- 31 Ocak 2008
- 848
- 153
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
merhabalar,
genellikle ben rüyamda ayrıldığım erkek arkadaşımı görüyorum...
geçen gecede rüyamda ayrıldığım erkek arkadaşım beni evine götürüyor sonra birileri gelince saklıyor beni meğer gelen anne ve babasıymış annesi ve babası beni görüyor sakladığı yerde sonra yanına oturtuyorlar demek sen gelmiştin diyorlar sonra anne ve babası bana sıkıca sarılıyorlar sende bizim evladımızsın kızımızsın gelinimizsin diyorlar...
yorumlarsanız çok sevinirim.. şimdiden tşkler..
Merhaba önceki yorumların için tekrar teşekkür ederim,bu rüyamı da yorumlarsan sevinirim.Rüyam şöyle:Bir kaç 3-5 yaşlarında çocuk gördüm,teyzem kalmış çerezleri benim cebime koyuyor yiyeyim diye.Bir kaç yetişkin insan daha görüyorum birilerinden kaçanları saklıyoruz galiba onun gibi bişi.Bir de yatağıma yatmışım annem de bunlar ince pembe t-shirtün biraz daha kalın onu giyseydin ya da yeşil eşofmanların daha kalın onları giyseydin ya dedi.Bir de iç çamaşırı gördüm ten rengi.Annemin rüyası ise;Kayınvalidesi ile binanın 4. katına çıkmışlar,bina boşmuş.Annem de burası neden boş demiş ve babaannemde 4. kat sizin demiş.Asansöre binmişiz.Ve asansörü de bir anda lavabo olarak görmüş.Ayrıca annem rüyasında çok eski bir arkadaşını görmüş.Bir de annem Kur'an okurken gözü tv ye kayıyormuş.Teşekkürler..
Rüyamda Babannemlerin Evin Bahçesinde Siyah Fareler Çıkıyordu Annemle Onları Öldürüyorduk
slm serap abla bende bugun rüyamda cok karısık seyler gördüm
bi tanıdıgın evine gidiyoruz orda partı yapıyorlarmıs bizde sürekli peynir yiyoruz evin içinde pizza salonu falan varmıs ama hep peynir yiyoruz biz cok karısıktı bu kadarı aklımda kalmıs ablaacım
ablam bana bikez daha bakar mısın çok korktum gece yaaÇok büyük bir kalabalığın ortasındaydım insanların yüzü seçilmiyordu ama ben gelin olmuştum damat nerdeydi belli değildi ben evet demiş gitmeden öncede çiçeğimi arkaya atmıştım insanların üstünde hani kim kaparsa durumu anlıcan.. Çiçeğimi 8 li yaşlarda bir erkek çocuğu kaptı. Evlendik ve bir sürü sorun oldu. Mesela bir cadının okuluna gittik eşimle beraber. Kapıda cadıdan daha anlayışsız ve gaddar birisi duruyordu sürekli beni yoketmekle tehtit ediyordu ben cadının yanına girdim eşimle beraber cadı sürekli bir kitap inceliyordu. Gözünü dahi kaldırmadan ve sonunda bize bi kaç şey tavsiye etti uzaklaştık ordan. Bir kez daha gitmek zorunda kaldık ve bu sefer kapıdaki o beni tehtit eden kişi beni eşimle beraber sinek yaptı Dua etmeye başladım allaha cadı bizi görsünde eski halimize getirsin diye. Cadı bizi gördü ellerine aldı ve eski halimize getirdi. Bi çiftlik kurmamızı istedi. Çok büyük bir çiftlik. Kurbağa çiftliği Bi kaç yıl sonra rengarek bir sürü kurbağa vardı ve ben burda uyandım. Çok uzun oldu ama ne anlama geliyo bu ablam
slm
denizkıyısındayım.3-4 tane kocaman yunus balığı görüyorum.yanıma yaklaşıyor 2 tanesi ve çok yakınımdan hızlıca geçip kuyruklarını bana değdiriyorlar .....
serap ablacım merhaba
rüyamda bugün bi tane ocak görüyorum ocağı söndürmeye çalışıyorum düğmesini çeviriyorum çeviriyorum bi türlü sönmüyo en sonunda söndürebiliyodum kısa ve öz nedir bu?:smiley-cool:
serapcım selam canımm bende bu sabah ruyamdan bunları gordum senın ıcın kısaltarak yazdım
ay ruyamdaa maratona mı ne katılmısım kralıcenın arabasının onune ılk gelen arabaya ılk dokunan parayı alcakmışş(hani şu ist da yapılıcak maraton varya köprude hanii ) bana verdıler parayı ben kazandım ama para binlik şeklinde kocamanlar 1000 euro her bır tanesı diğerlerine bı bakıom onlarda 1000 ytl yazıo uzerlerınde aıleme haber verıyorum bı sekılde cantaya koyup bankalara gıtmeye calısıyoruz ama cok engel cıkıyor yolumuzaa ablamlar vede annem var yanımda. bu arada aksam olmak uzere aradan da bı gun gecmıs neysee bu zaman zarfında parayı pıyangodan kazandıgım ortaya cıkıyor (yılbası cekılısınden) yanı durum degısıyor .. bankada da bı suru problem oluyor ben bu arada parayı nasıl sıkı tutuyorum kucagımda nasıl sakınıyorm çalmasınlar dıye .. ev alırız dıye hayaller kuruyorummm evımı hayal edıyorum ıstanbuldan alrıız dıyorum neyse boyle boyle derken uyandım ulennnnn
ne dımek acep
Bugece gercekten cok tuhaf bir rüya ile uyandim..
Cocuklugumun gectigi bir cadde yolu var ve ben bu yolda karanlikta tek basima ilerliyorum,ellerim cebimde,sonra yanima biri geliyor derken arkadan kapali sisman bir kadin bagiriyor,cocugum gidiyorr cocugum kaciyor diye,bakiyoruz etrafa cocuk falan yok,aa bir bakiyorum bir fare var ama temiz beyaz,kisa kuyruklu bisey,diyorumki abla ne cocugu bu bildigin fare,hayir diyor o benim oglum,neyse fare duvardan duvara atlayip duruyor derken yere carpti ve kadin bagirip cagiriyor,cocugum öldü diye,tekrar diyorum o fare cocuk degil,yine kadin aglayarak hayir o benim oglum öldürdünüz diyor..
Valla hani siradan bisey olsa umursamazdim ama hala anlayamadim ne oldugunu bu rüyanin..
Birşeylerin çabası için tek başına hayat mücadelesi veriyorsun,kimsenin sana karışmamasını senin için en iyisi olduğunu düşünüyorsun.
Sen çok alakalı olmasanda bir bayan senle çok alakalı ve hakkında konuşup duruyor fakat sen çok fazla takmıyorsun .O kişi ne kadar uğraşşsada sanırım çözümsüz kalıyor ve seni yıpratamıyor yani onun konuşmaları boşa gidiyor.
slma.s.
rüyamda ilkokul arkadaşlarımı görüorm okulun bahçesinde balon oynuorz hepimz birbirimize atıorz balonu:1shok:benim eski erkek arkadaşım da var aralarında ha bu arada eski erkek arkadaşımla biz çckluk arkadaşıydk ama baya oldu yani ayrılalı..balon falan ilginç geldi ne demk acaba merakla bekliorm serap abla şimdiden teşekkürler
Selam Serapcim
bugün rüyamda yatakta yattigim yerde karnima dokundugumu ve karnimdan kalb atis sesleri geldigini gördüm, acaba hamile miyim diye düsünürken cocugun hareket ettigini hissettim. Sanki daha uyumamis gibiydim.
Ikinci rüyamda ise Esimi terk ettigimi ve onun zengin diye bir savci ile evlendigimi gördüm. Evlendikden sonra cok yasli biri oldu. Sonra kendimi yeni evlendigim evde gördüm annem ve simdiki kaynanamda oradaydi (kaynanamla bir yila askin küsüz) ve benimle konusuyordu. Sonra evde temizlik yapmaya basladim, gömme bir tualet vardi ve cok igrenc bir durumdaydi. Tualeti suluyayim derken ev sanki bir kanalizasyon borusuna döndü ve heryeri su götürdü. Bana hic iyi bir Rüya gibi gelmedi...
zahmet olacak canim ama yorumlarsan sevinirim. Simdiden agzina saglik.
serapçım,bu sefer rüyamda saçımın kırıklarını aldırıyorum,kesen kişiye kısa kesmemesini ve uzatmak istediğimi söylüyorum....
ve kesen kişide kırıklarını aldığını ve katlarla daha güzel olacağını söylüyor,saçım şuan ki halinden daha uzundu......
teşekkürler....
Merhaba,rüyam şöyle,yorumlarsan sevinirim.Sözlüm bana süpriz yapıyor.Benim önceden yaşadığım ve çok beğendiğim yere beni götürüyor ve vapura bindiriyor öyle karşıya geçiyorum ben ve karşımda onu görüyorum çok mutlu oluyorum.İngilizceden sınav olmuşuz 64 almışım ertesi günü soruların cevaplarına bakıyorum ve bilemediğim bir soru için kendi kendimden puan kırıyorum ve 61 yapıyorum.Bir arkadaşım daha sınava girmiş ama o 100 almış tabi sizin sınav daha kolaydı dedim o da evet biz kaldığım için bizim ki daha kolaydı dedi.Sonra o arkadaşım ile beraber koşuyoruz ve birilerinden kaçıyoruz.Ellerinde çok değişik oyuncak tabanca gibi ya da çok modern bir tabanca tarzında olan insanlar var.tabancalarına ateş edince bir kaç cm ışık gibi bişey uzuyor.Çok güzel ve yedek kafası olan bir diş fırçası alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?