- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
- Konu Sahibi soyluserap
-
- #1.021
Rahatsızlığım dolayısıyla artık topikle ilgilenemeyeceğimi üzülerek belirteyim.Yorumlama yapmayı bilen başka arkadaşlar varsa burdan devam edebilirler.
burayı yeni farkettim ve geçen hafta gördüğüm bi rüyanın anlamını çom merak ediyorum yorumlarsanız çok sevinirim normalde hiç rüya görmem veya hatırlamıyorum gördüğümü ama geçen hafta rüyamda eşimin öldüğünü gördüm uykumdan ağlayarak uyandım. ölüm anını değil ama sadece öldü diye ağlıyorum bütün yakınlarım var ve çok üzgündüm
günaydın serap cım. dün akşam gördüğüm bir rüyayı yorumlamanı rica edeceğim.
arkadaşlarımla birlikte gezmeye çıkıyoruz. yolda evlerin bahçesinde meyve ağaçları var.
daldan meyve koparıp yemeyi çok seviyorum. canım çekti bir tane koparsam birşey olmaz diye düşünüyorum. arkadaşlarımda ağaçlara gidip koparıyorlar. ben bir evin bahçesinde nar ağacı görüyorum. koparmak için yanaştığımda bakıyorum nar kocaman. çocukların oynadığı toplar kadar var büyüklüğü. 1 tane koparıyorum.
suyunu sıksam ne güzel olur diye düşünüyorum. poşete koyuyorum. poşetin içinde kocaman bir bal kabağı var anneme götürecekmişim.
sonra kendimi evde buluyorum. ama bu oturduğum ev değil. tarasa çamaşır asmışım yağmur yağıyor. eyvah ıslanmadan alayım diyorum.
çamaşırları topluyorum. sonra bir bakıyorum taraçanın her tarafı pencere ve açık. aaa niye kapatmadım ben bu camları, kapatsaydım çamaşırlar ıslanmazdı diyorum ve tüm camları kapatıyorum.
(boydan boya cam ve dışarısı görünüyor)
burada elektrik sobası yakıp oturabiliriz diye düşünüyorum. sonra içeriye giriyorum bir bakıyorum odada şömine var. şömineyi yakarsam hem oda hem taraça ısınır diye düşünürken uyandım.
hayır olsun biraz uzun oldu ama çok merak ettim rüyamı.
yorumlarsan sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?