Seramik tencere ve tavaları bulaşık makinesinde yıkıyor musunuz:?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
aldığım yerdeki kız yıkanmaz dendi. bir arkadaşım yıkıyor. elde yıkamaktan gına geldi. :)
bu konu hakkında fikri olan varmı.

aldığım yerdeki kız yıkanmaz dendi. bir arkadaşım yıkıyor. elde yıkamaktan gına geldi. :)
bu konu hakkında fikri olan varmı.

ne marka canım

valla ben makinede yıkıyorum, üstündeki etikette yıkanabilir yazıyodu ilk aldığımda, bişeyde olmadı henüz

esse den aldımdı. essenso marka.canım.
yıkayım o zaman :)

yok valla ben yıka demem, tencerenden olmanı istemem

ama mantıken yapışmaz diye lanse edilen bi tencerenin makinede yıkanabilmesi lazım

ben aldığımada pişmanım yemeklerin tadını değiştiriyor bence, ben sadece kızartma yapıyorum artık onda

bızde yenı aldık markası Korkmaz,adam kesınlıkle makineye koymayın,sert bir sungerle dahi yıkamayın dedi.
bir nevi teflon muamelesı yapcaz yanı...

aa ciddenmi. inan hiç farketmedim.
sağlıklı diye almıştım.memnunum bende. elde yıkamasam daha memnun olacağım

sanırım hangi maddenin üstüne seramik kaplama yapıldığı önemli, benim aldığım aliminyum üstüne seramik kaplama, yani çizilse falan hepten sağığa zararlı hale gelecek benimkin markası farklı belki o yüzdendir:26:

sorma hayatım kıymete bındıler yıllar sonra:)
oysa ki teflon ne kadar revaçtaydı son 10-15 yıldır....

kesinlikle hiçbir yemek yapışmıyor kullanışlı ama yıkaması olmasa....

Son düzenleme:
malesef yıkanmıyor makinede...hatta kullanma klavuzunda yazıyor ,teflon muamelesi yapılacak malesef ...
metal kaşık bile değdirilmiyor teflon gibi...ama bir iyiyliği var yapışmıyor kirler hemen temizleniyor ,

Aldığım yerdeki adama sormuştum , kendim makinada yıkıyorum , bir şey olmadı dedi.
Ama şu da var üstünde makinada yıkamayın yazıyordu.
Ben de bir gün yıkadım makinada bir şey olmadı .

Elde yıkıyorum ama bazen üşenip makinaya atıyorum .

iyi ki konuyu okumuşum , seramik tencerelere çok özeniyordum ama teflon muamelesi göstermem gerektiğini okuyunca vazgeçtim =)

Hiç kullanmadım ama teflondan yola çıkarsanız yıkamamak gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…