Merhaba Serap Hanım
İlk rüyalarımı yorumladığın,verdiğin önem ve hız için teşekkür ederim. Bunlar da benim gece ve sabah gördüğüm rüyalar biraz karışık ve çok galiba yorumlarsan sevinirim.Bir akadaşım sözlümün yanına gidip muhasebe işlerini ona yaptırmış,sözlüm muhasebeci olduğu için.sonra geçerken de benim yanıma uğruyor ama hiç birşey söylemiyor.O gittikten biraz zaman sonra sözlüm arıyor ve arkadaşımın yanına geldiğini söylüyor ve ben de kıskançlıktan çıldırıyorum.Sonra kuzenime dert yanıyorum,bak böyle yapıyor nasıl kızmam diyorum.Babam bana harçlık vermek istiyor fakat bozuk parası olmadığı için veremeyince ben de bozdurunca verirsin diyorum.Evin bahçesini topluyoruz,bi kaç çocuk geldi bakkala gittiklerini ve birşey isteyip istemediklerimizi sordu.Annem de bişiler ısmarladı sonra çocuklar getirdi ve getirdiklerinin arasında benim ilkokulda çok okuduğum küçük hikaye kitaplarından vardı, anılarım depreşti o zaman.Kuaföre gidiyoruz bütün odalar dolu ve bizde bekleme odasına gidiyoruz yanlışlıkla.Beklemekten sıkıldığım için uyuya kalmışım ve arkadaşlarım da beni hiç uyandırmamışlar ve onlar kendilerine göre iş bulmuşlar bana söylemeye tenezzül bile etmemişler.Uyanınca bende onlara kızıyorum,ben şimdi akşam nasıl uyuyacağım diyorum.Bekleme odasında durduğumuz için saçlarımızı da yaptıramadık sonra kuaför ararken bu kuaförün genel ev gibi bişi olduğunu öğrendik, cama asılan resimlerden ve lisedeki bi kaç arkadaşımın da burda çalıştığını öğrendim çünkü kuaför için ne zaman buraya gelsem onlar hep burda oluyorlardı, yanlız burda çalışanlar erkek.Sözlüme herhangi birşey için mesaj atacakken yanlışlıkla başka bir arkadaşıma atıyorum ama pek önemsemedim nedense sözlüm aradığında da durumu anlattım o da kıskandı