- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi soyluserap
-
cevabınız için çok teşekkür ederim serap hanım opuyorumnanaktanmemnun olmadığın bir durumdan yada bir olaydan kurtulacağın manasında bir rüya.
Arada mesafeler mi var yoksa bir kırgınlık mı?İstenilmeyen ufak bir kırgınlık gibi görünüyor fakat düzeltilmesi içinde eşin devreye girecek.
Bir kaç gün ön ce bir rüya gördüm kalktığım da bir süre etkisin de kalınca bir sana sorayım dedim :)))
Rüyam da;
Ben yaşlı bir kadınım,büyük bahçesi olan ahşap bir konakta yaşıyorum. Kocam ölmüş ve mezarı da bahçe de ama bahçe de bir kaç tane daha mezar var kimlere ait olduğu konusun da hiç bir bilgim yok. Mezar tipi eski mezarlık taşlarına benziyor. Bahçeden itibaren evin 1. katına kadar tüm köşeler de bir kaç tane küçük hayvan kafesleri var içlerin de de birer tane hayvan var.
Ben üst kattayken mi (artık burayı pek hatırlamıyorum ya da koşudan gelirken ama koşuya çıktığım da şuan ki halimdeydim) birden sarsıntı oluyor ve ben bahçeye geliyorum galiba yanımda benimle aynı yaşlarda da bir komşum var bahçe de ki tüm mezarlıkların sarsıntıdan dolayı açıldığını görüyorum ve içlerindekiler kocam da dahil olmak üzere herkes dirilmiş. Kocam iri yarı göbekli,bıyıklı ve uzun boylu bir adam ve ben ona sarılıyorum direk kafesleri kontrol ediyorum kafesler de ki hayvanlar çoğalmış hepsi beyaz bir muhabbet kuşu olduğnu görüp şaşırıyorum. Daha sonra kocamla bahçeyi düzeltmek için yola koyuluyoruz...
sizce bu rüyanın anlamı nedir çok merak ediyorum..teşekkürler...
Geçmiş olsun...İnşallah bir an önce iyileşirsin...a.s.Rahatsızlığımdan dolayı aranızdan bir süreliğine ayrılmak zorundayım.Hoşçakalın.
seraptan başka birisinin yazması yasak mı değil mi bilmiyorum ama rüya çok ilgilimi çekti. cevap yazmakla hata ettiysem affola...
Sanırım bazı sıkıntıların var ve bunlar belirli, somut sıkıntılar. Ayrıca kendi işini kurmak gibi bir hayalin var. Ani bir olayla tüm sıkıntıların son bulacak, hepsi bitecek. Hayatın yoluna girecek. Ancak bu ani olay iyi de olabilir (bir iş teklifi , kariyer,sağlık gibi) kötü de (maddi kayıp, kariyer kaybı veya hastalık gibi). :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?