Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Merhaba Soylu Serap,

Ruyamda dogum yaptigimi goruyorum.Yani dogum yapma anini yasiyorum.Cok sancili olmuyor kolay bir dogum oluyor.Kolay dogum oldu diye seviniyorum.Bana kizin oldu diyorlar.Sonra birden evde goruyorum kendimi ayaga kalkmisim birseyler yapiyorum sanki hic yeni dogum yapmamis gibi.Birisi bana kizin uyuyor diyor.Yalniz bebegimi bir turlu goremiyorum.Ayni gece bir ruya daha gordum.Ruyamda birine, ruya gordugumu ve kiz cocugu dogurdugumu soyluyorum.Biraz karisik oldu belki ama umarim yorumlayabilirsin.

Bu arada yaklasik 1.5 senedir bebek icin calismalarimiz var onu belirteyim. Dr lar ne bende ne esimde sorun yok diyor ama bir turlu hamile kalamiyorum. (Hamile kalmak bebek sahibi olmak surekli kafamda olan birsey yani)

Yorumlarin ve zamanin icin simdiden tesekurler.

merhaba benimde rüyamı yorumlarsan sevinirm
rüyamda annem doğum yapmış 3 tane hemde 2kız 1erkek ya da 2erkek 1 kızdı onu tam hatrlayamadım şimdi ama çocuklardan 2si sağlıksızdı 1tanesi sağlıklıydı sadece ve benim annemin hamileliğinden falan hbrim yok ewe geliorm 2arkadaşımla bebekleri görüorm evde dışardan bizim ewgbi ama içeriden daha küçüktü..bu kadar garip rüyaydı merak etim yorumunu cvplarsan sewinirim

Merhaba

Oldukça birikmiş ve büyümüş bir problemin olduğu doğru.Bu problemden bi şekilde kurtulacak üzerinden atacaksın.Fakat bu deada başka bir sıkıntı ortaya çıkacak.
Tabiki uğraşlarının rüyanda etkisi büyük ama şimdilik yorumumu ancak bu şekilde yapabiliyorum.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Annen düşünce dünyası çok yoğun bir kişi ve her olayı herşeyi tek tek düşünüyor zihninden geçiriyor. her ikinizin bildiği pek çok probleminiz var bunun yanı sıra zaman zamanda sevineceğiniz gelişmeler de var.ıstediğin bir olaya çözüm gelecek ve sevineceksin.

Görüşmek üzere.

serap abla bi de benimkini yorumla ya :S çok sinirlendim gece ve açıkcası ürktüm :S Çünkü annemle aynı anda aynı rüyayı gördük. Ayrıldığım sevgilim rüyama girdi ve onun çıktığı kız ( aslında gerçekte bana başkası olmadığını söylüyor) çık aramızdan iyi giden bi ilişkimiz var diyo ben de soruyorum niye bu zamana kadar söylemediniz diye. Şimdi öğrendiğine göre gidebilirsin diyo. Annemde rüyasında şunu görmüş. Ayrıldığım sevgilimin abisi bana bir yazı yazıyor. X in sevgilisi olduğunu daha yeni öğrendim abim. Boşver artık sen onu diyor. Yorumlayabilir misiniz

rüyamda misafirliğe gittiğim bir evde(bu ev anneannemin kiralık evlerinden biri vee anneannemin kardeşi kalıyormıuş:S) arkadaşım ve onun arkadaşı ablam ben sohbet ediyorduk geceye kadar vee yattığımızda evi 2 polis basıyordu...
bir şüpeli olarak yakalıyorlardı ablam ve beni...
ablamın ellerini kelepçeliyorlardı benimkini değil...
vee cep telefonumu kullanabiliyordum...
ama gerçek suçlu biz değildik gece o saatte arkadaşım vee arkadaşıylaa olduğumuzu kanıtlamak için msj atıyordum...
onlar geliyorlardıı vee suçsuz olduğumuz çıkıyordu ortayaa
vee o bizi yakalayan 1 poliss i yakalatmaya çalışıyordum
bir eğlence yerine girdik polisi bulduk (komiser ile)
veee onu cezalandırılması için bağırıyordum
ama bu arada ablamı hiç görmedim..

böyle karışık birşeydii
Teşekkür ederim...

Merhaba

Canım maddi konumuza ve maddi girişimlerinize ,harcamalarınıza dikkat edin oldu mu?Ayrılığın verdiği bir etki var muhakkak ama seni pek hakeden biri değilmiş, biriyle çıkıyorsada üzülmeye değmez takma.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Ani bir haber ve buna bağlı ani bir sıkıntı karşısında kendini çok çaresiz hissedebilirsin.

Görüşmek üzere.

Rüyamda eski tarih hocamı gördüm birlite yokuş yukarı çıkıyoduk bazen
zorlanıyodum ben sonunda istediğimiz yere gidiyoduk daha snra arkadşalarımı görüyorum sofradalar yemek yiyolar iki tanesininde çocuğu olmuş...
daha sonra başka bi bölüme gçeiyo rüyam onda da sanki bişey var elimde onu ulaştırmaya çalışıyorum ama aynı zamanda bişeydende saklanıyorum havada uçuyodu fln ne olduğunu bilmiyorum ona yakalanmamak için o kadar hızlı koşuyorum ki snra taşdı elimdekiler yuvarlak yuvarlak onları istidim yere koyuyorum bu sırada dozerler görüyorum 4 tane fln 2 tanesi çalışıyodu taşları yerine koyuyorum tekrar aynı gizlilikte ve hızda geri dönüyodummm...
snra bşka bi hocamı gördüm elinde tabak gibi bişey var desenine bakıyoruz birlikte bende diyorum ben böyle desenli tabak bulsam çeyizime alırım

sağol cnm şimdiden....

merhaba serap benim 2 tane kısa rüyam var. Bitanesi arkadaşımın evine gidiyorum elimde 2 tane simit var 2 tanede cikolata var. Elimdeki bitane simiti ve diğer çikoltayı ona veriyorum. İkinci rüyamsa sürekli evli arkadaşlarımı görüyorum rüyamda gelinlik giymiş hallerini şimdiden teşekkürler

merhaba, ilk olarak rüyalarımı yorumladıgınız için çok teşekkür ederima.s..rüyamda bi arkadaşıma kitap götürüyorum ama yanımda bi arkadaşım daha var oda aynı kişiye kitap götürüyormuş.kitabı götürdügüm kişi benim verdigim kitabı aldı,yanımdaki arkadaşta kitabı vercekti onun kitabını almadı dediki o ders çok kolay benim o kitap'a ihtiyacım yok dedi ve almadı onun verdigi kitabı.daha sonra yolda herkesin elinde bi hediye paketi var sanırım benim kitap götürdgüm kişiye hediye götürüyorlarmış , daha sonra dersane gibi bi yerin bahçesinde geziniyoruz ben çok kötü bi şekilde aglıyorum artık aglamaktan başım agrıyor diyorumki yanımdaki arkadaşıma herkes sınavı kazandı benim şansım çok kötü diyorum bu yüzden olmuyor diyorum.yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:

slm canm ruyayı yazmıstım ama yorumlamamıssın okursan bı yorumda buna yaparsan sevınırm sımdıden saol

slm serap abla ben bi kaç gün önce rüyamda bi otobüsle şanlıurfaya gidiorm okul gezisi gibi bişimiş ama ben otobüstekilerin hiçbirini tanımıorm(bu arada şanlıurfayla hiçbir alakam yok nie orası anlayamadım yani özel bi anlam taşıo mu) gidiorz işte ben hayran kalıorm etrafa böle tarihi şeyler var yüksek yüksek yerlerde kovuk gbi evler var sora bi ailenin evine gidiorz onlarıda hiç tanımıorm bize bişiler ikram ediolar özellikle turşu kaldı aklımda çok güsel bi turşu var onu yiyiorm nası yaptnz bunu çok değişik falan die soruorm hatta peynir turşusu şaşırıorm böle sora o bizim beraber geldiğimz insanlar çıkıolar ewden ben kalıorm biras daha bişiler anlatıolar sonra bende çıkıorm o evden beraber geldiğim grubu arıorm falan buldum mu bulamadım mı bilmiorm uyandım

bugünde yine otobüsle bi yerden geliodum kaza yapıo otobüs otobüsün vurduğu insanlar ölüo polislerde var hatta ölenlerin arasında ama otobüsün içindekilere bişi olmuo bana falan hiç bişi olmadı

yorumlarsan sevinirm çok merak ettim

Merhaba

Hayatında belirlediğin bir hedef var ve o hedefe ulaşmayı istiyorsun yalnız bu hedefe giderken biraz zorluklarda çekiyorsun çok çalışmak ve başarılı olmak zorundasın ama nedense uğraşılarının önüne engellerde çıkıyor ve bazen planlamadığın durumlarka karşı karşıya kalabiliyorsun okulda master falan yapmayı mı düşünüyorsun yada akademik kariyer tarzı birşey öyle gördüm.

Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…