- 31 Ocak 2008
- 848
- 153
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
Serapcim benim Rüyamida yorumlayabilirmisin...
Bi süredir pek görüsemedigim bi arkadasim var...
Kaynanasi biz cocukluk arkadaslariyla görüsmesine izin vermiyor cünkü nedense...
Neyse gece onu gördüm Rüyamda...
Rüya söyleydi...
Benim Cep Telefonum caliyor...o dedigim arkadasimin esinin aradigini görüyorum ve
bilerek acmiyorum telefonu...israrla ariyor hala, ben hala acmiyorum...
Sonra Arkadasim kendi ariyor, yine acmiyorum Telefonu...
Kapi caliyor bakiyorum Arkadasimin Esi...sasiriyorum sonra geciyor bizim Salona oturuyor
Televizyon seyrediyor...
Aradan biraz geciyor yine kapi caliyor...
Bu seferde Arkadasim geliyor...oda direk bizim Banyoya giriyor ellerini yikiyor...
Bende yanina giriyorum...Nasil geldin Sen, Kücücük yeni dogmus Kizini Bebegini niye Kaynananla yalniz biraktin
felan diyorum...oda üüüffff ne var biraktim iste felan diyor...orda bitiyor...
Bu arada bu arkadasim yeni evli, cocugu felan yok, hamilede degil bildigim kadariyla...
Ama Rüyamda yeni Dogmus Kiz Bebegi var iste...Bebegi görmüyorum ama var oldugunu biliyorum Rüyada...
canım bi rüya gördüm önemli olduğunu düşünüorum çünkü eşim işsiz bugün iş görüşmesi yapacak tamda bu gece gördüm...
rüyamda kendi iş yerindeim ama mevki bakımından çok saygıdeğer olmuşum yükselmişim mevkimde herkes benden memnun,bi topluluğa giriorum herkes masalarda oturuo masalardan birinde recep tayyip erdoğan var onla göz göze gelios ama ben selam vermiom ondan selam vermesini bekliom içten içe,sonra bu benim olduğum masaya kalkıo gelio hafif tripli bi şekilde yanıma gelio merhaba dio selam vermemi istemiştiniz ya dio(içimden geçenleri okumuş meğerse)ben tabi utanıorum ediorum koskoca devlet büyüğü ayağıma geldiği için olur mu öle şeyy aa ne farkeder die durumu toparlıom adamla tokalaşıom hatta elimi tokaşltığımız elin üstüne koyuyorum bırakmıom adamı alınmasın gücenmesin die bana.ama rüyamda tek kafama takılan nokta buraya kadar herşey iide recep tayyip erdoğan full sarı giyinmişti hatta böle dar sarı bi tişörtü vardı bodyciler gibiydi full kolları kaslı falan
yorumlarsan sevinirim canım
Selamlar benim rüyamı da yorumlarsanız çok sevinirim
Abimin eski bir dukkanı var. Ruyamda bu dukkanın bir kuyumcu dukkanına donustugunu görüyorum. Işıl ışıl parlıyor. Ben butun paranla altın alma çalınır bir şey olur kenara biraz ayır diyorum. Yok bir şey olmaz çok var diyor abim. Dukkan çok guzel olmuş. İşlenmiş takılar var ışıl ışıl. Mahalledeki kucuk çocukların hepsi okul çantalarını abimin dukkanına bırakmak istiyor. Olmaz diyoruz. Çok iyi olan bir çocuk var sadece ona izin veriyoruz. Çocuk çok mutlu oluyor.
Teşekkür ederim:)Evlilik yönünde gelişmeler yaşayabilirsin,yaptığın bir girişimden olumlu sonuçlarla geri dönüp çok sevinebilirsin.Kısmet yönünde açılmalar mevcut.
merhaba serap hanım;
rüyamda kucağımda tombul,tıknaz taşımakta zorlandığım sarışın akça güzel bir bebek vardı cinsiyetini bilmiyorum ama uyandığımda erkek gibi bir hisse kapıldım.yorumlarmısın lütfen
Beklediğin bir olay var ve bunun sende çok sevindirici bir etki yapması beklentisi içindesin.
serapcım merhabaa.. ne zamandır goruşemedık.. sıtede sorun mu vardı ne.. neysee
umarım ıyısıdır canım .. bende ıst a gıttım geldım esım ve oglumla ablamları yegenlerı annemı gorduk ama yetmedı bee
ben bugun bır ruya gordum ama cok cok karısıktıııııı
sadece para çalmışız eşım ve ben bı tatıldeyken otelden bızı arıyorlar ama bızım çaldıgımız bılmeden yanı parayı kımlerın çaldıgını bulmaya calışıyorlar o sırada eşım bana uyuşturucu yapıyor ne alakaysaa.. uyuşuyorum
sonra bırı var yanımda bı yerden gecerken bırden bırılerının bızı taşladıgını ufak ufak taşları kuvvetlıce bıze fırlattıklarını gordum ben sıçrıyorum taşlar bana gelmesın dıye sıyırıyor bacaklarmı fln..
daha sonra aynı ruyanın devamında ıse sex le ılgılı seyler gordum ama 3 bayanız.. öykkkkkk
ay cok karısıktı b kadar anımsıyorumm
bu arada cumhurıyet bayramımız kutlu olsunnnnn
yatakta yalnız yatıyorum tavandaki lambanın duvara bitiştiği yerden bi yılan çıkıyor ince uzun bişey gözlerim uykudan kapanıyo bi açıyorum gözlerimi yılan iyice aşağı doğru inmiş yatağa düşücek eşime bağırıyorum yataktan fırlıyorum eşim yılanı kafasından demir maşayla tutup götürüyo??? bu kadar yorumun için şimdiden teşekkürler
serapcım günaydın.. rüyamda bir sürü yeni doğmuş yavru tavşan gördüm..bir sürü de kedi. tavşanları kedilerden korumaya çalıştım kucağıma topluyorum düşenler oluyo onları kapıylar üzülüyorum diğerlerini kaçırmaya çalışıyorum..böylece sürüp gitti..
şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?