her yolu denedik sıra seraphone ve duphastonda.1 yılı geçiyor artık gelsin bebişimiz.çok özlem çekiyorum umarım olur yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar büyük sevaba girersiniz.sorum şu seraphone ve duphaston kullanıpta hamile kalan var mı aranızda???
her yolu denedik sıra seraphone ve duphastonda.1 yılı geçiyor artık gelsin bebişimiz.çok özlem çekiyorum umarım olur yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar büyük sevaba girersiniz.sorum şu seraphone ve duphaston kullanıpta hamile kalan var mı aranızda???
bende 5 yıllık evlıyım korunmayalıda 7 ay kadar oldu bu ay ılk kez klomen kullandım ve bana yaramadı adetımı uzattı kanamam durmadı adetım normalde 5 gün sürüyor 10 .gününde hala bıtmedı adet ayrıca asırı derecede kasık ve bel ağrılarım oldu hala da var neyse doktora gıttım klomen herkese yaramaz dedı bana duphaston verdı hem kanamayı durdursun dedı hemde bebek tutrsa düşmez dedı bu sekılde yanı bu aksam baslıcam bu ılaca ınsallah fayda görürürz ben su an kanamam dursun ve sancılarım gecsın kasıkta kı beldekı en cok bunu ıstıyorum yanı