- Konu Sahibi soyluserap
-
Merhaba Soylu Serap,
Ruyamda dogum yaptigimi goruyorum.Yani dogum yapma anini yasiyorum.Cok sancili olmuyor kolay bir dogum oluyor.Kolay dogum oldu diye seviniyorum.Bana kizin oldu diyorlar.Sonra birden evde goruyorum kendimi ayaga kalkmisim birseyler yapiyorum sanki hic yeni dogum yapmamis gibi.Birisi bana kizin uyuyor diyor.Yalniz bebegimi bir turlu goremiyorum.Ayni gece bir ruya daha gordum.Ruyamda birine, ruya gordugumu ve kiz cocugu dogurdugumu soyluyorum.Biraz karisik oldu belki ama umarim yorumlayabilirsin.
Bu arada yaklasik 1.5 senedir bebek icin calismalarimiz var onu belirteyim. Dr lar ne bende ne esimde sorun yok diyor ama bir turlu hamile kalamiyorum. (Hamile kalmak bebek sahibi olmak surekli kafamda olan birsey yani)
Yorumlarin ve zamanin icin simdiden tesekurler.
merhaba benimde rüyamı yorumlarsan sevinirm
rüyamda annem doğum yapmış 3 tane hemde 2kız 1erkek ya da 2erkek 1 kızdı onu tam hatrlayamadım şimdi ama çocuklardan 2si sağlıksızdı 1tanesi sağlıklıydı sadece ve benim annemin hamileliğinden falan hbrim yok ewe geliorm 2arkadaşımla bebekleri görüorm evde dışardan bizim ewgbi ama içeriden daha küçüktü..bu kadar garip rüyaydı merak etim yorumunu cvplarsan sewinirim
serap abla bi de benimkini yorumla ya :S çok sinirlendim gece ve açıkcası ürktüm :S Çünkü annemle aynı anda aynı rüyayı gördük. Ayrıldığım sevgilim rüyama girdi ve onun çıktığı kız ( aslında gerçekte bana başkası olmadığını söylüyor) çık aramızdan iyi giden bi ilişkimiz var diyo ben de soruyorum niye bu zamana kadar söylemediniz diye. Şimdi öğrendiğine göre gidebilirsin diyo. Annemde rüyasında şunu görmüş. Ayrıldığım sevgilimin abisi bana bir yazı yazıyor. X in sevgilisi olduğunu daha yeni öğrendim abim. Boşver artık sen onu diyor. Yorumlayabilir misiniz
Serapcigim
Rüyamda kiz arkadasimin yüzüne kina sürdügünü gördüm nedir acaba
rüyamda misafirliğe gittiğim bir evde(bu ev anneannemin kiralık evlerinden biri vee anneannemin kardeşi kalıyormıuş:S) arkadaşım ve onun arkadaşı ablam ben sohbet ediyorduk geceye kadar vee yattığımızda evi 2 polis basıyordu...
bir şüpeli olarak yakalıyorlardı ablam ve beni...
ablamın ellerini kelepçeliyorlardı benimkini değil...
vee cep telefonumu kullanabiliyordum...
ama gerçek suçlu biz değildik gece o saatte arkadaşım vee arkadaşıylaa olduğumuzu kanıtlamak için msj atıyordum...
onlar geliyorlardıı vee suçsuz olduğumuz çıkıyordu ortayaa
vee o bizi yakalayan 1 poliss i yakalatmaya çalışıyordum
bir eğlence yerine girdik polisi bulduk (komiser ile)
veee onu cezalandırılması için bağırıyordum
ama bu arada ablamı hiç görmedim..
böyle karışık birşeydii
Teşekkür ederim...
teşekkür ederim ablacım yorumun için :)
Arkadaşının çok sevineceği bir olay olacak yada sevineceği bir şey duyacak ama bu sevinçin içinde sende olacaksın,paylaşacaksınız.
Görüşmek üzere.
kızlar amcam erkek arkdasımı ruyasında gormus arkdasım bana kacalım demıs ben kabul etmemısım ben kabul etmıyorum dıye benı ve babamı sılahla yaralıyomus polısler bunu goruturken amcam arkdasımı gorup dovuyomus sonra poslıden kacıyomus tekrar yakalandıgındatekrar amcam bunu dovuyomus daha sonra ben acılde oluyomusum bu arada arkdasım hapısden cıkınca bana barıslaım dıyomus bende bole bıseyı nozuru bagısı olmas dıyıp ayırlıyomusum
amcamın gorudgu ruya boyle kızlar ne anlama glerı acaba ??
Rüyamda eski tarih hocamı gördüm birlite yokuş yukarı çıkıyoduk bazen
zorlanıyodum ben sonunda istediğimiz yere gidiyoduk daha snra arkadşalarımı görüyorum sofradalar yemek yiyolar iki tanesininde çocuğu olmuş...
daha sonra başka bi bölüme gçeiyo rüyam onda da sanki bişey var elimde onu ulaştırmaya çalışıyorum ama aynı zamanda bişeydende saklanıyorum havada uçuyodu fln ne olduğunu bilmiyorum ona yakalanmamak için o kadar hızlı koşuyorum ki snra taşdı elimdekiler yuvarlak yuvarlak onları istidim yere koyuyorum bu sırada dozerler görüyorum 4 tane fln 2 tanesi çalışıyodu taşları yerine koyuyorum tekrar aynı gizlilikte ve hızda geri dönüyodummm...
snra bşka bi hocamı gördüm elinde tabak gibi bişey var desenine bakıyoruz birlikte bende diyorum ben böyle desenli tabak bulsam çeyizime alırım
sağol cnm şimdiden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?