- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi soyluserap
-
Merhaba,
bende en son gördüğüm şu rüyayı nasıl yorumlarsınız merak ediyorum köpek dişimin (gerçektede rüyamdada sağlam) önce yavaş yavaş sallandığını farkediyorum, dokununca biraz oynuyorum ve hiç acısını falan hissetmeden elime geldiğini farkediyorum...
Hayır olsun inşallah diye de ekleyeyim :Saruboceq:
Şimdiden teşekkürler...
bende bi rüyamı yazayım size ben gerçekte 7 aylık kız çocuğuna hamileyim ve eşimde bende aslında erkek istiyorduk buna istinaden rüyamda 7 yaşlarında bi kızla 12 yaşlarında bi erkek çocuğu bunlar kardeşmiş büyük olan erkek çocuğu karnıma dokunuyor ve düşünüp senin oğlun olacak diyor bende imkansız doktor kesin kız dedi diyorum oda bana bak görürsün diyor.
selamlar,
2-3 gün önce enteresan bir rüya gördüm.etkisinde kaldım.yorumlarsanız sevinirim.
rüyam;
erkek arkadasım ve ben güzel,yeşillikler içinde bir mekanda cafede oturuyoruz.o esnada sana bir hediye aldım diyor ve uzun,bembeyaz güzel bir etek çıkarıyor. güya o eteğin aynısından bende zaten varmış ama ben ses etmıyorum,kabalık olmasın diye..bedenine bakıyorum.bedenı de bendekı bedenmış ama o etek o bedende bana bol geliyormuş. gene de çok hoşuma gidiyor,neticede hediye ve düşünmüş diye geçiriyorum aklımdan..
bu kadar..
bu aralar diyet yapıyorum,kilo verdim falan,beden meselesi bundan olabılır mı bılmıyorum
günaydın bende geçenlerde rüyamda doğum yapmışım oğlum olmuş ama belli bi zaman geçtiktek sonra gerçek olmadığının farkına varıyorum ben ağlayıp üzülürken hala hamile olduğumu farkediyorum 5 aylık hamileymişim etkisinde kaldım rüyamın tedayları var çok karıştırmayım dedim yorumlarsanız çok sevinirim
elde edilmesi zor ve çaba gerektiren maddi bişey var ve bunu istiyorsunuz.Çaba gösterirseniz olacak.
Günaydın
Dün gece eşim bir rüya görmüş. Anlamını merak ettim.
Rüyasında Adapazarında bana ait bir ev varmış. Onu almaya gidiyormuşuz. Fakat o evde bir adam ailesi ile yaşıyormuş evin yarısı ona aitmiş. bana hani sen bu evi bana vermiştin diyormuş. Eşime de sen kimsin diyormuş. Eşim de ben kocasıyım diyormuş.
Yorumlayabilirmisiniz?
günaydın serap.
bir ruya gördüm dun akşam ve hala etkisinden çıkamadım yorumlarsan sevinirim.
eski erkek arkadaşımı rüyamda gördüm.benı gelmiş almaya ıstanbulda bıryere gıdıceğz derken surıye halebe doğru sürekli araba kullanmaya başlıyor.nereye gıdıyoruz dedıgımde kımseye hesap vermek ıstemıyorum artık dıyor.o sırada benım karnım acıkıyor.dıyorum bırseyler yıyelım olur dıyor benı mardın tarafında bıryere götürüyor yemek yemek için in burada ileride köşede bır camı var camı yanından sağa dön orada bır dönerci göreceksin dıyor.ok dıyorum tam inecekken arabadan diyor ıçine ne kadar et koyduklarını sor,sorarım dıyorum ama mutlaka sor dıyor tamam dıyorum cevap vermek istemezlerse bsy deme ve yüklü ödeme yap sakın cok sıkıştırma ne kadar et var dıye onlar benım amcam durumu anlamasınlar dıyor.o sırada anıden bırısı araca bınıyor.bır bayan elınde bır mektupla,o kım falan dıyorum korkuyorum bır anda elındekı mektubu eskı erkek arkadaşıma verıyor.ve oku bunu annemler yolladı dıyor.bakıyor mektupta yanlarına onu çağırmışlar 11-12 january de şu olaylar olacak dıye yazıyor gelmezsen bızden kork dıye bırsürü sey yazmışlar.döşemişler hande kusura bakma gıtmem gerekıyor dıyor.neden dıyorum bıze huzur vermeyecekler 11-12 januaryde olaylar kopacak dıyor ve o sırada uyandım.bu insanlar ingilizce bılmeyen ınsanlarken ıngılızce yazdıklarını görüyorum rüyamda.bıtmışken ılıskımız onu görüyorum tek bağlantı kurabıldıgım nokta surıye halep.yorumlarsanız cok sevınırım.
Merhaba serapcim...
Dün gece eltimin Annesini gördüm rüyamda....cok asiri kilolu bir bayan ama rüyamda öyle zayiflamis öyle zayiflamiski incecik bir halde gördüm onu....yanima oturmus sohbet ediyor benimle...Ahh teyze ne oldu sana böyle nasil zayifladin diye saskinligmi dile getiriyormusum....bir haftanin icinde verdim tüm kilolari diyormus....konusurken agzinda iki üc tane dis var...onlarda cürümüs bir sekilde gördüm...
Bilemiyorum canim..normlade bu tür rüyalar pek hayira yorulmaz diye duydum ama birde senin yorumunu alayim dedim...
Tesekkürler simdiden.
serap hanım günaydın,ben bu gece rüyamda kızımın altını ıslattığını gördüm yatağını kaldırırken yorganı kaldırıyorum yatak ıslak ama çok değil az bir ıslaklık...
yorumunuz için şimdiden teşekkür ediyorum sevgiler a.s.
Kız Serap, yeni değil ama bir iki hafta önce bir rüya gördüm yorumlarsan sevinirim. Marketten iki paket bebek bezi alıyorum ama aslında hiç ihtiyacım yok. Alıyorum, niye bilmiyorum. Sonra eve geldiğimde bunlara hiç ihtiyacım yokken niye aldımki benim küçük bebeğim filan yok, salakmıyım ben diye düşündüm. Bari bir paket alsaydım niye iki tane aldım diye hayıflanıyorum.
Bide eşim görmüş geçen gün, ağzındaki bütün dişler eline düşmüş, kan acı filan hiçbirşey yok
teşekkürler.
Ortalık epey tozduman.iş hayatında ciddi bri karmaşa var yada olacak.Sen işe bir taraftan iş bir taraftan özel yaşamınını düzeltmenin mücadelesi içinde olacak gibisin.Doğru olan neyse onu yapmaya çalışıyorsun ama bir fırsatta yakalayamıyorsun tam birşeyler yapmaya karar veriyorsun çat diye gelip başka bir konu gündemine oturuyor.Senden saklana bazı ayrıntılar var aslında bilmende gerekmiyor çünkü seni bağlamıyor.
Sende çok ciddi manada bir bebk beklentiis var bebeğim olsada şöyle şöyle yapsam diye hayallerin var.Belkide hayallerin gerçeğe dönüşecek
:))
Eşin ise çok üzüleceği bir haberle karşı karşıya kalabilir.
agzına saglık ablacım gercektende oyle bı durumum var tüp bebek tedavısı için para lazım ve onun için bbüyük bir çaba içindetyiz
Ay kız delimisin ağzından yel alsın. Ne bebeği:bbo:, zati 2 tane var, Allah olmayanlara versin inşallah.
Sağol bebişkaydirigubbakcemile5
bu gece gördüğüm ve korktuğum bir rüya:
evdeyiz.gece saat tam 1:30 muş.kapı çalınıyor.korkuyorum ve eşim aç otomatiği diyor.açıyoruz.kapıyı açmadan kapı deliğinden bakıyorum.bir adam (gerçek hayatta eşimle arası biraz bozuk olan birisi)kapıyı açmıyoruz.eşim yanımda.adam kapının ardından silahını ateşliyor eşim delik deşik halde yere düşüyor ölüyor.ben de kurşunlanıyorum ama ölmüyorum.
not:silah sesi duymadım,kan görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?