- 31 Ocak 2008
- 848
- 153
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
serap abla annemin rüyasını yorumlarmısın
rüyasında cocuk dogurmus battanıyeye sarıp kardesime vermiş oda biryere atmıs bebeği benım tekrardan düğünüm oluyormus ona gitmişler bebek aglayınca annem bebegi alıp emzirmeye baslamıs yorumlarsan sevinirim
Selam Serapcim
Bugün rüyamda bir bebegimin oldugunu gördüm, kiz cocuguydu. bana cok uzun bir rüya gibi geldi, bebegin hizla büyüdügünü gördüm. Onu emziriyordum, seviyordum, uyutuyordum hatta gazini bile cikardigimi gördüm. Bilhassa emzirme tarafini cok gördüm ve sanki hissettim. Okadar güzel bir rüyaydiki rüyamda ya bu rüyaysa ve birazdan uyanirsam diye korkuyordum. Hatta gözümü acip rüya oldugunu anlayinca üzüldügümü bile söyleyebilirim. Ilk dogdugunda cok kücüktü gercekten yeni dogmustu ve cok cabuk büyüdü... Rüyami yorumlarsan cok sevinirim Serapcim.
merhaba canım ;
arkadaşım rüyasında beni görmüş eski sevgilimle (ilk sevgilimle) evleniyomuşuz , perde diktiriyomuşuz fazla geliyomuş onuda arkadaşıma veriyomuşuz.. arkadaşım enişte nasıl filan diyomuş .. ben çok mutluymuşum.. bu rüyayı benim açımdan cevaplardan sevinirim.. teşekkürler..
slm cnm
bende eşimin gördüğü rüyayı yorumlamanı istiyorum
eşimin üvey annesi vardı ve biz evlilik öncesi onun yüzünden çok sıkıntı yaşadık ve artık görüşmüyoruz
eşim rüyasında o kadının eşimin ayaklarına avuç avuç pirinç attığını görmüş zenginlik die yorumluyorlar ama sende yorumlarsan sevinirm şiimdiden teşekkürler
merhaba
ben rüyamda geçmişte çalıştugım işyerinde çalışıyordum.. bu ne demk yorumlar mısınız?
Birde beni vir tanıdığım yeşillikler içinde görmiş.elimdede beyaz çiçekler varmışş bunuda yorumlarmısınız? o gören kişiyemi ait bir rüya anlamı onamı banamı?
bende devamli okulum oldugunu ve bir dersim oldugunu goruyorum..ALLAH hayir etsin.yorumlarsaniz sevinirimmaa birde kizkardesimin esinden ayrildigini ama arkadas olduklarini ve yanyana gordum
teşekkür ederim yorumuna serapcım..kim bu düşman yaaa
mrb ben rüyamda eski sevgilimi gördüm amcamın evinde uyurken o gelmiş yanıma yatmaya çalışıyor ben kovuyorum sen nişanlısın diye göz göze falan geliyoruz sonra annem uyandırdıyorumlarmısınız pek bişiy anlatmadım gerçi
merhaba ben de geçenlerde bir rüya gördüm hala etkisindeyim okuyup yorumlarsan çok mutlu olurum.opuyorumnanaktan
rüyamda ailece bir evdeyiz orası bizim evimizmiş.ortada bir eş adayı bile yokken bizimkiler benim nişanımı yapıyor.rüya işte yapalımda aradan çıksın eş sonra da olur diyolar.bütün akrabalar gelmiş bilezikler falan takılıyor koluma.bu saçma törenin tek iyi yanı bu diye geçiriyorum içimden.sonra herkes gidiyor.oldu bitti işte diye düşünürken aday bile olmadan önceden bu törenin yapılmış olmasına içerliyorum. şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
Merhaba Serap hanım,
Rüyamı yorumlarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz,kaç günür bu rüya içimi kemiriyor.
Ben hep bir kızım olacağını hissediyorum ve hatta ilerde kızım olduğunda ona koyacağım adı bile düşünmüş biriyim.Bazı bazı bu rüyalarıma giriyordu ancak hiç geçen gece gördüğüm kadar net görememiştim olanları beni gerçekten çok etkiledi. Rüyamda hastane odasındayım,hep hissettiğim gibi bir kızım olmuş tüm ailem yanımda hastane odası çok kalabalık ve o kadar mutluyum ki kızıma kavuştuğum için. Ancak eşimi göremedim rüyamda,gerçek hayatta bekarım.Eşimi göremedim sadece doğum yaptığımı ve kalabalık hastane odasındaki ailemi gördüm.Bebeği de çok net gördüm ve her zaman ona koymayı düşündüğüm adı rüyamda koydum.Gerçekten çok mutlu ve huzurlu uyandım..
Sabırsızlıkla yorumunuzu bekliyorum..
şimdiden çok teşekkür ederim.
bende rüyamda bi erkek gördüm..kadin gibi gögüsleri varmis..cok tuhaf gözüküyordu...sizce anlami ne olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?