Geçen sene anneler gününde anneme almıştım seramik tencere. Karacadan almıştım baya araştırıp bi pilavlık tencere bi tava ikisine de uyan cam kapaklı 3 parça set. Çok memnun baya ağır ve kalın tencereler. Diğerlerini bilmiyorum ama esse önermemişlerdi korkmazda iyi diye biliyorum. Teflona göre daha sağlıklı olduğunu duymuştum bende.
nil canim bende set olarak dusunmuyorum butun urunleri koydum baskalarinada fikir olsun diye ben 1 vok ve 1 kizartma tavasi, 1 tanede pilav tenceresi istiyorum ama marka konusunda tereddutlerim var hic karar veremedim
edosum ya bende delimano ve moneta arasinda kalite olarak kaldim korkmaz ve kutahya porselen arasindada goruntu acisindan kaldim hilemedim yani hic kullanan yok.etrafimda
evet sağlıklı ama cok pahalı
anladım canım karacanınkini kuzenim aldı ama iade etti 1 kere kullandı kabardı hep altı tabanı falan o yüzden almayacağım bu dediğimmarkalardan birinden alacağım ama bi karar erebilsem aslında senin dediğinle esseyi eledim geriye moneta delimano korkmaz ve kutahya porselen kaldıGeçen sene anneler gününde anneme almıştım seramik tencere. Karacadan almıştım baya araştırıp bi pilavlık tencere bi tava ikisine de uyan cam kapaklı 3 parça set. Çok memnun baya ağır ve kalın tencereler. Diğerlerini bilmiyorum ama esse önermemişlerdi korkmazda iyi diye biliyorum. Teflona göre daha sağlıklı olduğunu duymuştum bende.
canım olsun ya fiyatı önemli değil sonuçta çocuklarıma eşime misafirlerime yedireceğim yemeklerimi herkesin sağlığını tehlikeye atmış olurum çok hassasım ben böyle şeylerde markalar hakkında bilgin varmıevet sağlıklı ama cok pahalı
Anladım canım ama dedigim gibi net birseyde söyleyemiyorum çünkü kaliteleri hakkında hiç bilgim yok :26: fiyat acısından nasıllar peki
anladım canım karacanınkini kuzenim aldı ama iade etti 1 kere kullandı kabardı hep altı tabanı falan o yüzden almayacağım bu dediğimmarkalardan birinden alacağım ama bi karar erebilsem aslında senin dediğinle esseyi eledim geriye moneta delimano korkmaz ve kutahya porselen kaldı
canım olsun ya fiyatı önemli değil sonuçta çocuklarıma eşime misafirlerime yedireceğim yemeklerimi herkesin sağlığını tehlikeye atmış olurum çok hassasım ben böyle şeylerde markalar hakkında bilgin varmı
bebeğim hemn hemen hepsinin fiyatı aynı benim alacağım parçalar hemen hepsinde 250 civarı tutuyor
ben delimano aldım canım 5 parca 300 tl ye annemde aldı hatta benden sonra memnunum kullanışlı
heh işte kullanan biriiicanım ne zamandır kullanıyorsun sen memnunmusun ilk zamanlar yapışırmıyor sonradan yapıştırıyor diyorlar öyle birşey varmı dbirde dış yüzeyi leke tutuyormu
anladım peki:) Hangisine karar verirsen ver bence mutlaka yerinde gör hepsini bi eline al incele.
ben gecen yazdan beri kullanıyorum iç yüzeyinin temizlemesi cok rahat sungerle sil cıkıyo dış yuzeyide ikl zamanlar evet hemen cıkıyodu fakat kullana kullana sonradan pek cıkmamaya başladı bazen cif falan dokuyorum dısına öyle siliyorum
korkmaz moneta essenso ve kütahyayı inceledim birtek delimanoyu görmedimanladım peki:) Hangisine karar verirsen ver bence mutlaka yerinde gör hepsini bi eline al incele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?