Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

bu arkadşın seni arayabilir yada dolaylı yoldan ondan haber alabilirsin paylaşmak istediği birşeyle var çünkü.Ayrıca bunun sıkıntılarıda var bazen takmasada epey sıkıntıları var olarak görünüyor.

olmasını istediğin dileğin olacak ilk başlarda sıkıcı olsada sonradan iyi gelişmeler yaşanabilir.

Abinin yakın çevresinde ona yalan söyleyen hilekar birinin varlığı görünüyor sevinerek başlanılan fakat sonu iyi olmayan bir iş görünüyor dikkatli olunması iyi olur.

merhaba serap hanım;
rüyamda kucağımda tombul,tıknaz taşımakta zorlandığım sarışın akça güzel bir bebek vardı cinsiyetini bilmiyorum ama uyandığımda erkek gibi bir hisse kapıldım.yorumlarmısın lütfen

Beklediğin bir olay var ve bunun sende çok sevindirici bir etki yapması beklentisi içindesin.

Merha,yorumlarınız için teşekkürler serap hanım,ben rüyam şöyle,yorumlarsanız sevinirim. Bir yere gitmişim,sınav olmaya galiba ama tam emin değilim Yanlız eve giderken yolu bir türlü bulamıyorum,burdan eve kaçıncı gidişim ama bulamıyorum bir türlü çünkü yol çalışması var,hergün bir yerleri kazıyorlar.deftere bazı şarkıları yazmışım onları söylüyorum arada.Yolda giderken de bir kaç arkadaş edindim onlarla güle eğlene yolumuzu bulmaya çalıştık çünkü onlarda karıştırıyormuş.Yolda giderken biraz böğürtlen gördük onları bir güzel afiyetle yedik sonra bir adım gittik daha çok böğürtlen gördük,kocaman ve siyahtılar çok az pembe olan vardı.Ben geçen günde rüyamda böğürtlen görmüştüm. rüyamda da diyorum ki aa rüyam çıktı galiba diyorum,rüyamda rüyamı yorumluyorum.bu durumda 2 kez böğürtlen görmüş oldum.birde eve giderken değil de o gitmek istediğim yere giderken kestirme yapmak için bi yerden gidiyorum ama orayı da öyle bir kazmışlarki atlarım sandım ama ayağımı sağlam bir yere basmadığım için kaydım ve düşmeye başladım.Kazdıkları şey çukur değil çok çok daha derin bir yer düşerken yaw ben burdan şimdi nasıl çıkcam diyorum,aceleciliğimin kurbanı oldum.

serapcım merhabaa.. ne zamandır goruşemedık.. sıtede sorun mu vardı ne.. neysee

umarım ıyısıdır canım .. bende ıst a gıttım geldım esım ve oglumla ablamları yegenlerı annemı gorduk ama yetmedı bee

ben bugun bır ruya gordum ama cok cok karısıktıııııı
sadece para çalmışız eşım ve ben bı tatıldeyken otelden bızı arıyorlar ama bızım çaldıgımız bılmeden yanı parayı kımlerın çaldıgını bulmaya calışıyorlar o sırada eşım bana uyuşturucu yapıyor ne alakaysaa.. uyuşuyorum

sonra bırı var yanımda bı yerden gecerken bırden bırılerının bızı taşladıgını ufak ufak taşları kuvvetlıce bıze fırlattıklarını gordum ben sıçrıyorum taşlar bana gelmesın dıye sıyırıyor bacaklarmı fln..

daha sonra aynı ruyanın devamında ıse sex le ılgılı seyler gordum ama 3 bayanız.. öykkkkkk

ay cok karısıktı b kadar anımsıyorumm

bu arada cumhurıyet bayramımız kutlu olsunnnnn

yatakta yalnız yatıyorum tavandaki lambanın duvara bitiştiği yerden bi yılan çıkıyor ince uzun bişey gözlerim uykudan kapanıyo bi açıyorum gözlerimi yılan iyice aşağı doğru inmiş yatağa düşücek eşime bağırıyorum yataktan fırlıyorum eşim yılanı kafasından demir maşayla tutup götürüyo??? bu kadar yorumun için şimdiden teşekkürler

serapcım günaydın.. rüyamda bir sürü yeni doğmuş yavru tavşan gördüm..bir sürü de kedi. tavşanları kedilerden korumaya çalıştım kucağıma topluyorum düşenler oluyo onları kapıylar üzülüyorum diğerlerini kaçırmaya çalışıyorum..böylece sürüp gitti..
şimdiden teşekkürler.

serap abla annemin rüyasını yorumlarmısın
rüyasında cocuk dogurmus battanıyeye sarıp kardesime vermiş oda biryere atmıs bebeği benım tekrardan düğünüm oluyormus ona gitmişler bebek aglayınca annem bebegi alıp emzirmeye baslamıs yorumlarsan sevinirim

Selam Serapcim

Bugün rüyamda bir bebegimin oldugunu gördüm, kiz cocuguydu. bana cok uzun bir rüya gibi geldi, bebegin hizla büyüdügünü gördüm. Onu emziriyordum, seviyordum, uyutuyordum hatta gazini bile cikardigimi gördüm. Bilhassa emzirme tarafini cok gördüm ve sanki hissettim. Okadar güzel bir rüyaydiki rüyamda ya bu rüyaysa ve birazdan uyanirsam diye korkuyordum. Hatta gözümü acip rüya oldugunu anlayinca üzüldügümü bile söyleyebilirim. Ilk dogdugunda cok kücüktü gercekten yeni dogmustu ve cok cabuk büyüdü... Rüyami yorumlarsan cok sevinirim Serapcim.

merhaba canım ;

arkadaşım rüyasında beni görmüş eski sevgilimle (ilk sevgilimle) evleniyomuşuz , perde diktiriyomuşuz fazla geliyomuş onuda arkadaşıma veriyomuşuz.. arkadaşım enişte nasıl filan diyomuş .. ben çok mutluymuşum.. bu rüyayı benim açımdan cevaplardan sevinirim.. teşekkürler..

slm cnm
bende eşimin gördüğü rüyayı yorumlamanı istiyorum
eşimin üvey annesi vardı ve biz evlilik öncesi onun yüzünden çok sıkıntı yaşadık ve artık görüşmüyoruz

eşim rüyasında o kadının eşimin ayaklarına avuç avuç pirinç attığını görmüş zenginlik die yorumluyorlar ama sende yorumlarsan sevinirm şiimdiden teşekkürler

merhaba
ben rüyamda geçmişte çalıştugım işyerinde çalışıyordum.. bu ne demk yorumlar mısınız?

Birde beni vir tanıdığım yeşillikler içinde görmiş.elimdede beyaz çiçekler varmışş bunuda yorumlarmısınız? o gören kişiyemi ait bir rüya anlamı onamı banamı?

Merhaba canım ben iyi olmaya çalışıyorum sende iyisindir inş.

evet ya sitede sorun var yazdıklarım gitmiyor benimde canım sıkıldı yazmadım

Rüyandan anladığıma göre üzerinden sıkıntı atacaksın.Etrafında laf söz dolaşıyor bazı duydukların senin canını sıkabilir.Ama daha sonra düşüneceksin ve bunları kaydadeğer değil diyeceksin.

haneye düşman bir kişi var fakat kendini belli etmeden ilerliyor ve sanırım ikinizide hedef almış daha çok eşini çekemeyen birisi bu.Fakat eşin durumu farketme kapasitesine sahip ve bunu engelleyecek olarak yorumluyorum.

Sevgi hayatında mutlulukların artarak devam etmesi ,canlı, neşeli insanlarla tanışman yada böyle özelliklere sahip bir dost edineceğin manasında yorumladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…