Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
merh serap hnm umarım geçmiş olsun umarım iyileşmişsinizdir musait oldugunuzda rüyamı yorumlarsanız sevinirim yazıyorum sımdı unuturum dıye korkuyorum rüyadam idarar yollarımdan ıltıhaplanma için doktora gıdıyorum ve tahlil yapılıyor kağıtta 3 sey yazıyo alt alta ve karsılarında sıfır var ama ortadakinde 2 yazıyo ve hamile oldugum söyleniyo once hatta yok tam gözükmediği daha cok et parcası deniyo ve hamile oldugum kesınleşiyo daha cok küçük gelişim asamasında dıyo doktor ve cok seviniyorum herkesi aramaya baslıyorum ben normalde de doktora gıdıcem idarar yolu iltihaplanması yorumlarsanız sevinirim cok merak ediyorum

merhaba serap hanım öncelikle geçmiş olsun benim rüyamıda yorumlarsanız sevinirim biraz karışık ama aklımda kaldığı kadarıyla anlatıcam.rüyamda çok pis bi tuvvalete giriyorum okadar pis ki bazı kişiler yerlere yapmış bende diyorum ki bu tuvalete oturamam bende yapim diyorrum.tuvaletten çıktıktan sonra aynanın önünde eşim bekliyodu.saçım bağlıym derken elime birsürü saç geldi gene saçım çok dökülüyo dedim.sonra eşim rujumu aldı kendine sürdü sürerken de ucunu kırdı bende ona kızdım.

merhaba serap,rüyamda elimde bavullarla başka bir yere gidiyorum.Yanımdada bir arkadaşım var.Ama ben yolda bavulumun içindeki bütün elbiseleri yere saçıyorum.Bunları değiştireceğim artık falan diyorum.Birde 2 seferdir rüyamda kar yağdığını gördüm.Yorumlarsan sevinirim.

merhaba nasılsınız inşaalah iiisinizdr ben rüyamda ameliyathane gibi bi yerde sözde doğum yapmişim öle ıkındığimı felan görmedim sadece doğurmuşum bebeği kucağıma alıyorum gözleri yeşil siyahımsı saclı ufacık sağ göğsümü çıkarıyorummeme ucumu çıkartmaya çalışıyorum ki bebek kolay emsin neyse çıkarıyorum bebeği emziriyorumsüt çıkıyo ama az doyuruyoru sonra altını temizliycem bakıyom göbekbaği kesilmi hani sararlar ya düşmesini beklşerler ya ben elime düşer die anneme altını temizletiyom ama be bek çok suratsz habire vızırdanıyo diyomki anneme aynı annanem gibi dudaklarını büzüyo neyse ben bunu başka bi rüyamda baskasın anlatıyom sonra bi baska rüyamdada baskasına anlatıyom kusura bakmayın uzun oldu ama inşaalah manası güzeldr gerci bu rüyada olsa çocuğumu görmek beni mutlu etti sonra üzüldüm çünkübu rüyam gerçekleşecekmiydi kimbilir şimdiden teşekkürler

Rüyamı yorumlayabilirmisiniz rica etsem:kedi:
Rüyada iki tane siyah renkte keçi gördüm öyle kötü birşey görmedim uzaktan otlandıklarını gördüm, sonra keçilere bakarken rüyada bir merdiven gördüm ve merdivenin basamaklarından bana bakıp gülümseyip yukarı çıkan bir bebek gördüm anlamı nedir merak ettim özellikle keçilerin anlamınıCADIARZU-tatlicadiarzu-

günaydın serap cım. dün akşam gördüğüm bir rüyayı yorumlamanı rica edeceğim.
arkadaşlarımla birlikte gezmeye çıkıyoruz. yolda evlerin bahçesinde meyve ağaçları var.
daldan meyve koparıp yemeyi çok seviyorum. canım çekti bir tane koparsam birşey olmaz diye düşünüyorum. arkadaşlarımda ağaçlara gidip koparıyorlar. ben bir evin bahçesinde nar ağacı görüyorum. koparmak için yanaştığımda bakıyorum nar kocaman. çocukların oynadığı toplar kadar var büyüklüğü. 1 tane koparıyorum.
suyunu sıksam ne güzel olur diye düşünüyorum. poşete koyuyorum. poşetin içinde kocaman bir bal kabağı var anneme götürecekmişim.
sonra kendimi evde buluyorum. ama bu oturduğum ev değil. tarasa çamaşır asmışım yağmur yağıyor. eyvah ıslanmadan alayım diyorum.
çamaşırları topluyorum. sonra bir bakıyorum taraçanın her tarafı pencere ve açık. aaa niye kapatmadım ben bu camları, kapatsaydım çamaşırlar ıslanmazdı diyorum ve tüm camları kapatıyorum.
(boydan boya cam ve dışarısı görünüyor)
burada elektrik sobası yakıp oturabiliriz diye düşünüyorum. sonra içeriye giriyorum bir bakıyorum odada şömine var. şömineyi yakarsam hem oda hem taraça ısınır diye düşünürken uyandım.
hayır olsun biraz uzun oldu ama çok merak ettim rüyamı.
yorumlarsan sevinirim canım.

ya cnm dün rüyam çok karışıktı hatırlayabildiğimi hatırlıorum
rüyamda arkadaşım kaza geçiriyor hastaneye gidioruz bizi almıolar yanına sona ben giriorum bi bakıorum arkadaşımın kolları bacakları kesilmiş sadece vücudu var (bu arada arkadaşım diorum ama kendini tanımıorum ünlü biri) sinir krizleri geçiriorum yine ünlü bi erkeke sarılıp sağlıorum ayakta duramıorum deliye dönüorum sanki

burayı yeni farkettim ve geçen hafta gördüğüm bi rüyanın anlamını çom merak ediyorum yorumlarsanız çok sevinirim normalde hiç rüya görmem veya hatırlamıyorum gördüğümü ama geçen hafta rüyamda eşimin öldüğünü gördüm uykumdan ağlayarak uyandım. ölüm anını değil ama sadece öldü diye ağlıyorum bütün yakınlarım var ve çok üzgündüm

Merhaba,

Rüyamı yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Birisi bana kaç erkek kardeşin var diyor. Erkek kardeşimden bir tanesinin öldüğünüanımsıyorum. (Gerçekte yaşıyor) Çok üzülüyorum. O artık yok diyorum. Benim artık bir tane erkek kardeşim var diyorum. Çok endişelendim . (Bu arada ben şu anda hamileyim)

mrb
3 gecedır ardı ardına ruya goruyorumkı pek hatırlamam genelede ama bunlar net
ılk gece
gozume gozluk taktım ve orta yaslarda bı adam var sımıd hatılamıyorum ama bu adam bana çok yakıstı deyınce nedense mutlu oluyorum sankı o adamın benı onaylamnası cok mutlu edıyo gercekte gözlük kullanmıyorum bu arada

2.gece

suan ogrencı degılım hazırlandıgım sınavlar var sadece
ruyamdada bı sınıftayım yazılı kagıtları dagıtılmıs sonucları okuyo hoca
herkez yuksek not almıs
ama benımkı cok dusuk
oyle uzuluyorum ve utanıyorum ya dıyorum ne aptallar gecmıs ben nasıl kaldım kendımı cok aptal hıssedıyorum

3.gece

yıne sınıftayım sınava gırdık hoca en son bana kagıdı verdı o hoca benım ortaokul fen bılgısı ogretmenım bu arada aslında cok seker bı ınsan ama bız okuldan osnra hıc gorusmedık ve baglantım yok
ruyada sınav kagıdımı alıyom daha soruyu okuyamadan bırılerı kagıtlarını verıyo ve zıl calıyo hoca kagıtları topluyo ve ben yapamadım yaa bıtek 4 sıra falan bısıler yazdım
yorumlanırsa cok sevınırım sımdıden tsk

Evliliğinizi ve sizi çekemeyen insanlar olablir.İnsanların sözleriyle değil kendi düşüncelerinizle hareket edin.Kimsenin sözüne kulak asmayın...

Canım şu aralar büyük kısmetlerin olacak.Çevrendeki çoğu kişiden farklı ve ayrı bir yerin var.İyi haberler alacaksın.Ailecek sevineceğin haberler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…