Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
serapcım merhaba senden eşimin rüyasının yorumlamanı rica edicem..
eşim rüyasında süratli bi şelikde otobüs kullandıgını ve el frenini çekerek ancak durabildiğini söyledi..
otobüsü durdurduktan sonra inip çoook büyük bi çukur gördüğünü ve bu çukrun içinde birsürü köpek oldugunu ve bu köpeklere insanların balık attgını söledi...
rüyanın devamında ise bi grup arkadaşı, patronu ve kendi yemyeşil çok güzel bi arazide mantar toplamaya çıktıklarını ve yine çok güzel bi dereden kocaman balıklar yakaladıgını söledi..
balıklar epeyce büyükmüş..
rica etsem yorumlarmısın...

birisi beni rüyasında apartman önünde bir sürü ekmek ama çok güzel nefis ekmekler dağıtırken görmüş yanımdada yardım eden bir akrabam varmış neki merak ettim teşekkürler şimdiden

yürüyememenin anlamı nedir acaba?
yolda normal yürürken yavaşlıyorum
ve yürüyemiyorum
ayaktayım ama adım atamıyorum,zorluyorum ama olmuyor.öyle ayakta kalıyorum
hayır olsun,en son böyle bişey gördüğümde,ilk kez biri su verdi,içtikten sonra normale döndüm
ne olabilir bunun anlamı?
bu tarz rüyaları sık olmasa görüyorum

serap ablacıgım ben çok karışık bir rüya gördümönce bir tuvalette gördüm kendimi diyorum ki neden bukadar büyük bir tuvalet yapmışlar keşke burdan birazda banyoya katsalarmış çok büyük olmuş diyorum sadece bakıyorum ve çıkıyorum ordan asonra o evinyatagını topluyorumyatagını düzeltirken içinde komşumuzun kocasını uyurken görüyorum sonr diyorum neden bana demediniz içinde uyudugunu .ordan başka rüyaya geçiyorum sanki bir dag yolu gibi bir yere gidiyoruz bir kaç kişi kayınvalidemde var içlerinde ama yol çok dik deil sonra arkama bir bakıyorum iki üç tane gölet görüyorum masmavi sonra önüme bakıyorum minicik bir gölet var ayagımın altında ayagımdan küçük ayagımı degiyorum suya batmıyor, ordan başka bir rüyaya geçiyorum bir odada oluyorum biraz eski bir oda içinde baya bi kadınvar yaşları elli üstü gibi sonra benim sesim kısık oluyoır konuşamıyorum boguk boguk çıkıyor elime bir kuran veriyor lar okuyacaksın diyorlar onlar çekyatta oturuyorlar beni yere oturtuyorlar yerde bir asa var onun üzerine otur diyorlar asa beyaz tahtadan biraz kalın. sonra yönümü şuraya dön diyorlar orası kıbleymişönümde sanki bir televizyonluk var ama televizyon kapalı resimler felan gördun televizyonlugun kenarında kime ait hatırlamıyorum sesim çıkmadıgı için söylemekte zorlanıyorum ama tam okuyamadan uyandım . rüyam bukadar yorumun için şimdiden tşk

ben rüyamda incir ağacı budadığımı gördüm ....bi kaç yakın akrabalar vardı yanımda...benim rüyamıda yorumlarmısınız..

merhaba canım uzun zamandır giremiyordum bugünki rüyamı acaba zahmet olmazsa yorulayabilirmisin rüyamda bi evdeyim sözde amcamın eviymiş amcamla ve ailesiyle hiç görüşmem ailevi nedenlerden dolayı ama rüyamda yengemle çok samimiyim aslında içinden beni istemediğini anlıyorum ama yinede çok samimiyiz hatta en yakın arkadaşımla beraber gitmişim amcama biz yengemle sarmaş dolaşız arkadaşımda bize bakıyor sonra içeriye amcamın oğlu geliyor amcamla beraber amcamın oğlu şuan asker amcam arkadaşım ve yengem içerde otururken biz amca oğluyla balkona çıkıp sigara içiyoruz aslında böyle birşeyi ikimizinde yapması imkansız çünkü ailelerimiz sigaraya oldukça karşı 2 3 fırt çekip atıyoruz ve içeri giriyoruz sonrada arkadaşımla ordan ayrılıyorum.

serapcım ben bugün rüyamda eski sevgilimi gördüm.bilmiyorumkismilebazen ara ara görüyorum ama hepte iyi şeyler beraber geziyoruz,alışveriş yapıyoruz,eğleniyoruz falan niye görüyorum acaba evliyimde yani:uhm:

serapcım merhaba dün sabah gördüğüm rüyanın halen daha etkisindeyim yorumlarsan çok sevinirim. Uçağa binmişim ama kendimi içinde görmüyorum sadece uzaktan gidiş yönünü görüyorum uçağın sonra giderken istikamet değiştirip havada daireler çizerek hızla aşağıda gözüken muhteşem görünüşte bembeyaz bir ata doğru yöneldi uçak bu arada yerlerde bembeyaz ben çığlıklar atarak muradıma doğru gidiyoruz diye bağırarak ve feci kalp atışıyla uyandım......

Ruya detayı : Rüyamda hiç tanımadığım cok yakışıklı esmer yeşil gözlü ve cok atletik yapılı birinin bana cıkma teklıf ettiğini ederken de yana ğımı öptügünü ve o anda kendisine gerçekten aşık olmduğumu görüyorum.ve ben de onu boynundan çpüyormuşum benim teklifini kabul ettiğini anlayıp okadar sıkı içten sarılıyormus kı rüya değil de gerçek hayatta bu duyguyu yaşıyormuş kadar heycanlandım ve hissettim.yüzünü hic hatırlamıyorum ama cok aşık oluyoruz birbirimize gözü gözümden, eli elimden ayrılmıyor rüya boyunca.bir ara terliğimi kaybettiğimi ve inatla diğer tekini bulmak istediğimi söylüyorum ve beraber tuvalete girip terliğimin tekini orda bulup giydiğimi görüyorum.okadar gerçekçıydi ki rüyam gercekten her bakışı bile hissederek yaşadım..

rüyamda arkadaşlarım hoşlandığım çocuktan borç almışlar.Ben de gidiyorum o parayı ona veriyorum.Para 1TL.Sonra çocuk para vermeye çalışıyor ben de almıyorum.Zaten arkadaşlarım almış diyorum.Sonra çıkıyorum arkamdan bakıyor.Basit kısa ama çok gerçekçi bir rüyaydı yorumlarsanız mutlu olurum

rüyamda eski erkek arkadaşım yurtdışındaymış bizde oraya gitmtişiz sonra onla karşılaştık biraz konuştuk ben nişanlanmışsın bakayım yüzlüğüne diyorum elinde üç tane yüzük var biri sanki bayan yüzlüğüne benziyor bu değil diyo sonra ötekine bakmak istiyorum olmaz ismimizi yazdırdık diyo yani nişanlısıyla ikisinin ama baktığımda iism yoktu annesi gili falan görüyorum sonra bu bana sitem ediyor hemen inandın falan diye ben bırakmışım gibi birkaç kere buluşup konuşuyoruz rüyamda tabi annesinin zoruyla sonra babamın hasta olduğunu öğreniyorlar hastahneye geliyorlar benle gene annesinin ısrarıyla annesi ailemi tanımak istiyor falan sonrada uyanmışım vakit bulup yorumlarsanız sevinirim

Tatlim benimruyamada bir goz atarmisin !! lutfen ....

Allah hayir getirsin arkadaslar cok enteresan bir ruya gordum geceydi ve surekli yagmur yagiyordu ve evin her yerinden yagmur damliyordu yatagimin uzerine de yagiyordu bardakdan dokulur casina yatakda yatamayacagimizi dusundugum icin cekmeye calisiyordum oglum bebekmis surekli agliyordu oglumun yaninda buyuklerimizden biri vardi ama kim oldugunu bilemiyorum , yatagi cekmeye calisirken birden pencereye baktigimda gunes cikmaya basladigini gordumama gormemle beraber ev sallanip cukmeye basladi o anda iste kiyamet kopuyor aman allahim diye dusunuyorum ve artik hersey bitdi ve hala asagidan oglumun aglama sesleri geliyordu bende kelime-i sahadet getiriyorum ve butun vucudum zangirdayor du o an uyandim ve vucudumun zangirtisi hala devam ediyordu ( titremesi demiyorum cunku titremenin cok ustunde bir zangirtiydi bu :bbo: ) beni cok korkutdu ne olabilir acaba bu ruya yorumlarsaniz cok sevinirim...

erkek arkadaşımı gördüm dışardaydık gece karanlıkta bayağı bi yağmur yağıyordu tartışıyorduk sanki ama gerisini hatırlamıyorumm.yağmurun yağması ne demek merak ediyorum.yorumlayabilirseniz sevinirim

tatlim erkek arkadasinla senin uzerine yagmur yagmasi berekerdir yagmu ruyada hayra dedalet derler insallah erkek arkadasinla aranda gelirmeler olumlu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…