• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sephora Pop Beauty Twinkle Glitter Oje

- Janna -

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
13.906
10.708
498
31
Yeni çıkan bu ojeyi alan oldu mu? Fiyatı 35 TL biraz tuzlu ama çok hoş duruyor ben denemek istiyorum. Deneyen varsa yorumları merak ettim nasıl?

$SEPHORA-POP-BEAUTY-TWINKLE-GLITTER-OJE-YENI__54559740_2.webp $SEPHORA-POP-BEAUTY-TWINKLE-GLITTER-OJE-YENI__54559740_1.webp
 
Hoş duruyor ama ben buna bu kadar para vermedim, vermem. Golden Rose veya Flormar'da simli ojeler var, içine bir kutu kırtasiyelerde 25 kuruşa satılan toz simden koyarsan oluyor. Veya flormarın Grafitti serisinde ince fırçalı bunun gibi çook simli bir oje var, en son ondan aldım bitmiş beyaz ojemin fırçasını ona taktım gayet güzel oldu.
 
Back
X