Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
serapcım bende rüyamı yazayım yorumlarmısın??
dün akşam rüyamda annem bana kızıp ayağımı bilekten biraz yukardan kesiyordu...
ayağım resmen elimde kalıyordu.....
ayagımı hemen diktirmek içn doktora gidiordum....ve dikiordu..hiçbirşey olmamış gibi tekrar normal yürüodum..ama kan görmedim hiç ayagımda.....
üffff çok kötü bi rüyaydı(

serap hanım bir rüya daha yorumlamanızı istiyorum.ben kardeşim dayım yengem kuzenlerim annem yolculuk yapıyoruz kardeşim arabayı kullanıyor.afyona gidiyormuşuz sonra orda büyük katlı alışveriş merkezleri açılmış sonra babam diyor telefonla kardeşime git o avmlerin birininin satışını yap(rüyamda babam emlakçıymış gerçekte değil)kardeşimde o yetkililerle anlaşıp satışı yapıyor.başka alışveriş merkezlerine bakıyoruz hemde geziyoruz.bu sefer başka yere bakıyoruz daha bitmemiş inşaat girelim diyoruz oraya girerken yolun her iki tarafında su var böyle dere gibi mavi su çok güzel öyle geçiyoruz.oranında satışını yapıyor kardeşim sonra bi yer daha var.orda hz.ömerin eşyaları sergileniyormuş biz hepimiz bakmak için içeri girdik ben eşyalar bakıyorum sonra çok etkilendim ve bayılmışımakannehirdiyorum çok etkilendim ben buradan çıkayım diyorum ve çıkıyorum.

serapcım yorumun ııcn cok tesekkur ederım canım..

bugun ruyamda yegenımın bana pedıkur yaptıgını gordum (hanı sana bahsetmıstım adı serap olan yegenım)

aslında dogumdan sonra sol ayak bas parmagımın tırnagında batma oldu ve bu durum baya buyudu ıltıhaplandı ve sonunda amelıyat olmak zorunda kaldım tırnagımın yandan bıraz kesmıstı dr neyse suan eskısı gıbı kendısı ama hala dar ayakkabı fln gıyınce batmalar oluyor ufak ufak

ruyamda ıse yegenım serap (kendısı kuafor manıkurıst) o tırnagıma pedıkur yapıyor ama bıraz yanını fazla kesıyor ay serap ne yaptın uzatmaya calısıyordum ben o tırnagımı bak sımdı yıne batcak dıorum sessızce.. sora sesımı cıkarmıyorum ama hepsı bıtsın guzel oje surerız harıka olur dıyorum
ama pedıkurum yarım kalıyor

acaba tırnagımı kesmesı ne dımek bacım

Evet canım annenn sana kızdığı yada kızacağı bir konu olabilir çünkü yaptığın bazı şeyleri onaylamıyor olarak görünüyor.Sen pek aldırış etmiyorsun ama annen bu duruma üzülüyor.

Çok hayırlı ve sonuçları iyi olacak bir konuda aile fertlerin yada birisi senden yardım isteyebilir sende seve seve yardımcı olacaksın ve bunun karşılığında epey hayır dua edilecek sana.

Hımm şimdi şekercim sana bir iş teklifi gelecek.Lakin bu iş teklifi kesinlikle san uygun bişey değil çünkü senin canını sıkacak.Sen ise sıkıntından kurtulmak için düşüneceksin acaba kabul etsem mi diye ama sonra karar vereceksin bu işin sana layık olmadığına red edeceksin.Şayet bu işi kabul edip çalışmaya başlarsan da kısa süre içinde çıkacaksın.
Ama daha sonradan başka bir teklif gelecek ve beklediğin şekilde olacak.Hadi hayırlısı

rüyamda evlendiğimi gördüm ama yanımda bi gelinlikli kız daha vardı yanyanaydık bizi alkışlıyolardı düğündeyiz işte böyle çıkıyoruz düğün yerine benim gelindiğim daha beyazdı sonra birden yanımdaki gelinin benden daha güzel hissine kapıldım neyse bi yere girdik böyle alkışlar arasında yürüyerek kapalı bi yere ayağıma baktım beyaz güzel bi terlik giymişim sonra o gelin kayboldu yoktu sonra babamı gördüm adam gömlek kravat fln damat oymuş sonra aklımdan sevdiğim kişiyi geçiriyodum...
sonra başka bi bölüme geçiyo rüyam kndimi bi sınıf ortamında görüyorum tahtaya çıkmışım bişeyler yazıyorum madde madde öğretmen fln sınıfta 4 maddelik bi şeydi onları numaralandırmıştım 1,2,4,6 diye numaralandırmışım ama sonra diyorum bunları niye sırasına göre yazmamışım ki ben sonra sınıftan bi arkadaşa diyorum ki geçen gün yusuf hocayı gördüm oda geçen rüyada gördüğüm fen hocam
nedir bu cnm ya ne kdr saçma geldi bana:bbo: ama vardır bi anlamı elbet hayırlara çıksn inşallah sağol şimdiden ablacım...a.s.

Yani biraz saçma rüya olmuş diycem kızmada :CüvCüv: Aslında sen evlen diyormuşum :))))))))))günlük yaşantıdan kesitler var konuşmalarının etkisi var rüyanda.

Yalnız birkaç kişinin birden sevineceği bir hoşluk olacak ve hep birlikte sevineceksiniz ama bu oluşan durum seni herkesten çok sevindirecek yada güldürecek.Çok mu ders çalışıyosun nedir rüyanda bile hocalar dersler :lepi:sırnaşık şey

bencede saçma ya bune böylesırnaşık şey
gerçektende çok görüyorum öğretmenlerimi rüyamda aman ne bileyim yinede azıcık bi anlamı varmış bakalım neye sevincez bu kadarhihoyyyt:hooray::teytey:
not:hastayım bu kknın ifadelerine:roflol:kaydirigubbakcemile3

aynen aynenvereliniortak

delikafadulden

haydinn hayırlısı canımm :)))
araştırıyorum işlleri .. kovalıyorum ama bakalımm

serap süpersin ya:lepi:kaydirigubbakcemile5yorumların isabetli ve olumlu sen hep burda kal olurmualkisalkisalkisalkisalkisalkis

zaman ayırıp yorumladığın için çok teşekkür ederim serap.cidden çok yerinde bir yorum bu

ruyamda bır evdeyız merdıvenı yok sanırım yenı yapılan bı yer yada tamır var bır merdıven uyduruyoruz merdıvenın basına papaganımı koyuyorum kafeste sonra ıcerı gıdıp gerı donuyorum bakıyorum kı kafese bı kamyon carpmıs uzuntu duyuyorum cok ama cok ama bakıyorum kafes ezılmıs ama papaganım ıcınde bı parca yerde sag hemen bı sekılde kurtarıyorum ıcerı gırıyorum babamı goruyorum kolıdorda bırde yaslı amca kızım elını opun uzak durmayın dıyor orası bızım evıımız degıl yanı sonra tanımadıgım bır oglan cocugu 10 yaslarında dedenın elını opuyo dede yaslı amca dıyım ona lokum verıyo bende bakıyorum sonra butun odalara bakıyorum hepsı los karanlık gıbı perde cekılı odalarda neyse bır oda daha var orası aydınlık soba yanıyo sıcak papaganımla oraya gırıyorum sonrasıında uyandım acaba ne anlama gelıyor yoruumlarsanız sevınırım tesekkurler...

buda annemın ruyası bunuda yorumlarsan eger sevınırım
tanımadıgım bir kadın var 1000 tane falan işlenmiş seccadeyi hediye dağıtıyor niye bu kadar cok işlettiniz niye küçük dedım cunkı paspaskadar falan boyutu dağıtıyorum dedi kadın banada verir mi diye düşündüm sımdıden tesekkurler

Son düzenleme:
Selam Serapcim yorumlarin icin sagol...

Dün rüyamda bir kiz ceseti gördüm. Genc bir kizdi kahverengi saclari vardi yüzü kan icindeydi. Hatta birara bana döndügünü ve yüz yüze geldimizi gördüm. Etrafinda yakinlari ve polisler vardi. Basinda sise kirilarak öldürüldügü söyleniyordu. herhalde dört kardeslermis, kiz kardesi hayatimdaki 4 degerli seyden birini aldilar benden diye agliyordu. Son günlerde sanirim 3.-4. ölümle ilgili rüya görmem bu,huzursuz etmeye basladi artik.

Birde bundan haric nezamandan beri bir senedir konusmadigim kaynanami görüyorum rüyamda. Bir defada kayin babamin esime bizi cok sevdigini söyledigini gördüm. Benimle barismak istemeleri ihtimaller disinda ancak hep bir sekilde rüyamda görüyorum kaynanami.

Yorumlarsan sevinirim Serapcim

Canım ulaşmak istediğin bir hedef var fakat bu hedefe seni götürecek yollar oluşmamış ve sen bunun için uğraşacak bir yol bulmaya çalışacaksın vede bulacaksın.

Sevinçli bir durum bekliyorsun ve bazen ümitlerin kayboluyor.Etrafında ise çok konuşan ve dedikodu yapmaktan hoşlanan biri var ve sen bu kişiye çok değer veriyorsun fakat seni çok oyalıyor zamanını boşa harcamana sebep oluyor.Kimlerle arkadaş olduğuna ve seni nasıl yönlendirdiklerine dikkat et bakalım :)

Annenin rüyasının yorumu;birilerine yardım etmiş ve oldukcada hayırlı bir duruma vesile olmuş olabilirsin yada böyle bir durum oluşacak.sevap kazanmışsın yani.

Rüyanı okuyup şöyle bir düşündüğümde senin psişik yanının kuvvetli olduğuna karar verdim.Çevrende olacak olanlardan senin bi şekilde bilgin oluyor yada sana sinyal geliyor etrafında birilerinin (seninle ilgili olmayan) ölüm haberini duyabilirsin.Kaynananın ise seninle ilgili yorumlar yaptığını anlatıyor rüyan.

Burcun nedir senin bana yazarmısın özelden atabilirsin.

serap abla ben bugun rüyamda baska bi şehirdeymişim gezerken bi tane 7-8 yaslarında erkek cocuk kaybolmus bacaklarıma sarılıyor anne babasını aramaya baslıyorum 8-9 katlı yanyana apartmanlar var tek tek kapıyı acıp bakıyorum sonra bi kadın ve adam cıkıyor ben kacırıyorum cocugu sonra bizi yakalıyorlar cocugun anne babasıyız biz diyorlar veriyorum cocugu sonra bana bizimle çalısırmısınız diyor cocuga bakarsın diyorlar bende burda oturmuyorum balıkesırdeyım diyorum tasınırsam buraya olur diyorum hep beraber gülüyoruz sonra gülerek uyanmısım zaten kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…