- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
Sensiz ilk bayram, ne tuhaf ya sanki daha yeni gecti gecen ramazan ayi sanki daha gecen bayramlastik sende toplandik yedik ictik sonrada sen bize yine her zamanki gibi "Ay kafam sisti sizin bu veletlerden hadi kizim gidin evinize yavas yavas" dedin, sanki daha gecen ay yine bize o mükemmel yemeklerindan yaptin, sanki hic gitmedin ANNE...:çok üzgünüm:
Sensiz ilk bayram nasil bir bayram olabilirki, Nerde toplanicaz simdi, kime gidicez??:çok üzgünüm:
Icimden gelmiyorki ANNE, icimden gelmiyor!!!!!:çok üzgünüm:
Keske bende hayata senin gibi bakabilseydim herzaman aglayan bir gözün oldugu halde diger gözün hep gülerdi, amannn kizim satmisim su civisi cikmis dünyanin anasini bosverin takmayin bu kadar derdin ya hep, ben diyemiyorum ANNE diyemiyorum iste...:çok üzgünüm:
Bildigim tek sey senin öldügün günden beri benimde icimde birseyler öldü:çok üzgünüm:
Bayramin mübarek olsuna.s.
Sensiz ilk bayram nasil bir bayram olabilirki, Nerde toplanicaz simdi, kime gidicez??:çok üzgünüm:
Icimden gelmiyorki ANNE, icimden gelmiyor!!!!!:çok üzgünüm:
Keske bende hayata senin gibi bakabilseydim herzaman aglayan bir gözün oldugu halde diger gözün hep gülerdi, amannn kizim satmisim su civisi cikmis dünyanin anasini bosverin takmayin bu kadar derdin ya hep, ben diyemiyorum ANNE diyemiyorum iste...:çok üzgünüm:
Bildigim tek sey senin öldügün günden beri benimde icimde birseyler öldü:çok üzgünüm:
Bayramin mübarek olsuna.s.