Günlüğün hayırlı olsun..Artık neredesin diye iz sürmeme gerek kalmadı..
tebrik ederim, ben de kilo vermeye çalışanlardanım, aynı şekilde evlendikten sonra kilo aldım, evlilik bize yaradı demek4 kilo verdim ve sizin bayramda olmayı planladığınız kilo da benim hayalim, yani 63 =) e tabi gönül ister 60 olsun.
kilo verebildiğimi fark edince, ben niyeti bozdum açıkçası, son 2 haftadır pek uymuyorum. (son 10 gün uymama rağmen 1,3 kg verdiğimi görünce, yüz buldum maalesef)
bayrama güzel haber alırız umarım.
Günaydın,günlüğün hayırlı olsuninşAllah istediğin kiloya inersin
Bugün yemek yapmaya vaktim olmadı. O yüzden sağlıklı bir akşam yemeği yemedim. Menüm şöyle:
Sabah:
2 bardak su
Kahvaltı:
2 yumurta
20 gr. yağsız peynir
2 ceviz
maydanoz
nane
2 fincan tarçınlı karanfilli yeşil çay
Ara:
Sade Türk kahvesi
Ara:
1 kutu probiyotik yoğurt
1 ceviz
Öğle:
Kıymadan yağ ilavesiz kavurma
Mevsim salata (1 tk. zeytinyağı ile)
Ara:
1 hurma
1 ceviz
1 kupa tarçınlı karanfilli yeşil çay
Akşam:
1/2 gevrek
20 gr yağsız peynir
1 kupa laktozsuz süt
Teşekkür ederim. Kaç kilosunuz şimdi? Ben haftada 1 kilodan fazla veremiyorum. 10 gün var önümüzde, o yüzden 63 olmasa bile 63,5 diye umuyorum.
Aynen sizin gibi, ben de 5 gün dikkat etmedim 500 gr. almışım. Veriyoruz nasılsa diyerek salıvermemek lazım demek ki.... İnşaallah dilediğimiz kilolara ulaşırız.
Sevgili Serapd günlüğün hayırlı uğurlu olsun canım,takip edeceğim......Kolay gelsin....
Merhaba Serapd,sana birşey danışmak istiyorum,yardımcı olursan sevinirimtakip ettiğim kadarıyla alkali diyeti uyguluyorsun.bende aynı şekilde beslemeye çalışıyorum,ama herhalde bir yerlerde hata yapıyorum ki istediğim sonucu alamıyorum..ara ara yediklerimi burda yazarsam ,tabii ki iznin olursa eğer,rica etsem yorum yapar mısın?şimdiden teşekkürler:116:
ben en son 12 ekimde tartıldım 71 kiloydum. benimki de haftada bir kilo verme üzerine bir diyet. aslında spor yapsam ayda 4 kilo yerine 6 kiloya çıkar, ama vücut ağırlığım bana fazla geliyor, spor geçmişim olmasına rağmen spor yapamıyorum. angarya geliyor bu ağırlıktaki bir vücudu kaldırmak. bir 4 kilo daha verince, başlıycam spora umarım
Önerilerin için teşekkürlerbugün kahvaltımı önerdiğin şekilde yaptım öğlen:tavuk ve çoban salata,akşam z.yağlı brokoli düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?