Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
mrh serap hanım dun annemle telde konustum ve benı ruyasında görmus.ruyası şöyle.anem beni ruyasında daha önce yasadıgım sehırde degısık bır evın ıcınde görmus evde esım pijamalarıyla dolasıyormus ve bende banyoda yıkanıyormusum.daha sonra evın bır yerınde cok güzel bır koç belırmıs ve yanında bır adam varmıs.annem adama bu koç neyın neesi dıye sormus adam bu koç kesılecek demıs.ruya bu kadar yorumlarsanız sevınırım.sımdıden tesekkur edrim.

Arada mesafeler mi var yoksa bir kırgınlık mı?İstenilmeyen ufak bir kırgınlık gibi görünüyor fakat düzeltilmesi içinde eşin devreye girecek.

öyle bişi yok kırgınlık filan ben bebek istiyorum ya tedavi olacağım annem ona yordu zaten çiçek evli bir kadın için hamilelik olabilirmiş umarım öle de olur

Merhaba Serap hn.

Son dönemde ailecek neredeyse aynı rüyayı görür olduk, yorumlarsanız çok memnun olurum..

Rüyamda ayrıldığım eşimin eve döndüğünü ve bizimle birlikte yaşadığını gördüm. kızımdan ve ben den af dileyip hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam etmesi, bu rüyayanın benzerini 1 ay kadar önce kızım görmüş, ayrıca kuzenim de birlikte kuzenime misafirliğe gittiğimizi ve herşeyin eskisi gibi olduğunu görmüş.. Bunun anlamı nedir?

şimdiden teşekkürler..
Fulya
sevgiler, saygılar

merhaba,rüyamda annem eve domuz getiriyor,nerden çıktı bu diyorum,evde köpeğimizde var,domuz nasıl olur diyorum,bişey olmaz ,bu iyi domuz,oynarlar diyor ...domuz siyah renkli

Ruyamda kocaman bi kabak agaci goruyorum ama bildiginiz gibi degil.. cok uzun ve her tarafinda kabak var. Annem bunu goruyor ve babamida cagiriyor, oda gelip agaci budamaya basliyor. Budadigi dallarlada ahsap bi ev yapiyor.

huuuuuuuuuuuuuu bacım nerdesınn... mrk edıyorum senı.. ses soluk yok.. ıyısındır ınşallah

Bir kaç gün ön ce bir rüya gördüm kalktığım da bir süre etkisin de kalınca bir sana sorayım dedim :)))

Rüyam da;

Ben yaşlı bir kadınım,büyük bahçesi olan ahşap bir konakta yaşıyorum. Kocam ölmüş ve mezarı da bahçe de ama bahçe de bir kaç tane daha mezar var kimlere ait olduğu konusun da hiç bir bilgim yok. Mezar tipi eski mezarlık taşlarına benziyor. Bahçeden itibaren evin 1. katına kadar tüm köşeler de bir kaç tane küçük hayvan kafesleri var içlerin de de birer tane hayvan var.
Ben üst kattayken mi (artık burayı pek hatırlamıyorum ya da koşudan gelirken ama koşuya çıktığım da şuan ki halimdeydim) birden sarsıntı oluyor ve ben bahçeye geliyorum galiba yanımda benimle aynı yaşlarda da bir komşum var bahçe de ki tüm mezarlıkların sarsıntıdan dolayı açıldığını görüyorum ve içlerindekiler kocam da dahil olmak üzere herkes dirilmiş. Kocam iri yarı göbekli,bıyıklı ve uzun boylu bir adam ve ben ona sarılıyorum direk kafesleri kontrol ediyorum kafesler de ki hayvanlar çoğalmış hepsi beyaz bir muhabbet kuşu olduğnu görüp şaşırıyorum. Daha sonra kocamla bahçeyi düzeltmek için yola koyuluyoruz...

sizce bu rüyanın anlamı nedir çok merak ediyorum..teşekkürler...

ALLAH HAYRA YORSUN İNŞ,ya rüyamda bizim komşunun kızı ve eşi bizde uyumuştuk bahçenin kapısının açıldığı ve kavga eden 2 kişinin birinin bahçeye girdiğini sonrada diğeri arkadan gelip onu bıçaklıyordu bıçak kanlıydı ve 2-3 yaşlı amca kapıda bakıyordu diğeride kaçıyordu komşunu eşide arkasında koşuyordu 2.rüya ise kuzenim kalp krizi geçiriyordu teyzem ona kalp masajı yapıyordu

slm cnm benımde bır kac ruyam var yorum yaparsan cok sevınırım.

1.ben sureklı ruyamda hırsız gırdıgını goruyorum esn son ruyamdakı hırsız evımde camasır makınası ve esımın en sevdıgı takımı calıyor sonra akrabalar gelıp sana gelen gıden olur degıp evımı temızlıolara hırsızdan sonra

2.otobusdeyım kucagımda sırın bır kız cocugu var uuzun saclı fılan kendı kendıme ne uzakmıs ya fılan dıom kızın annesı gelıo annesıne gıdıo kız sonra ben elımde bır bebek emzırıyorum bakın dıyorum sonunda oldu dıyorum herkes gelıp tebrık edıyor pınar altug gelıp tebrık edıyor fılan benı

seraptan başka birisinin yazması yasak mı değil mi bilmiyorum ama rüya çok ilgilimi çekti. cevap yazmakla hata ettiysem affola...

Sanırım bazı sıkıntıların var ve bunlar belirli, somut sıkıntılar. Ayrıca kendi işini kurmak gibi bir hayalin var. Ani bir olayla tüm sıkıntıların son bulacak, hepsi bitecek. Hayatın yoluna girecek. Ancak bu ani olay iyi de olabilir (bir iş teklifi , kariyer,sağlık gibi) kötü de (maddi kayıp, kariyer kaybı veya hastalık gibi). :1hug:

Rahatsızlığımdan dolayı aranızdan bir süreliğine ayrılmak zorundayım.Hoşçakalın.
Geçmiş olsun...İnşallah bir an önce iyileşirsin...a.s.

Teşekkür ederim rüyamı yorduğun için önce Rabbim hayırlı çıkarsın rüyamı..
Ben de kalktığım da çok etkilendiğim bir rüyaydı yıllar önce çocukken cenneti görmüştüm o rüya da ki gibi bir ışık bekliyorum bu rüyadan artık anlamı ne bilmiyorum ama ben hayırlı ve iyi şeyler bekliyorum kendi kendime yorduğum da senin gibi düşündüm. Ama tabi biz rüyayı gördüklerimiz biçimin de değerlendirdiğimiz için gelip birde burda danışmak istedim.. Aslın da Serap hanım da bu rüyaları neye dayanarak yoruyor bunu merak ediyorum (beni yanlış anlamasın kusura bakmasın) demek istediğim daha önce ki yorduğu rüyalar çıktı da mı bu yola başvurdu ya da bazıları gerçekten bu konuda yeteneklidir Serap hanım da bu konu da yetenekli kişilerden biri mi,???

Ama şunuda belirteyim bu rüyayı gördükten sonra ilk aklıma gelen de burası oldu açıkcası..yerimseniben

Kendi kendime yorduğumda senin gibi düşündüm yani büyük bir sıkıntıdan kurtulacağım ve rüya da görüle beyaz rengi hep hayra yormuşumdur beyaz kuşlar da sanki uzaklardan hayırlı bir haberler ya da beklediğim bir kişi gelecekişcesine yordum ama o ölülerin dirilme kısmına pek bir anlam veremedim. İnşallah o kısmı da serap hanım iyileştiğin de gerekli bilgiyi verecektir.şutarafagitti

tekrar teşekkür ediyorum yorumların için...

canım işte ölülerin dirilmesi daha doğrusu mezarlarından çıkmaları sıkıntıdan kurtulacağın anlamına geliyor.sıkıntının bitmesi, sona ermesi. yer sarsıntısı kurtarıcı ani bir olay anlamına gelir ama iyi de olabilir, kötü de.

rüyamda sabaha doğru gördüm.kardeşim şu an şehir dışında onu eve geldiğini gördüm.yanındada erkek arkadaşı ve kız arkadaşıyla eve geliyolar.kırmızı bir arabam var üstü açık çok güzel onu gösteriyorum kardeşime.daha sonra ablam ben erkek kardeşim dışarı çıkıyoruz.yokuş yukarı yürüyoruz sonra çok büyük bir kamyon aşağı doğru geliyor yük olarakda koca koca ağaç gövdeleri kamyonun yan kapağı açılıp üzerimize düşerken kılpayı bize bişey gelmiyor.allah koruyor yani.sonra yolun karşısına geçiyoruz ordada dözer binanın içine giriyor.ordanda yara almadan çıkıyoruz.sonra ailece bir dükkanda tatlı yemeğe gidiyoruz.dayım da var.büyükannem.de.herkes ayakkabısını çıkarıp dükkana giriyor.yemeği yedikten sonra ayyakkabılarımı bulamıyorum siyah parmak arası bir ayyakkabım.firma sahibi kadına bağırıyorum.ben şimdi ne yapcam.diye bağırıyorum.kadında bana çok güzel ayyakkabılar gösteriyor bunlardan birini giyin diyor.ama ben istemiyorum.illa kendi ayakkabım diyorum.sonra bana uzun açık kahve içi yünlü bir bot.veriyor giyiyorum.annem al çok güzel oldu diyor ben yok diyorum.sağ olan botun içi kırılmış tahtası görünüyor dedim.sonra bana başka kısa bir bot veriyor 28 numara ufak diyorum ama ayağıma giriyor.beğenmiyorum.sürekli ayakkabı larla uğraştım.bir ev dolusu ayakkabı.gördüm.uyandım öyle uzun oldu kusura bakma.

dün gece rüyamda köy gibi bi yerdeyiz ve orda teyzemle birlikte yatıyorum sabah uyandıgımda bacagımın 5 yerinden yılan ısırmış ısırılan yerler kızarmış bacagım şişmiş sonra köyün yoluna dogru çıkıyorum ve kül rengi bi yılan görüorum onu taşlıyorum ve kaçıo böle bi rüyaydı cevaplarsanız sevinirm

dün gece rüyamda yüzünü görmediğim birinin elini tuttum, güyan nişanlımmış bana pembe bir elbise giydiriyor ve çok yakıştığını söylüyor, aynda kendime baktığımda çok şişmanlamış olduğumu görüyorum ve anneme göstermeye gidiyoruz, annem ağlıyo. Ayrıca otobüste yanyana yolculuk yapıyoruz ama göremedim kim olduğunu nedir bu acaba...

2 gün önce sabaha doğru (5,5-6 gibi) bir rüya gördüm...
Sağ bacağımı dizden kesmişlerdi. Kimin kestiğini bilmiyorum.
Ama canım yanmıyordu sadece telaşlıydım nasıl yürücem diye.
Ne demek bu?

Ondan birkaç gün önce de, bekar olmama rağmen kendimi tuvalet gibi bir yerde boy aynasında kendime bakarken ve 4-5 aylık hamileyken gördüm ve bebeğin cinsel organı göbeğimden saydam olarak görünüyordu. Erkek bebekti.
Sizce bu 2 rüya ne anlama geliyor?
:uhm:

canım gecmıs olsun bana yaz nedır sorund ıye mrk ederım senı .. umarım kotu bırsey degıldır arkadasım ..

merhaba canım arkadaşım rüyasında beni görmüş bu aralar çok gören var hepsi hayırdır inşallah...

benimle iki arkadaşımı görmüş ben normalde kapalıyım ama rüyada açık olarak görmüş kendi kendine diyomuş aa x kapalıydı niye saçları açık filan diye.. saçlarımıda açık bırakmışım bayaga güzel gözüküyomuş saçlarım zaten uzun.. sadece arkamızı görüyomuş ama .. bu rüyayı arkadaşım tarafından ve benim tarafımdan yorumlarsan çok sevinicem teşekkürler şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…