Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
merhaba serap hanım.. ben de bu gece çok garip rüyalar gördüm... rüyamda deniz kenarında müstakil bi evde ailemle birlikteyiz kalabalık akrabalar da varlar... o esnada kum fırtınası çıkıyor ve denizin suyu çekiliyordu.. ve kapımızın ağzına kadar kumlar geliyor ben kapı kapanmasın diye kumları açmaya çalışıyordum ama sonunda fırtına geçti denizden gelen kum taneleri evimizin önündeki bahçede birer fasulye, ayçiçeği fidanlarına dönüştü ... çok garip geldi bana sizce ne olabilir CADIARZU bi de Konya da son zamanlarda depremle ilgili söylentiler ve sallanmalar çok olunca o yüzden bilinç altı bir şey mi ki diyorumm ... çok teşekkürler şimdiden yorumunuz için...

Merhaba

Hayatın sakin ve yolunda giderken hanenizi hepinizi ilgilendiren bir karmaşa ortaya çıkabilir.Fakat bunu aşacak ve olumlu hale dönüştereceksiniz hep beraber.

Görüşmek üzere.

rüyamda yaşlı bi kadının yatağının altına sakladığı beşibiyerdeleriyle bileziklerini çaldım ve bilezikleri koluma taktım iki dirseğime kadar doldurdum sonra kaçtım saklandım
ama çok etkilendim ve üzüldüm bu rüyaya
şimdiden teşekkür ederim hayra çıksın inşallah

Canım bile bile üzerine bir yük alıyorsun ve bu yük sana sıkıntıdan başka birşey getrimiyor ama sen iyi bir durum olarak algılıyorsun bunu şimdilik.Sonrasında ise bunun bri hata olduğunu farkedeceksin.

Görüşmek üzere.

Cnm öncelikle diğer yorumun için çok teşekkür ederim

Bende bu gece annemle babamın boşanacağını gördüm.Oysa 30senelik evliler ve mutlular yani konusu bile geçemez.Rüyamda babam annemi dövüyordu.(Gerçekte hiç el kaldırmaz.)Sonra annemin dişi kırılıyordu.Annem boşanacağım bıktım bu adamdan diyordu.Hemde babamın hiçbi mal varlığını istemediğini söylüyor,bir arkadaşının evinde kalmaya gidiyordu.Ablamla arabaya binip aramaya gidiyorduk annemi.Sonunda buluyorduk ama gerisi yok. Birde kuzenim çocuğunu emzirirken göğsü yara olmuş onu diyordu.Ayrıca rüyamda annemin bir arkadaşı da ölüyordu.Baya karışık bi rüya ama yorumlarsan sevinirim..

Bir de annem bu gece kurban kesip dağıttığımızı görmüş rüyasında bunu da yorumlarsan iyi olur cnm çok teşekkürler... opuyorumnanaktan

serap ablacım merhaba nasılsınnn:)
rüyamda bugünde annemle deniz kenarına bi arabayla gidiyoruz iniyoruz sonra ölü fok balıları gördüm 3 tane anne diyorum bunlar canlı fok balıkları öldürmüşler içini doldurmuşlar...
başka bi bölümde de anneannemi ve dedemi görüyorum dedem bişey söylüyor anneannem ağlamaya başlıyor sonra dedem de başlıyor ağlayamaya bende dedeme kızıyorum nasıl konuşuyosun öyle dede ağlatıyosun anneannemi diye....
başka bi bölümde de bi tane erkek çocuğu gördüm tombik bişeydi yere düşüyo o kadar kilollu ki kilosundan yerinden kalkamıyodu ben yardım ediyodum:D
sonra babamı gördüm bi dükkana giriyorum ben bişey alıcam 6 tl küsür bişeymiş alacağım şey benden de 3 tl çıkıyo babama sesleniyorum baba 3 tl daha verirmisin diye sonra babam geliyo dükkana sigara içmeye başlıyo dükkan sahibi fln sigara dumanı sarıyo dükkanı babama diyolar ki ceza var içmeyin babam da dışarı çıkıyo sonra bi mağazaya gidiyoruz kıyafetlere fln bakıyorum beğenmediklerim oluyo bi tanesini beğeniyorum beyaz bi tişört babama gösteriyorum güzel değil o tarz bişey diyo babamda bakıyorum aa evt güzel değilmiş diyorum siyah bi cepkeni beğeniyodum 4 tl mi ne yazıyodu üstünde de...sonra babam elinde kırmızı bi ayakkabıyla geliyor topuklu ben bi tanesini giyiyorum diğeri babamın elindeydi..bide arkadaşımla bisiklete binerken gördüm kendimi ama bisiklet teldendi:S
anamm çok karışık kuruşuk bişey oldu serap ablam kusuruma bakma ya bnm byle bölüm bölüm oluyo rüyalarım:S

merhaba tekrar ben.Geçenlerde istihareye yatmıştım ama rüyayı tam göremeden ya da ben hatırlamıyorum uyandım.Tek hatırladığım okula gidiyorum sınıfa da matemetik hocamız girip ders anltıyor. o gün de eğer üniversite giriş sınavına girersem hangi bölümden girsem benim için hayırlı olur diye niyet etmiştim ama sadece mat. öğretmenimizi gördüm,tekrar istihareye yatmak istiyordum fakat o kadar güzel yorumluyorsunuz ki resmen 12den vuruyorsunuz,belki de bu yeterlidir diye düşündüm.Dün bir kuzenimle konuştuğum konu hakkındaki düşüncelerimi resmen söylediniz,bir önceki yorumunuzda çok şaşırdım:) ankette 1. şıkkı işaretledim ama artık 2.si olduğunu düşünüyorum.

Canım sana gücü yetmeyen belkide akıl ve mantıkça senden çok düşük bikaç düşmanın var kısacası çekememezlikten kaynaklı durum .Sende bu kişilerin farkındasın ama farkında olmadıklarında var bunlarıda göreceksin.seni çok sıkıyor bu kişiler ve daralmışsın.

Görüşmek üzere.

turkbayragi

cok tesekkür ederim

Cnm öncelikle diğer yorumun için çok teşekkür ederim

Bende bu gece annemle babamın boşanacağını gördüm.Oysa 30senelik evliler ve mutlular yani konusu bile geçemez.Rüyamda babam annemi dövüyordu.(Gerçekte hiç el kaldırmaz.)Sonra annemin dişi kırılıyordu.Annem boşanacağım bıktım bu adamdan diyordu.Hemde babamın hiçbi mal varlığını istemediğini söylüyor,bir arkadaşının evinde kalmaya gidiyordu.Ablamla arabaya binip aramaya gidiyorduk annemi.Sonunda buluyorduk ama gerisi yok. Birde kuzenim çocuğunu emzirirken göğsü yara olmuş onu diyordu.Ayrıca rüyamda annemin bir arkadaşı da ölüyordu.Baya karışık bi rüya ama yorumlarsan sevinirim..

Bir de annem bu gece kurban kesip dağıttığımızı görmüş rüyasında bunu da yorumlarsan iyi olur cnm çok teşekkürler... opuyorumnanaktan

Canım ben bu rüyayı ufak tarzlı bir geçim sıkıntısı olarak algıladım bir konu var o konuda fikir birliğine varılamamış.Birde bir akrabanızla ilgili ufak bir sorun var.Hasta sanki.

Görüşmek üzere.

serap ablacım merhaba nasılsınnn:)
rüyamda bugünde annemle deniz kenarına bi arabayla gidiyoruz iniyoruz sonra ölü fok balıları gördüm 3 tane anne diyorum bunlar canlı fok balıkları öldürmüşler içini doldurmuşlar...
başka bi bölümde de anneannemi ve dedemi görüyorum dedem bişey söylüyor anneannem ağlamaya başlıyor sonra dedem de başlıyor ağlayamaya bende dedeme kızıyorum nasıl konuşuyosun öyle dede ağlatıyosun anneannemi diye....
başka bi bölümde de bi tane erkek çocuğu gördüm tombik bişeydi yere düşüyo o kadar kilollu ki kilosundan yerinden kalkamıyodu ben yardım ediyodum:D
sonra babamı gördüm bi dükkana giriyorum ben bişey alıcam 6 tl küsür bişeymiş alacağım şey benden de 3 tl çıkıyo babama sesleniyorum baba 3 tl daha verirmisin diye sonra babam geliyo dükkana sigara içmeye başlıyo dükkan sahibi fln sigara dumanı sarıyo dükkanı babama diyolar ki ceza var içmeyin babam da dışarı çıkıyo sonra bi mağazaya gidiyoruz kıyafetlere fln bakıyorum beğenmediklerim oluyo bi tanesini beğeniyorum beyaz bi tişört babama gösteriyorum güzel değil o tarz bişey diyo babamda bakıyorum aa evt güzel değilmiş diyorum siyah bi cepkeni beğeniyodum 4 tl mi ne yazıyodu üstünde de...sonra babam elinde kırmızı bi ayakkabıyla geliyor topuklu ben bi tanesini giyiyorum diğeri babamın elindeydi..bide arkadaşımla bisiklete binerken gördüm kendimi ama bisiklet teldendi:S
anamm çok karışık kuruşuk bişey oldu serap ablam kusuruma bakma ya bnm byle bölüm bölüm oluyo rüyalarım:S

merhaba senin rüyan bu sefer brezilya dizisi gibi bölüm bölüm mü oldu nedir?kaydirigubbakcemile3

1 .bölümden başlayalım barim;şimdilerde üzerinde bi sakinlik var rahatlamış gibisin.Sevmediğin bir insanı alt edeceksin.

diğer bölümde ise ailendeki kişilere karşı gösterdiğin sevginin yansıması var.ve sana sevineceğin bir haber var.

Babanın canı bişeylere sıkılmış olarak görünüyor.Maddi konuda.

Diğer bölümde de sağın solun lafına çok bakıyorsun kendi kararlarını kendin almalısın yani yapabilirliklerinin farkında olmalısın.Üzerine büyük gelecek yada üzerinde küçük kalacak meslekler üzerinde düşünme oldumu ablacım.

Görüşmek üzere.

serapcım selam

bende ıkı gun once gordugum ruyamı yazmak ıstıyorum aslında cok var hatta dun gece bır ruya gordum kendım bıle ınanamadım ama yazamıyorum neyse ben ıkı gun oncekı ruyamı anlatayım

ıkı gun once ruyamda ıstanbul etılerdeyım yanımda esım mı var tam hatırlamıyorum bır arabanın arka tarafından gecerken toprak bır yolda esımın ve bnm alyanslarımızı gordum tıpa tıp aynılarıydı

aslında ruyamın devamıda var arkadasım ama hatırlamıyorum ya sadece anımsadıgım ben yurudukce bozuk para buldugum

bu arada ben ne zamna yolda para yada altın bulsam hep etıler oluyormuş mekan.. yanı aslında karanlık bır ruyaydı bnm tum ruyalarım karanlık oluyr genelde oranın etılere benzeyen bır yerı yoktu ama oylemış ışte

bu ne demek canım sımdıden teşekuur ederım kolay gelsın

dun gece gordugum ruyamın kımınle ılgısı oldugunu anlamıssındır yerimseniben

merhaba tekrar ben.Geçenlerde istihareye yatmıştım ama rüyayı tam göremeden ya da ben hatırlamıyorum uyandım.Tek hatırladığım okula gidiyorum sınıfa da matemetik hocamız girip ders anltıyor. o gün de eğer üniversite giriş sınavına girersem hangi bölümden girsem benim için hayırlı olur diye niyet etmiştim ama sadece mat. öğretmenimizi gördüm,tekrar istihareye yatmak istiyordum fakat o kadar güzel yorumluyorsunuz ki resmen 12den vuruyorsunuz,belki de bu yeterlidir diye düşündüm.Dün bir kuzenimle konuştuğum konu hakkındaki düşüncelerimi resmen söylediniz,bir önceki yorumunuzda çok şaşırdım:) ankette 1. şıkkı işaretledim ama artık 2.si olduğunu düşünüyorum.

bak canım bence bu konularda istihare yapman pekte mantıklı değil.Çünkü sen kendini ölç tart insna kendini az çok tahmin edebilir mesela sözel derslerle aran nasıl sayısalla nasıl hangisini çalışırken daha rahatsın yada hangisinde kolay anlayabiliyorsun bunları düşün o yüzden sana sayısal mı sözel mi söyleyemiycem çünkü bu kararı verecek sensin canım oldu mu?her insanın kendine has yeteneklerin vardır sakın birilerine özenerek yanlışlar yapmayasın.

Görüşmek üzere.

bak canım bence bu konularda istihare yapman pekte mantıklı değil.Çünkü sen kendini ölç tart insna kendini az çok tahmin edebilir mesela sözel derslerle aran nasıl sayısalla nasıl hangisini çalışırken daha rahatsın yada hangisinde kolay anlayabiliyorsun bunları düşün o yüzden sana sayısal mı sözel mi söyleyemiycem çünkü bu kararı verecek sensin canım oldu mu?her insanın kendine has yeteneklerin vardır sakın birilerine özenerek yanlışlar yapmayasın.

Görüşmek üzere.

teşekkür ederim,benim bölüm zaten sayısal fakat katsayılar ile ilgili bazı değişiklikler yapıldı ya bende dilden mi girsem diye düşünüyordum çok kararsız kaldım.

serapcım selam

bende ıkı gun once gordugum ruyamı yazmak ıstıyorum aslında cok var hatta dun gece bır ruya gordum kendım bıle ınanamadım ama yazamıyorum neyse ben ıkı gun oncekı ruyamı anlatayım

ıkı gun once ruyamda ıstanbul etılerdeyım yanımda esım mı var tam hatırlamıyorum bır arabanın arka tarafından gecerken toprak bır yolda esımın ve bnm alyanslarımızı gordum tıpa tıp aynılarıydı

aslında ruyamın devamıda var arkadasım ama hatırlamıyorum ya sadece anımsadıgım ben yurudukce bozuk para buldugum

bu arada ben ne zamna yolda para yada altın bulsam hep etıler oluyormuş mekan.. yanı aslında karanlık bır ruyaydı bnm tum ruyalarım karanlık oluyr genelde oranın etılere benzeyen bır yerı yoktu ama oylemış ışte

bu ne demek canım sımdıden teşekuur ederım kolay gelsın

Merhaba canım

Hafif gerilme ve sürtüşmeler olma ihtimali var hane içinde bence dikkatli olup meydan vermemelisin.Evladını düşünüyorsun böyle bir durum olduğunda.Pek keyifli göremedim seni huzurun kaçmış ve için daralıyor.Düşüncelerin arttıkçada sıkıntın artıyor kendini dengelemeye çalışsan iyi olur gibi geldi bana çünkü sana ihtiyacı olanlar var etrafında.

Etiler civarı bir yerdende sana sıkıntı geliyor orda bulunan birinden belki tanımıyor olabilirsin.

teşekkür ederim,benim bölüm zaten sayısal fakat katsayılar ile ilgili bazı değişiklikler yapıldı ya bende dilden mi girsem diye düşünüyordum çok kararsız kaldım.

canım bende sana diyorum ki alan değişikliğine gitmeden önce hangisinde yeteneklisin bir ölç tart

dun gece gordugum ruyamın kımınle ılgısı oldugunu anlamıssındır yerimseniben

evet tabiki anladım.Mesajını okudum iltifatlar için teşekkür ediyorum.

Ne zaman istersen yaz dinlerim benim için sorun olmaz.Ayrıca senin yeteklerinide devreye geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum bu konuda seni biraz hareketlendirmemiz lazım :))))

supersın yaaaa .. tü tü tüü maşallah sübhanallah

cok ıyı bıldın serapcım.. ıkı gun once esımle baya bı guzel kavga ettık ve konu uzadıda uzadı .. oglum geldı hemen aklıma aynen dogru soyluyorsun

ertesı gun gordugum ruyamıda anlatayım mı

evet tabiki anladım.Mesajını okudum iltifatlar için teşekkür ediyorum.

Ne zaman istersen yaz dinlerim benim için sorun olmaz.Ayrıca senin yeteklerinide devreye geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum bu konuda seni biraz hareketlendirmemiz lazım :))))

ıltıfat deıl canım dupeduz gerceklerı soyledım sana.. sende de daha fazlası var neler oldugunu ozelden yazıcam bende sana ..

bnm yeteneklerım konusunda .. arkadaslarım cok zorladılar ama ne bılıyım belkıde senın gıbı bırının benı fışeklemesı lazımdı
senı beklıyordum belkıde :utangac:

bırde cok onceden gordugum bır ruyamı anlatmak ıstıyorum ..

esımle o zaman sozlu gıbı bışeyız aıleler tanısıyor ben onlara gıdıyorum o bıze gelıyor tabı o zaman ben ıstanbulda oturuyordum ıstanbuldan bursaya gelın olarak geldım

neyse bır anneler gununde esımın annesıne yanı buraya geldım o gun burda kaldım ruyamda arkalardan bır dişimin parçalanıp parçalarınında elıme duştugunu gordum ..

once bır parcası duştu daha sonrada dıger parca duştu ama cok buyuk deıllerdı..

sabah kalktım kahvaltı ettık hep beraber ben esımın aılesıne ve esıme (o zaman esım deıldı tabı)

bu ruyamı anlattım ve kötu bısey olucak dedım ya bırıne bısey olucak yada bıze dedım yada kötu bır haber alıcam dedım cok huzursuzlandım cokkk.. kayınvalıdem hayra yor oyle cıkar kızım dedı..
neyse bız esımle yola cıktık ıstanbula gelmek uzere anneler gunu oldugu ıcın bnm annemıde o zıyaret edıcek benı bırakıp bursaya donecektı ama bız yalobaya gıderken şarampole uçtukk ..! ben cok hasar aldım ama esıme bısey olmadı

boyle ıstee
arkadasları bılgılendırmek ıstedım diş duşmesı çıkması ıyı olmuyor malesef...

Back
X