• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seramik tava

elyaeyll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
13
2
36
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum konuyu doğru yere mi açtım onuda bilmiyorum. Çeyizim için mehtap cerena seramik tava aldım 3 tane ama ne kadar kullanışlı bilmiyorum. Alıpta kullanan var mı memnunmusunuz bilgi verirseniz sevinirim. İyi değilse başka markayla değiştireceğim.

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum konuyu doğru yere mi açtım onuda bilmiyorum. Çeyizim için mehtap cerena seramik tava aldım 3 tane ama ne kadar kullanışlı bilmiyorum. Alıpta kullanan var mı memnunmusunuz bilgi verirseniz sevinirim. İyi değilse başka markayla değiştireceğim.

canım mehtap değilde falez kullanıyoruz gayet memnunuz biz

Aslnda markadan markaya değişiyor cnm.kimisinin
çatladığını duymuuştum ama çevremde kulananlardan birr sorun duymadım gayet memnunlar

Ben Tefal'den 7-8 ay önce 250 TL ödeyerek seramik tava seti aldım. Satıcı bana kesinlikle yapışmayan yeni nesil seramik tavalardan olduğunu söyledi ve bende Tefal'i iyi bir firma sanarak bu ürünü aldım. 7 ay sonra tavalarda ne yapsam yapışır oldu. Firmayı aradığımda beni yetkili servise gönderdiler. İşte servisin bana söyledikleri Bu tava yapışır. Yapışmasın istiyorsanız 250 derece de kullanmalısınız. Oldu bende yetkiliye herkes gibi normal bir ocakta kullandığım tavanın 250 derece sıcaklığını nasıl ölçeceğimi sordum. Haklı olduğumu ama satıcının bana bildirmesi gerektiğini ama garantisi olsa da bir şey yapamayacaklarını söylediler. Kısaca Tefal'den bir şey almayın. Garantinize güvenmeyin

Back
X