- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen beni şaka yapıyor mu sandiydinAhahah @tuzsuz_ruh baya baya ciddi profili gördün mümatematik61 , anam
My SouL sen ne diyorsun bu işe
Vay anasiniiiii iyice hirslanmis @tuzsuz_ruh .Ahahah @tuzsuz_ruh baya baya ciddi profili gördün mümatematik61 , anam
My SouL sen ne diyorsun bu işe
Valla bilemedim şaka mı gerçek mi cuma görücezSen beni şaka yapıyor mu sandiydin
Soulumu getiriin banaVay anasiniiiii iyice hirslanmis @tuzsuz_ruh .
ggörüşürüz ccicimValla bilemedim şaka mı gerçek mi cuma görücez![]()
Sen zaten cıss coss konusunda iradeni daha önce ortaya koydun ısrarlara gelmeyeceğine eminim canımAy yarin kuzenime gidecez.soyledim sakin bisey yapma yapsan da yemicem israr etme diye.Ama o cok israrci halamin kizidir kendisi bakalim ne kadar etkili olmusum.
İyiyiz canım asıl sen nasılsın bir kayboldun gittin yahuSelam kızlar görüşmeyeli nasılsınız![]()
Evettt bu haftadan cok umutluyum.Kaynanama gitmeden cok zayiflamam lazimSen zaten cıss coss konusunda iradeni daha önce ortaya koydun ısrarlara gelmeyeceğine eminim canım
O da seni zayıflamış görecek 8 kilo verdin ne zaman gidiyorsunEvettt bu haftadan cok umutluyum.Kaynanama gitmeden cok zayiflamam lazim![]()
Ozaman birşey yemeden önce kaynananı düşünEvettt bu haftadan cok umutluyum.Kaynanama gitmeden cok zayiflamam lazim![]()
Güzel yorumduOzaman birşey yemeden önce kaynananı düşün![]()
2 hafta sonra nasipseO da seni zayıflamış görecek 8 kilo verdin ne zaman gidiyorsun
Çok mantıklıOzaman birşey yemeden önce kaynananı düşün![]()
O zaman toplam 10 kilo vermiş olarak görücek süper bu2 hafta sonra nasipse
Çok mantıklı![]()