Oyun halısınin ebatlarini öğrenebilir miyim? Yikanabiliyor mu bir de kargo Size mi ait?Fisher price yağmur ormanı oyun halısı 50 tl bütün oyuncakları mevcuttur hiçbir problemi ya da eksiği yok nedense bebeklerin çok ilgisini çekiyor sanırım renklerinden dolayı çok farklı şekillerde kullanılabiliyor resimlerde var müzikli oyuncağı piliyle birlikte gönderilir kutusu bile duruyor...Eki Görüntüle 1802107 Eki Görüntüle 1802108 Eki Görüntüle 1802109
canım kargo hiçbirinde bana ait değil oyun halısını şimdilik satmaktan vazgeçtim çünkü bebeğim hala oynuyormuş ben de bikr kaç aya anca satılır zannetmiştim ama herkes onu sordu mesajıda silemedim sanırım yönetime söylemek gerekiyor kusura bakmayın bikaç ay sonra tekrar satışa koyacağımOyun halısınin ebatlarini öğrenebilir miyim? Yikanabiliyor mu bir de kargo Size mi ait?
Tamam canım güzel güzel oynasin minnosun:)canım kargo hiçbirinde bana ait değil oyun halısını şimdilik satmaktan vazgeçtim çünkü bebeğim hala oynuyormuş ben de bikr kaç aya anca satılır zannetmiştim ama herkes onu sordu mesajıda silemedim sanırım yönetime söylemek gerekiyor kusura bakmayın bikaç ay sonra tekrar satışa koyacağım
Tatlim bu oyun halisini cok beyendim ben en son ne olur buFisher price yağmur ormanı oyun halısı 50 tl bütün oyuncakları mevcuttur hiçbir problemi ya da eksiği yok nedense bebeklerin çok ilgisini çekiyor sanırım renklerinden dolayı çok farklı şekillerde kullanılabiliyor resimlerde var müzikli oyuncağı piliyle birlikte gönderilir kutusu bile duruyor...Eki Görüntüle 1802107 Eki Görüntüle 1802108 Eki Görüntüle 1802109
Canim simdi gordum mjni satmiyomussun satinca haber verirsin insT
Tatlim bu oyun halisini cok beyendim ben en son ne olur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?