Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Kız Serap, yeni değil ama bir iki hafta önce bir rüya gördüm yorumlarsan sevinirim. Marketten iki paket bebek bezi alıyorum ama aslında hiç ihtiyacım yok. Alıyorum, niye bilmiyorum. Sonra eve geldiğimde bunlara hiç ihtiyacım yokken niye aldımki benim küçük bebeğim filan yok, salakmıyım ben diye düşündüm. Bari bir paket alsaydım niye iki tane aldım diye hayıflanıyorum.

Bide eşim görmüş geçen gün, ağzındaki bütün dişler eline düşmüş, kan acı filan hiçbirşey yok

teşekkürler.

Sağlığın konusunda bir uyarı rüyası canım dikkatli olman gerek.

Son düzenleme:

Erkek çocuk beklentisi içinde çok derin yer etmiş.Lütfen bu şekilde düşünmeyin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması kız yada erkek olmasından daha önemli bir konudur bence.Sen kız diye üzülüyorsun ama seni çook sevindiren bir bebek olacak bu yavru.

İlk bakışta erkek arkadaşınla olan birlikteliğin sana mutluluk verdiği göze çarpıyor.Beden meselesi de şimdilerde çok gündeminde olduğu için bu rüyada yansımış.

Bir durum karşısında çok bunalmış ve halletmeye çalışıyorsun ve işler planladığın gibi şekillenecek oldukçada sevineceksin.

elde edilmesi zor ve çaba gerektiren maddi bişey var ve bunu istiyorsunuz.Çaba gösterirseniz olacak.

agzına saglık ablacım gercektende oyle bı durumum var tüp bebek tedavısı için para lazım ve onun için bbüyük bir çaba içindetyiz

Eşin ailesi ve yuvası için yeni bir plan içersine girmiş fakat bir denkleştirememe sorunu var gibi yani istediği gibi gitmeyen birşeyler olmuş.Bir alacak verecek meseleside oluşabilir.

Ortalık epey tozduman.iş hayatında ciddi bri karmaşa var yada olacak.Sen işe bir taraftan iş bir taraftan özel yaşamınını düzeltmenin mücadelesi içinde olacak gibisin.Doğru olan neyse onu yapmaya çalışıyorsun ama bir fırsatta yakalayamıyorsun tam birşeyler yapmaya karar veriyorsun çat diye gelip başka bir konu gündemine oturuyor.Senden saklana bazı ayrıntılar var aslında bilmende gerekmiyor çünkü seni bağlamıyor.

Rüyanda gördüğün kadının çok ciddi problemleri var hem sağlık hemde ailesel yönden.Hallide pek kolay görünmüyor.

canım bu rüyanın tam olarak bir anlamı yok.

Sende çok ciddi manada bir bebk beklentiis var bebeğim olsada şöyle şöyle yapsam diye hayallerin var.Belkide hayallerin gerçeğe dönüşecek
:))
Eşin ise çok üzüleceği bir haberle karşı karşıya kalabilir.

canım çok sağol aynen bu şekilde yaşamımı ne zaman düzene oturtmaya kalksam yenı bırseyler meydana gelıyor .sanırım bu rüyama girdi çok sağol yorumun için.a.s.

Ay kız delimisin ağzından yel alsın. Ne bebeği:bbo:, zati 2 tane var, Allah olmayanlara versin inşallah.

Sağol bebişkaydirigubbakcemile5

bu gece gördüğüm ve korktuğum bir rüya:
evdeyiz.gece saat tam 1:30 muş.kapı çalınıyor.korkuyorum ve eşim aç otomatiği diyor.açıyoruz.kapıyı açmadan kapı deliğinden bakıyorum.bir adam (gerçek hayatta eşimle arası biraz bozuk olan birisi)kapıyı açmıyoruz.eşim yanımda.adam kapının ardından silahını ateşliyor eşim delik deşik halde yere düşüyor ölüyor.ben de kurşunlanıyorum ama ölmüyorum.
not:silah sesi duymadım,kan görmedim.

Bu adamla ilgili bi haber alabilirsiniz .Evlisin galiba ama sana aşık olan biri varrr.Umarım eşinden başkası değildirrr.:::))))))

Benim rutin aralıklarla gördüğüm bir rüyam var, engin bir deniz il önce sakinken sonra hafif dalgalanıyor, o dalgaların içine giriyorum beni aşıyor ama dalgaların altında nefes alabiliyoru, sonra o denizde balıklarla yanyana yüzdüğümü, ellerimle topladığımı görüyorum, ben iyiye yoruyorum.

Bir de iki gündür dişlerim ve üst çenemle ilgili rüya görüyorum, düşme veya çürüme yok, ön üst dişim, parlak beyaz ama dişin ortasında yuvarlak bir delik var, öyle bakıyorum.

Sence yorumu nedir bu rüyaların serap kardeş?

slm serap...
ben ruyamda ıkı geceden beri ılk gece babamı gordum babam ölü..
akşamdA HEM onu gordum hem başka tanıdığımı gordum..
korkuyomda uyanınca
ölü gormek ne acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…