ıltıfat deıl canım dupeduz gerceklerı soyledım sana.. sende de daha fazlası var neler oldugunu ozelden yazıcam bende sana ..
bnm yeteneklerım konusunda .. arkadaslarım cok zorladılar ama ne bılıyım belkıde senın gıbı bırının benı fışeklemesı lazımdı
senı beklıyordum belkıde
bırde cok onceden gordugum bır ruyamı anlatmak ıstıyorum ..
esımle o zaman sozlu gıbı bışeyız aıleler tanısıyor ben onlara gıdıyorum o bıze gelıyor tabı o zaman ben ıstanbulda oturuyordum ıstanbuldan bursaya gelın olarak geldım
neyse bır anneler gununde esımın annesıne yanı buraya geldım o gun burda kaldım ruyamda arkalardan bır dişimin parçalanıp parçalarınında elıme duştugunu gordum ..
once bır parcası duştu daha sonrada dıger parca duştu ama cok buyuk deıllerdı..
sabah kalktım kahvaltı ettık hep beraber ben esımın aılesıne ve esıme (o zaman esım deıldı tabı)
bu ruyamı anlattım ve kötu bısey olucak dedım ya bırıne bısey olucak yada bıze dedım yada kötu bır haber alıcam dedım cok huzursuzlandım cokkk.. kayınvalıdem hayra yor oyle cıkar kızım dedı..
neyse bız esımle yola cıktık ıstanbula gelmek uzere anneler gunu oldugu ıcın bnm annemıde o zıyaret edıcek benı bırakıp bursaya donecektı ama bız yalobaya gıderken şarampole uçtukk ..! ben cok hasar aldım ama esıme bısey olmadı
boyle ıstee
arkadasları bılgılendırmek ıstedım diş duşmesı çıkması ıyı olmuyor malesef...