Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Rüyamda eşim eve 5 kilo :) süt getiriyordu .Bende bir tencereye koyup mutfaktağımda ocakta kaynatıcaktım :)hayır olsun

ne olur bırı ruyamı yorumlasın kızlarrrrrrrrrr

bende erkek arkadasımın evine gidiyodum ruyamda elimde pijamam falan kalıcam sozde annesi acıyor kapıyı tamda yemek yiyolarmıs iceri giriyom yemek yerken geldin kaynanan sevcek falan diyo annesi kaydirigubbakcemile3 sarılıyo falan :bbo: babasıda orda ondan sonra daha erkek arkadasım gelmemiş tabi konusuyoruz annesiyle falan dolap gibi birsey acıyor bi suru ceyiz esyası var dolu boyle bunları yertlestirmem lazım cok var falan diyo ardından erkek arkadasımın kuzeni geliyor normalde cok iyi anlasırım bu kızla sarılıyoz falan ben artık burda kalcam diyom delikafadulden nasıl oldu diyo anlatırım sonra dedim oturduk erkek arkadasımı bekliom gelcek diye o sırada uyandırdılar beni lmaz:

öncelikle merhaba nasılsın?

benım ruyamı yazayım bır kız arkadasım var onun ıcın oldu dıyorlar sonra ruyada ıken ruyadan uyanıyormusum ruya o sag dıyorlar sonra bıraz canım sıkkınmıs bır tatıle gıtmısız ahsap duvarlı falan bı yer dıkdortgen bır oda bır yatakta yatıyorum orada 1 hafta 7 gun kalacagım dıyorum kendı kendıme uyanıyorum yorumlamanı beklıyorum tesekkur...

annemıın ruyası ıse su ruyasında elham felak vs duaları sureklı durmadan okuyormus ama uyanmıs ruyadan okumaya devam etmıs yanı sonradan farketmıs bı bakmıs durmadan dua edıyo annem ozellıkle cok merak edıyo bı sor dedı tesekkur edıyor sıze ..

merhaba
bende ruyamda esimle tekrardan evlendigimi gordum aileler dugun hazirligi yapiyorlardi herkes cok mutluydu
ben gelinligimi esim dagmatligini giyiniyorduk sonra gelin kuafore gidip kas biyik aldiricak diyorlar
esim beni kuafore gotururken otobanda hizlica gidiyoruz bizim pesimizdede acik kahverengi tasmali kopekler geliyor ama bizi kovalamiyorlar onumuzde sagimizda her yerdeler sanki onlarda trafige cikmis gibi
biraz ilerledikten sonra filler cikiyor onumuze once bir kac tane goruyoruz sonra ilerde 3 tane fil yanyana dizilmis geliyorlar yolu kapatmislar esime sagdaki cikistan cik diyorum cikisi kaciriyor ve bir filin ayaklarinin oraya gidip ancak durabiliyoruz filin on bacagi arabanin ustunden geciyor arka bacagiylada kaportayi eziyordu esim onde ben arkada egilip kendimizi koruyoruz
ruyam bu kadar yorumun icin tesekkurler
rahatsizmissin cok gecmis olsuna.s.

merhaba....
bende rüyamda sol elimin baş parmağı yüzük ve orta parmağına altın yüzük takmıştım... diğer rüyamda da hacet duası diye bir dua vardır bilmediğim bir kaç kişi böyle bir dua olmadığını söylüyordu bende var diye iddia ederek sureyi ezberden okuyordum...

merhaba ben dün gece rüyamda babamı kolu kırılmış bacağı filan kırık koltuk değnekleriyle çok kötü gördüm ve sürekli rüyamda bir çocuğum olduğunu görüyorum ve hep erkekk çocuğu

Merhaba Serap,

3 hafta önce falan aşkımla oturuyoduk.Bu telefonunda ismimi aşkım olarak değiştirmişti.Bende inş değiştirmezsn falan dedğmde kızıp ben bişeyi bikere yazdysam daha değştrmem öyle kalır demşti.

Geçende rüyamda onun telefonunu elime alıyorum bi bakıyorum aşkım yazmıyo adım yazıyo sinirleniyorum kızıyorum küsüyorum falan.

bunun bir anlamı var mı?

önemli değil tabi ama aklıma takıldı sormak istedim.

Rüyamda siyah bir elbise gördüm
Üstümde de beyaz bir elbise var
Sevgilim zorla o siyah elbiseyi giy, sana çok yakışacak diyor
Ben ağlamaya başlıyorum
Anlamı ne acaba canım?

serap hanım öncelikle çok geçmiş olsun a.s. umarım en kısa zamanda aramıza dönersiniz
ben dün gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum yine çok karışık bir rüya,eski eşimi görüyorum bir evdeyiz tekrar birikteymişiz aynı yatakta yatıyoruz bana bu günlere çok şükür tekrar birlikteyiz falan diyo o gece birlikte kalıyoruz ama bende bir huzursuzluk var bian önce ordan gitmek istiyorum sonra üzerimde gelinlik olduğunu görüyorum o çok mutlu ama ben huzursuzum annesini falanda görüyorum iyki geldin diyo bide benim teyzem falan var onlarda çok mutlu ...
teşekkürler a.s.

rüyamda gene başbakanı gördüm,babamı başbakan çok seviomuş çok samimilermiş birlikte içki iççeklermiş başbakana kabul edio bunu(tövbe tövbe)bide ben rüyamın başka bi kısmında mini siyah etek giyiorum bi ayağımda siyah çizme var bi ayağımdada beyaz çizme var allah allah diorum kaynanamın çizmsiymiş o meğerse onu giyiorum tek ayağıma yalnız çizmeleri giyerken biraz zorlanıorum çünkü çizmeleri giydiğim yerde su var yağmurlu hava o su çizmleri sürüklemeye çalışıodu o şekilde giydim

Serap abla ben bugün çok korktum ya Son günlerde çok huzursuzum, böyle giderse bunalıma giricem ve sanırım bu rüyalarımıda yansıyo. Dün gece yakın bir tanıdığımın kitüphanesine gittiğimi ancak almamam gereken bir kitabı, almamam gereken bir eyrden aldığımı farkettim. Kitaplara aşırı ilgim var ve ben bunun önüne geçemedim. Aynı kütüphanede bir çok bebekli ve hamile kadın bulunuyordu. Ben yere çömelmiş olduğum yerde kitabı incelerken hamile bi kadın bana takılarak düştü elinde bir de bebeği vardı. Bana kızdı neden yardım etmiyosun diye. Bir bebekte annesinin kucağında sessizce ağladı :S Sadece gözyaşlarının aktığını gördüm. Bebek kızdı. :S Ne demek bu ablam?

bende emzıren bır anneyım dun gece ruyamda yenı doğmus bır bebeği emziriyordum..bebek benı emıyor ve hatta sutumunde cok guzel olduğunu soyluyor...

rıcım ıcımı kemırıyor..bu kotu bır ruyamı sızce??

Rahatsızlığım dolayısıyla artık topikle ilgilenemeyeceğimi üzülerek belirteyim.Yorumlama yapmayı bilen başka arkadaşlar varsa burdan devam edebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…