Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

Arkadaşından ayrıldığın için içten içe üzülüyorsun ve bazı şeylerin yaşanmadan yarım kaldığını düşünüyorsun .Rüyanda gördüklerin ise keşke böyle olsaydı diye düşündüklerin.

Sonu henüz belli olmayan bir konu için stres yapıyorsun.Ama bu konudada sevinmek istiyorsun.

Annende bir konuda hızlı gelişme bekliyor ama henüz bir sonuç yok ortada.

elde edilmesi zor ve çaba gerektiren maddi bişey var ve bunu istiyorsunuz.Çaba gösterirseniz olacak.

Yakın çevrende çok iyi bir insan var ve bir konuda senin baş olmanı isteyecekler bir toplantı gibi bir ortamda ve sen bunu kabul edeceksin.

slm
denizkıyısındayım.3-4 tane kocaman yunus balığı görüyorum.yanıma yaklaşıyor 2 tanesi ve çok yakınımdan hızlıca geçip kuyruklarını bana değdiriyorlar .....

Sakin sakin bir olayın senin sevineceğin biçime dönüşmesini bekliyorsun.Çevrende birkaç insan var ve çok faydalanacın insanlar var bunların içinde sedece senin biraz daha ilgili olmamn gerekecek.

günaydın bende geçenlerde rüyamda doğum yapmışım oğlum olmuş ama belli bi zaman geçtiktek sonra gerçek olmadığının farkına varıyorum ben ağlayıp üzülürken hala hamile olduğumu farkediyorum 5 aylık hamileymişim etkisinde kaldım rüyamın tedayları var çok karıştırmayım dedim yorumlarsanız çok sevinirim

Henzü faaliyete geçiremediğin bir takım isteklerin var ama kendi elinle bunları (belkide bilmeyerek) yokedecek gibisin.

Maddi alanda bir takım planların var isteklerin var.Bunları gerçekleştirmek için plan yapıyorsun ama henüz eline geçmemiş bir para içinde program yapıyorsun.:)

merhabalar ben şuan gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum.nişanlım haksız yere cezaevınde.geçen gece rahmetli babam nişanlımı rüyamda yanıma getırdi.cezaevınden hastanye gelmışler arada benı gormeye gelmişler.ertesı gunde bır ünlü benım uzaktan akrabamdı ve ona karsı ruyamda bişeyler hissttim((((
yorumlarsanız cok sevınırım[/QUOTE]

Nişanlının hapse girmesi seni doğal olarak çok etkilemiş senden büyük yetkili konumdaki insanların onu ordan kurtarmasını istiyorsun.Beklediğin iyi haber bir müddet sonra gelebilir.

Günaydın
Dün gece eşim bir rüya görmüş. Anlamını merak ettim.
Rüyasında Adapazarında bana ait bir ev varmış. Onu almaya gidiyormuşuz. Fakat o evde bir adam ailesi ile yaşıyormuş evin yarısı ona aitmiş. bana hani sen bu evi bana vermiştin diyormuş. Eşime de sen kimsin diyormuş. Eşim de ben kocasıyım diyormuş.
Yorumlayabilirmisiniz?

günaydın serap.

bir ruya gördüm dun akşam ve hala etkisinden çıkamadım yorumlarsan sevinirim.

eski erkek arkadaşımı rüyamda gördüm.benı gelmiş almaya ıstanbulda bıryere gıdıceğz derken surıye halebe doğru sürekli araba kullanmaya başlıyor.nereye gıdıyoruz dedıgımde kımseye hesap vermek ıstemıyorum artık dıyor.o sırada benım karnım acıkıyor.dıyorum bırseyler yıyelım olur dıyor benı mardın tarafında bıryere götürüyor yemek yemek için in burada ileride köşede bır camı var camı yanından sağa dön orada bır dönerci göreceksin dıyor.ok dıyorum tam inecekken arabadan diyor ıçine ne kadar et koyduklarını sor,sorarım dıyorum ama mutlaka sor dıyor tamam dıyorum cevap vermek istemezlerse bsy deme ve yüklü ödeme yap sakın cok sıkıştırma ne kadar et var dıye onlar benım amcam durumu anlamasınlar dıyor.o sırada anıden bırısı araca bınıyor.bır bayan elınde bır mektupla,o kım falan dıyorum korkuyorum bır anda elındekı mektubu eskı erkek arkadaşıma verıyor.ve oku bunu annemler yolladı dıyor.bakıyor mektupta yanlarına onu çağırmışlar 11-12 january de şu olaylar olacak dıye yazıyor gelmezsen bızden kork dıye bırsürü sey yazmışlar.döşemişler hande kusura bakma gıtmem gerekıyor dıyor.neden dıyorum bıze huzur vermeyecekler 11-12 januaryde olaylar kopacak dıyor ve o sırada uyandım.bu insanlar ingilizce bılmeyen ınsanlarken ıngılızce yazdıklarını görüyorum rüyamda.bıtmışken ılıskımız onu görüyorum tek bağlantı kurabıldıgım nokta surıye halep.yorumlarsanız cok sevınırım.

Canım bir konuda yanlış ümitler içersine girmişsin yani boş ümitler.Rüyan böyle diyor.O yüzden sana faydası olmayacak konular üzerinde düşünmemeni tavsiye edeceğim.

Merhaba serapcim...

Dün gece eltimin Annesini gördüm rüyamda....cok asiri kilolu bir bayan ama rüyamda öyle zayiflamis öyle zayiflamiski incecik bir halde gördüm onu....yanima oturmus sohbet ediyor benimle...Ahh teyze ne oldu sana böyle nasil zayifladin diye saskinligmi dile getiriyormusum....bir haftanin icinde verdim tüm kilolari diyormus....konusurken agzinda iki üc tane dis var...onlarda cürümüs bir sekilde gördüm...

Bilemiyorum canim..normlade bu tür rüyalar pek hayira yorulmaz diye duydum ama birde senin yorumunu alayim dedim...

Tesekkürler simdiden.

Hayatında büyük bir sorunun var yada bana öyle geliyor.Sıkıntı var ve bunu tüm bedeninde yaşıyor hissediyorsun.

Bir insan sana yalan söylemiş olduğundan çok farklı tanıtmış kendisini ve bir süre sonrada nasıl bir kişiliği olduğunu öğrenmişsin.

Kaşımaman gereken bir mevzuu olabilir hoşlanmadığın çünkü sen dokundukça patlayacak gümbürtü ve karmaşa içinde kalabilirsin.

Özel yaşamınla ilgili ufak değişiklikler olabilir birisiyle kırgın olabilirsin fakat bunu istemeyeceksin ve durumu düzeltmeye çalışacaksın.Düzelecekte.

serap hanım günaydın,ben bu gece rüyamda kızımın altını ıslattığını gördüm yatağını kaldırırken yorganı kaldırıyorum yatak ıslak ama çok değil az bir ıslaklık...
yorumunuz için şimdiden teşekkür ediyorum sevgiler a.s.

Sevdiğin kişiyle kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.Seni fazlaca ilgilendirmeyen bir konuda bir dedikodu duyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…