Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

Annenin sıkıldığı ve düşündüğü ve epeyde büyüttüğü bir konu var ya bu konuyla ilgili yada başka konuyla ilgili olabilir bir sıkıntısı yok olacak sanırım sana üzülüyor çünkü senide üzgün gördüm.Senin sıkıntına ortak oluyor annen.

Sıkıntıların devam ediyor olarak görünüyor.Ve ilerliyor.Ve bu sıkıntılara bazende sen davetiye çıkarır gibisin yani sıkıntıların ilerlemesine katkıda bulunuyorsun gibi artık napıyosun bilemiyorum.

Devam eden bir can sıkıntııs var yani sürekli bişeye üzülüyorsun,fakat sevineceğin günler gelecek olarak yorumluyorum.

bende devamli okulum oldugunu ve bir dersim oldugunu goruyorum..ALLAH hayir etsin.yorumlarsaniz sevinirimmaa birde kizkardesimin esinden ayrildigini ama arkadas olduklarini ve yanyana gordum

Rüyanda gördüğün kadın sizin malınızın fazla olduğunu yani maddi yönden ilerlediğinizi ve aile saadetinizin tam olduğunu düşünüyor yada bunun konuşmasını yapıyor.Fakat dediğin gibi dünyalığınızın artışı sözkonusu.Eşin güzel ve sağlam dostluklar kuracak.

Son düzenleme:

Bir konu hakkında yitirmediğin va canlı tuttuğun ümitlerin var ve bu ümitlerine dair olumlu gelişmeler yaşayabilirsin.

bende devamli okulum oldugunu ve bir dersim oldugunu goruyorum..ALLAH hayir etsin.yorumlarsaniz sevinirimmaa birde kizkardesimin esinden ayrildigini ama arkadas olduklarini ve yanyana gordum

Çok fazla sorumluluk sahibi biriis olduğundan bunun verdiği düşüncelerle görülen bir rüya bu.Sürekli yapman gereken yerine yetiştirmen gereken vazifelerin var tabiri yerindeyse.Yeni birşeyler öğreneceksin ilgi duyduğun konularla ilgili.Kızkardeşinin evinde ufak pürüzler olsada çözümlenmiş olarak görünüyor.

teşekkür ederim yorumuna serapcım..kim bu düşman yaaa

canım o kadarını bilemiycem ama sonuçta dikkat edersen bulabileceğin biri olsa gerek taa rüyana kadar girdiğine göre.Kim olduğua gelince ise galiba bunu cevaplamam için medyum olmam gerekecek yoksa bilemem:))))))))) di mi?

mrb ben rüyamda eski sevgilimi gördüm amcamın evinde uyurken o gelmiş yanıma yatmaya çalışıyor ben kovuyorum sen nişanlısın diye göz göze falan geliyoruz sonra annem uyandırdı yorumlarmısınız pek bişiy anlatmadım gerçi

Eski desende yüreğinin bir köşesinde onu saklıyorsun hala ve bu rüyada o yüzden görülmüş.

merhaba ben de geçenlerde bir rüya gördüm hala etkisindeyim okuyup yorumlarsan çok mutlu olurum.opuyorumnanaktan
rüyamda ailece bir evdeyiz orası bizim evimizmiş.ortada bir eş adayı bile yokken bizimkiler benim nişanımı yapıyor.rüya işte yapalımda aradan çıksın eş sonra da olur diyolar.bütün akrabalar gelmiş bilezikler falan takılıyor koluma.bu saçma törenin tek iyi yanı bu diye geçiriyorum içimden.sonra herkes gidiyor.oldu bitti işte diye düşünürken aday bile olmadan önceden bu törenin yapılmış olmasına içerliyorum. şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

cok tesekkur ederim a.s.devamli bu ruyayi gormek korkutuyordu beni..yorumu icimi ferahlatti

Merhaba Serap hanım,
Rüyamı yorumlarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz,kaç günür bu rüya içimi kemiriyor.
Ben hep bir kızım olacağını hissediyorum ve hatta ilerde kızım olduğunda ona koyacağım adı bile düşünmüş biriyim.Bazı bazı bu rüyalarıma giriyordu ancak hiç geçen gece gördüğüm kadar net görememiştim olanları beni gerçekten çok etkiledi. Rüyamda hastane odasındayım,hep hissettiğim gibi bir kızım olmuş tüm ailem yanımda hastane odası çok kalabalık ve o kadar mutluyum ki kızıma kavuştuğum için. Ancak eşimi göremedim rüyamda,gerçek hayatta bekarım.Eşimi göremedim sadece doğum yaptığımı ve kalabalık hastane odasındaki ailemi gördüm.Bebeği de çok net gördüm ve her zaman ona koymayı düşündüğüm adı rüyamda koydum.Gerçekten çok mutlu ve huzurlu uyandım..

Sabırsızlıkla yorumunuzu bekliyorum..
şimdiden çok teşekkür ederim.

Aslında ortada sevindirici bir gelişme var yada olacak fakat her nedense sen bu olaya pek sevinemiyorsun çünkü onayladığın bir konu olarak görünmüyor anlaşılan sen olaylara herkesten farklı yönlerden bakan birisin.

İşte bu çoğunu sevindiren olay sadece sana üzüntü getiriyor aile içinde ise alınan kararlar alındığında ve sana danışılmadığında epey kızıyorsun.

iç dünyanda çözümleyemediğin derin bir sorunun var bir olay yada bir kişiyle bağlantılı bir durum.Sıkıntın büyüyerek devam ediyor ve bir süre sonra çözümleniyor fakat çözümde seni tatmin etmiyor.

Çünkü hala birşeylerin eksik olduğunu düşünüyorsun.Sana çok fazla destek olan kimse yok etrafında.Bir zaman sonra bu sıkıntıyı kendi çabanla aşacak ve rahatlayacaksın,işte şimdi istediğim gibi oldu diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…