- 31 Ocak 2008
- 848
- 153
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
canım dün gece gördüğüm rüyamı anlatayım hatırladığım kadarıyla.
önce şunu söleyeyim başlayıp başlamamakta kararsız olduğum bir yeni ilişki içerisindeyim.kafam karışık her gece yatmadan dua ederek yatıyorum rabbim bana hayırlısını göster diye.belkide bilinç altı işte...
bu malum şahız biizm evde .ben tedirginim ama annemler babamlar falan sanki hiç bişiy yokmuş gibi.
ben pijamalarlayım açık yeşil pijamalarım var onlar üzerimde.kardeşlerime bakıyorum hepsi o var evde diye başlarını güzelce başlamışlar giyinmişler ben bi bakıyorum üzerime o zman fark ediyorum pijamalarımı.
böle gördüm işte çay tabağı falan hazırlıyoruz ona,bide tabkta börek gördüm.
sonra o bizde kalıyor.onu yatağın içinde görüyorum.
yanına gdiyorum öle bakıyorum.o oanda dönüp bana yatakta bş olan tarafı gösteriyor sanki gel der gibi.
hayır ola...
vay zottirik anlamsız anlamsız rüyalar görüyo sonra benim kafamı karıştırıyo kafamçokkarıştısağol ablacım
bu arada sende şu kederli modundan bi çıksan daha güzel olucaka.s.
o moddan çıkmayı bende istiyorum ama gerçekten dualara ihtiyacım var annem çok rahatsız ve hastalığı ilerlemiş dolayıyla endişeli ve stresteyim.Dua edin sağlığına kavuşması için cidden.:Saruboceq:
Herkese merhabaa.s
Uzunca bir aradan sonra tekrar buradayım ve rüyalarınızın yorumlanmasında yardımcı olmaya çalışacağım. Rüya yorumlatmak isteyen arkadaşlar rüyalarını artık buraya yazabilirler ve en kısa zamanda yorumlarımı okuyabilirler.Görüşmek üzere.
Sevgilerimle
Serap.
turkbayragi
Not:Sadece bu başlık altına yazılıp -benden -yorum istenen rüyaları yorumlamaya çalışacağım.Bilgilerinize..
merhabalar ben şuan gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum.nişanlım haksız yere cezaevınde.geçen gece rahmetli babam nişanlımı rüyamda yanıma getırdi.cezaevınden hastanye gelmışler arada benı gormeye gelmişler.ertesı gunde bır ünlü benım uzaktan akrabamdı ve ona karsı ruyamda bişeyler hissttim((((
yorumlarsanız cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?