• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kahvaltimi anca yapabildim gece hic uyumadm desem yeridir sipam hic uyutmuyor artk bitmis hissediyorum kendimi.arkadaslar ben dun birsey yaptim gecen hafta kendime cok begenerek bi elbise almistim onumuzdeki ay fotograf cekimi yaptiricaz ozaman giyerim diye dusunmustum dun gidip bir beden kucugunu aldm zayiflicam ben dedm kendi kendime :)

Dogrudur odem olabilir adet sonrasi ayni sey devam ederse doktora gidersin canm tiroitlerine baktirirsin
Aynen cnm olmadı öyle yapmalıyım, yoksa böyle gitmemeli sürekli yani...

Kahvaltimi anca yapabildim gece hic uyumadm desem yeridir sipam hic uyutmuyor artk bitmis hissediyorum kendimi.arkadaslar ben dun birsey yaptim gecen hafta kendime cok begenerek bi elbise almistim onumuzdeki ay fotograf cekimi yaptiricaz ozaman giyerim diye dusunmustum dun gidip bir beden kucugunu aldm zayiflicam ben dedm kendi kendime :)
Ooo iyi taktik bir küçük bedenini almak iyi mative eder senii brawo valla :)

Canım iyi yapmışsın zaman zaman motivasyon düşebilir ama yılma olacak ama biraz zaman alacak bazen tartı birkaçgün sabit kalıyo sonra hoppa düşüyo o zamanlarda bile canını sıkıp ümitsizliğe kapılma sakın başa dönme herşey senin elinde o elbiseye gireceksin hatta daha küçük bedenlerine bile girebilirsin istersen :KK66:

Ahahahaha gel gel gel gellll
:KK55::KK55::KK55: geldim kuzumm dun aksam giremexim kv de de kaldik oyle olunca yazamdim bu geec kizim 5 te uyudu simdi isteyim anlayacagin anca burda first buldum :KK19:

Hmm tamm kuzum burdada kaptan vs var mi

Ooo hosgelmişsen simos :KK71:

Masallah sana bilinmeyenim cok güzel bir enerjin var onu burayada yansiyacaksin insallah :nazar:

Aaaa kac mart bende dogum günümde daha yeni baslamistm diye hic pasta vs bsy yemedim oglumun nasipse martta 1.yas günü olunca yiyecegim bende :kk77::halay:
hosbuldukkk kuzummmm:KK19::KK19:

Sagol canm ayyy bnm oglumunda 1 mart nasipse bende o zamana kadar ulasmasamda cok bsy kalmaz diye düşünüyorum
benim kizimn dgm gnude 15 mart 3 yasina gircek insallah bende hedefledigim kiloya inerimm:KK55::KK55::KK55:

Aynen :KK66: tanıtım kızlar kendinizi sarılalım sıkı sıkı :rolleyes:
anlaticam guzelcee alintilarimi yaptiktan sonra:süslü::KK19:

Üç kişi benim takımdan tefoo diğerlerini bende yeni tanıyorum:))) bizim takımdan @bilinmeyenkullanici var ya hiç kacamak yapmamisss:eek::skandal:
:21::21::KK36::KK36::KK36:
Beni vuran vurana :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
:KK70::KK70::KK70:
Selammmmm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz ooo süper olmuş böyle
hosbuldukkk:KK3::KK3::KK3:

Evet gelelim benim
Boşanda semerini ye menüsüne :olamaz:

Sabah: 1 bardak süt 1 incir
1 simit 5 yeşil zeytin ve biraz roka

Ara sade kahve iki ceviz

Ögle: 1 kase çorba
4 kaşık iç pilavı ve biraz cacık

Ara sade nescafe 2 dilim bitter

Akşam 18.30: 1.5 kepçe yeşil mercimek çorbası
6 kaşık susuz taz3 fasulye
3 kaşık kısır :oha:

Ara yok (daha mi olsun :KK17:)

Kızlar bu menüden m3mnun değilim sadece yüzleşmek için verdim :KK14:
:KK70::KK70::KK70: baslik super:KK70::KK70:

:spor:13 Kasim Pazartesi Spor Listesi
:spor:

1,matematik61:
60 dk yuruyus=120
30 dk hiit cardio=150
Toplam=270 puan

Kizlar yeni gelen arkadaslar biz sporumuzu da boyle liste yapiyoruz spor yapanlar lutfen alta ekleyerek devam etsin:KK200:
ay harikaaa :KK36::KK36:

Canım iyi yapmışsın zaman zaman motivasyon düşebilir ama yılma olacak ama biraz zaman alacak bazen tartı birkaçgün sabit kalıyo sonra hoppa düşüyo o zamanlarda bile canını sıkıp ümitsizliğe kapılma sakın başa dönme herşey senin elinde o elbiseye gireceksin hatta daha küçük bedenlerine bile girebilirsin istersen :KK66:
Evet bide cok begenerek almistim simdi giyince bikac yerim portluyor:işsiz:ama olsun zayiflicam dier beden 44du ya 42 aldm bakalim

Back
X