36:

Sabah
1vasa domates salatalık yeşillik 2kk peynir zeytin 1twtli kaşığı kuşburnu marmelat

Ara
2 gün kurusu bir ceviz

Öğlen
2ceviz
2yk lor peyniri
3yumurta beyazi
1vasa

Akşam
Pırasa yiyecem belki yanında yoğurt bir kase ama yemeyim çok oldu bugün yoğurt eledim:kk77:
Afiyet olsun , iyide güzelim hepside sağlıklı şeyler çokta abartmamışsın , yoğurdu menünden çıkarma bence :super:
Birde kuşburnu marmelatının tadı nasıl:)) Hiç marmelat olarak düşünemedim kuşburnunu nedense

Kızlar yarın ip atlama yarışı yapalım mı? Hem spor hem motive olur ne dersiniz.
Ben atlarım ama yerim çok müsait değil :( bu ara biraz belim ağrıyo.. aslında ip atlama değil ama spor yarışı yapıyoruz.. bide yüzde olarak kim en çok zayıflayacak diye ;)

Sabah

Ara
2 gün kurusu bir ceviz

Öğlen
2ceviz
2yk lor peyniri
3yumurta beyazi
1vasa

Akşam
Neyseki gözün dönmesine rağmen zararlı şeylere el atmamışsın öğlen liste uzun ama miktarları az zararı yok gibi

Ben atlarım ama yerim çok müsait değil :KK43: bu ara biraz belim ağrıyo.. aslında ip atlama değil ama spor yarışı yapıyoruz.. bide yüzde olarak kim en çok zayıflayacak diye :KK66:

Ben ip atlarsam alt komsum beni dover :KK70: Yazin koyde atlayayim demistim o zaman da sezaryen dikislerim agrimisti.
:işsiz::işsiz::işsiz:
Tamam o zaman haftaya en çok kim % olarak zayıflayacak görelim hem yarında tartı günü

Eveeett tartidan önceki son menumu vereyim

Kalkinca 2 kuru kayisi

Sabah 11.00
Musli-sut

Oglen 14.00(ara kisa oldu oyle denk geldi)
1 kase corba
3 yk sebzeli kofte

Ara 15.30
Yesil cay
16.00
Elma

Aksam 18.30
5 yk sebzeli kofte
Coooookkkk salata

Su 3 lt bitti 4.sisedeyim ama bitirir miyim bilmem.

Back
X