- Konu Sahibi soyluserap
ağzına sağlık canım teşekkür ederim
kolay gelsin a.s.
kolay gelsin a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağzına sağlık canım teşekkür ederim
kolay gelsin a.s.
bende gecen gün rüyamda hamamböcekleri gördüm dolabı çektğimde arkasına mantom düşmüş bi kaldırdım altından bir sürü böcek çıktı parke kapatıyorum üstüne ama cıktıkca cıktı.yorumunu bekliyorum
tünaydınn serap ablaa hemen rüyamı paylaşayım.. Bugün aslında karışık olduğu için diğerlerini yazmıyorum net olarak bi mağazadaydım pantolon alıcakmışım sahibine söylüyorum bi kaç pantolan ve bluzler fln görüyorum ama onları çıkarmıyodu.Adamı sonra birisiyle konuşurken görüyorum borçlarım var yeni mal alamıyorum diyodu...
Sonra arkadaşımı görüyOrum onun odasındayız dolabında işte bi sürü iç çamaşırlarını fln görüyorum bide gri bi pantolon buluyorm bedenine bakıyorum s miş deniyorum dar geliyo sonra bedenine bakıp 2 numarasını deniyorum bu sefer oluyo bu pantolon bide kalçamda normalden daha küçüktü çünkü arkamı dönüp pantolona bakıyodum olmuş mu diye:) arkadaşımın anneside ay ne akdar güzel oldu falan diyodu bana...
Sonra çok eski arkadaşlarımı görüyorum onlarla şarkı söylüyoduk 3 kişiydik okuldaymışız kantinine gidiyoruz okulun çok güzel bi kurabiye gibi bişey görüyorum uzun çilekliymiş ay diyorum bu çok güzel alayım cnm istedi sonra arkadaşlarımda alalım diyolar kantinciye soruyoruz ne kdr diye 700 diyo bize arkadaşlarımın paraları yetmiyodu...
bide tanıdık bi abim var beni gıdığımdan bi öpüyodu şaşırıyodm bnde nedir bunlar serap ablacım ne çok rüya görüyosun simge diyebilirsin çünkü haklısın![]()
selam merhabalar.ben yeni üyenizim ve forumu çok beğendim:))
neyse ben rüyamı anlatmak istiyorum geçenlerde güya ben kaçırılmışım ve beni sürekli hırpaladıklarını gördüm.bir ara elime telefon geçti ve eski sevdiğime mesaj çekiyormuşum güya beni kurtar polisleri ara diye ne alakaysa ondan yardım istiyorum??çok garipti gerçekten:))
sevgilimden ayrılalı 3 ay felan oldu ve tartışmalı ayrıldık şimdi hiç görüşmüyoruz..acaba çok mu etkisinde kaldım bilmiyorum??yorum yaparsanız sevinirim...
Görüşmek dileğiyle....
arkadaşlar ile beraber alışverişe gidiyoruz,annemde yanımızda ama biz oruçlu olduğumuz için annemin dudağının kenarındaki yemek artığını uyararak almasını söledi bi arkadaşım,.Bir arkadaşım da sürekli ağlıyor ve annesinin her yanına gidişinde annesi ona 2 toka veriyor..Mağaza mavi ve pembe tonlarına hakim ama ben kahverengi olan çantayı beğeniyorum bi arkdaşım da sarı renkli.Başka bir arkadaş grubu ile görüyorum kendimi onlar formalı ben ise sivilim.yorumlarsan sevinirim. başka bir rüya: evden taşındığımızı hep gitmek istediğimiz güzel bir yere gittiğimizi görüyorum ve renkli tel toka almak için bakıyorum rengarenk mavi,pembe filan vardı ama aldımmı hatırlamıom ve bu aralar hep eski evimizin orada görüyorum kendimi
rüyamda inanmıyorum yaa gerçekten taşındık rüya değil diyorum,bi an ev çok güzel bi yandan da çok kötü oluo,bütün odalar ayrı yerde,ayrı dediğim bir ev gibi değil bi odası bi yerde diğer odasına gitmek için de ayakkabıları giyip biraz yürüdükten sonra varıyorsun mesafe çok yok ama. Bir de üstüne üstelik bi odada yılan varmış yılandan kurtarmak için bi kaç kişi geldi bir yılanı öldürdüler bn görmemek için başka odaya geçtim ama bir tane daha varmış onu da sonra bulacaklarını sölediler,aslında düzenlediğimiz odalar güzel,odalar küçük olduğu için bazı odalara tıklım tıkış koyduk eşyalarımızı o yüzden belki gözüme kötü geliyordu ama bir ev gibi değildi işte bir de yılan olunca.Başka bir rüyam ise: sınıf gibi bi yer ama oturduğum yer merdiven basamakları yukarı doğru yükseliyor ben de en yukarıda köşede oturuyorum bir kız birini söylüyor hoca da onun söylediği kişiye sorular soruyor ama henüz işlemediğimiz konudan soru soruyor sonra kız bana baktı ve beni işaret etti bende acaba seni neden denemiyorlar dedim.hoca da bu ssefer o kıza soru sormak istedi,sonra işte kim cevaplamak istiyorsa onu kaldırayım filan dedi hepimiz hocam soruları bize verin dedik bize dağıttı sonra.birde kavga filan oluyordu kavgayı ayırmaya çalışıyordum ve ağlıyordum arabaya binip gidiyorduk böle karışık bişi de gördüm, yorumlarsanız sevinirim. .
kuzenim ve ailesi ile birlikte yaşıyorum,ailesi benim ihtiyaçlarımı da karşılıyor.Ama ben biraz çekiniyorum,onlara yük olmak istemiyorum.Bana elbise almışlar bacaklarım temizdi ama elbiseyi giyeceğim zaman bi de baktım ki bacaklarım uygun değil.Kuzenimin babası bana indirimden sweet almak istedi,sweet pembe ve alana kot %20 indirimli.Ama ben yük olmak istemiyorum.Siyah ama süveyt ayakkabı aldılar,çok güzel çok hoşuma gitti.Beyaz çamaşır makinesinin üstü leke ama leke de beyaz boya dökülmüş gibi biri onu temizlemeye çalışıyor ben de yardım olsun diye ben yaparım diyorum ama leke bi türlü çıkmıyor,sabırla ovuyorum tabi biraz çizik oldu ama benden önce temizleyenkinden daha iyi oldu.yorumlarsanız sevinirim.
Başka bir rüya: lise ve birkaç ilkokul arkadaşlarım ile buluştuk baya kalabalık bir ortam oluştu,topluca bir yerlere gittik bulunduğumuz yerde su da vardı ben telefonumu yanlışlıkla suya düşürdüm.Kafede baya oturduktan sonra bazı kişiler dışarı çıktı arkalarından biz de çıktık bir kaç kişi araba alıp gelmiş,benim erkek arkadaşım beni arabaya almadan gidiyordu yüzsüzlük yapıp arabaya bindim,neden bindin ki ben sizin ordan geçmiyorum diyerek mırıldandı duymamazlığa geldim.Sizin orda kavga oldu bankacılarla minübüscüler birbirine girdi dedi ortalık çok fena dedi. ve genelde lise arkadaşlarımla lise yıllarımı görüyorum mezun olalı baya olmasına rağmen
Eğer izin verirseniz ben bi kaç rüya yazmak istiyorum çünkü bunlar önceden yorumlanmadı,teşekkür ederim böyle bir konu açtığınız için
bide önceden gördüğüm bi rüya var serap abla bi kaç kişiye sordum ama tam bişey diyemediler..
beyaz bi at görmüştüm rüyamda atın üstündeydim at ben ne dersem yapıyodu ve benimle konuşuyodu
sonra başka bi zaman gördüğüm rüyamda da ben beyaz atı sırtımda taşımıştım ne olabilir bunun anlamı?
dileğin olacak çok kısa ve net:)))
slm serap abla ben bi kaç gün önce rüyamda bi otobüsle şanlıurfaya gidiorm okul gezisi gibi bişimiş ama ben otobüstekilerin hiçbirini tanımıorm(bu arada şanlıurfayla hiçbir alakam yok nie orası anlayamadım yani özel bi anlam taşıo mu) gidiorz işte ben hayran kalıorm etrafa böle tarihi şeyler var yüksek yüksek yerlerde kovuk gbi evler var sora bi ailenin evine gidiorz onlarıda hiç tanımıorm bize bişiler ikram ediolar özellikle turşu kaldı aklımda çok güsel bi turşu var onu yiyiorm nası yaptnz bunu çok değişik falan die soruorm hatta peynir turşusu şaşırıorm böle sora o bizim beraber geldiğimz insanlar çıkıolar ewden ben kalıorm biras daha bişiler anlatıolar sonra bende çıkıorm o evden beraber geldiğim grubu arıorm falan buldum mu bulamadım mı bilmiorm uyandım
bugünde yine otobüsle bi yerden geliodum kaza yapıo otobüs otobüsün vurduğu insanlar ölüo polislerde var hatta ölenlerin arasında ama otobüsün içindekilere bişi olmuo bana falan hiç bişi olmadı
yorumlarsan sevinirm çok merak ettim
Canım, bilmediğin bir konu hakkında farklı bir bilgi edineceksin.Kendi alanın dışında işle ilgili farklı yükler almak istemiyorsun ama sanırım birisi bu konuda seni zorlayacak yani yapmak istemediğin bir konuda yardım etmeni yada bir işi tamamlamanı isteyebilir.
Görüşmek üzere.
serap abla bnde yazmıştm rüyamı ama yorumladn bi anlamı yoksa banada yazar mısın lütfen o yüzden mi yorumlamadın:uhm:
mrhserap hanım.bende bugun söyle bır ruya gördüm.ruyamda turt sıdında yasayan ablamı gördum bır evın ıcındeymısız.sonra ablam elınde bır hedıye paketıyle yanıma geldı.sen bır cekılıse katılmısın vew kazanmıssın paketınden mayocıktı.ama önce ben denıdım dedı.donra pakete boncuklu bır bandan vardı cok guzel bır sanırsam yıne boncuklu pareyo vardı.sonra uyandım.size zahemt ruyamı yorumlarsanız sevınırım.iyi gunler.
merhaba ; yine ben :)
bu rüyamı dünden önceki gün görmüştüm ama hatırlayamamıştım dün anlatmak... bir arkadaşım var uzun zamandır görmediğim... ameliyat gibi birşey olmuş..normalde göğüslerinin büyük olmasından şikayet ederdi... rüyamda da başka bir ameliyat olurken hazır hastanedeyim bunu da yapalım gibi bir operasyon geçirmiş bana göğüslerini gösteriyor... göğüslerinin ucunu almışlar göğüs ucu yoktu ve göğüsleri pörsümüştü... gerçekten kötü görünüyordu...
böyle bakınca tuhaf bir rüya ama çok merak ettim senin yorumunu...