Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
dün 4 yillik erkek arkadasimi terkettim cünki ayri ülkelerde yasiyoruz ve artik yürütemedim....yasadigim ülkeden birini seviyorum artik...belki rüyam icin önemlidir bu bilgiler..
gelelim rüyama...rüyamda ayrildigime rkek arkadasimdan bana mesaj gelyior ve ben cevap yazmiyorum sadece okyuorum onun yazdigini....tekrar bir araya gelmemiz icin dil döküyor.aceba bu rüyamda gizli mesaj mi war, ne demek istiyor bu rüyam:S

rüyamda bir yerdeyiz yanımda kim var bilmiyorum,biri çok güzel ney çalıyo biri de eşliğinde şiir okuyor.Sonra bir şekilde ney benim elime geliyo(o kısmını hatırlamıyorum)şiir eşiliğinde çalmam gerekiyor tam bir kıta kadar çalıyrum çok da güzel çalıyorum(o ses büyüleyici derecede güzeldi)
Tam bir kıta sonra çalamıyorum,hatta çalabilmeme şaşırıyorum çünkü ben çalmayı bilmiyordum.
Yorumlarsanız sevinirimç

Rüyamda bir dolapta torbalarin içinde bir sürü kuru kayısı gördüm. Birkaç tane kuru kayısıyı da yedim. Yorumlayabilirseniz sevinirim. Tesekkurler...

Rüyam için önemli olabilecek bilgiler: Bizim okulda çok yakışıklı bir çocuk vardı bir ara ondan hoşlanmıştım ama son 1-2 aydır onu hiç düşünmüyordum...
Ama 2 gün önce rüyamda onunla çok yakın arkadaştık ve o elini omzuma atmış bir biçimde film izliyorduk, ben uyuyakalıyordum o da yaklaşıp benim yüzümü izliyordu o sırada uyanıyordum ve öpüşmeye başlıyoduk...
Ve uykumdan uyanınca bile etkisindeydim hala acaba ne demek olabilir bu??

Son düzenleme:
slinn benim rüyamı da yorumlar mısın?
evde bir odaya geçiyorum birşeyler alıp içeri girmek için.bir muhabbet kuşu
varmış odada benim gelmemle hemen oraya buraya uçmaya başlıyor.ben çok
korkarım tüm hayvanlardan.yere bi yere sinip bağırıyorum kurtarın beni diye.
ama bir yandan içim rahat bana birşey yapmayacağını biliyorum.gelip sırtıma konuyor korkmuyorum bir yandan bunun hayvanlara yaklaşabilmek için bir fırsat olduğunu düşünüyorum ama yinede bağırıyordum.
işte böyle yorumlarsan beni çok mutlu edersinkaydirigubbakcemile5

Rüyada rakam görmek ne demek bilen varmı?Yada gördüğümüz rakamların bir anlamı varmı? Bir bankada sıra bekliyordum numaram 455 ti ben yetişemedim 456 oldu hemen ama görevli kaçırdığımı söyleyince beni öne aldı.Birde güya annem sayısal loto gibi bir oyun oynamış orda 03-09-0 rakamları var iki tane tutturmuş sadece o rakamlarda 3 ve 9 gerisini göremedim.10 ytl para verdiler yeşil renkliydi ama 10 ytl ve bendeydi para.Birde bankadan para alacaktım bu ödül karşılığında ama görevli adam para yerine size kalem vereyim dedi.Bana dolma kalem verdi.Garip bir rüyaydı sanırım... Ama bu kadar obje görünce unuturum diye hemen yazayım istedim....

bende rüyamda bilgisayarda oynanan bir oyundan yüklü bir miktarda para kazanmışım. hesap cüzdanında görüyorum bu parayı. bankaya gidiyorum gerçekten böyle bir para varmı diye. görevli bana bunun bankanın hemen ödeyemeyeceği bir miktar olduğunu söylüyor. parayı almakla almamak arasında tereddüt yaşıyorum. sonuçta haketmediğim bir para. galiba bir yanlışlık var deyip bankadan geri çıkıyorum.
rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

selamlar,
2-3 ay arayla benzer rüyalar gördüm. yorum yaparsanız çok sevinirim.
ilkinde, erkek arkadasımla evleniyordum, düğün günü çok güzel,fransız dantelli, işçilikli falan bir gelinlik üstümde.. gelinlik belden korseliymiş. annem geldi korseyi sıkmaya. ne kadar sıksada bağları illa ki bol geliyordu. sonra abim denedi o da beceremedi.

geçen hafta ise gene erkek arkadasımla evleniyordum. üzerimde gene o gelinlikten farklı güzel bir gelinlik ama yeterince uzun değil. diz altı olmasına ragmen yere kadar değildi. kuaföre falan gittim saç için.. o kadar.

(gerçek yaşamda bu yaz için planımız vardı evlilik üzerine, benim bazı sorunlarım yüzünden benim ricamla gelecek yaza erteledik; bu sebeple erkek arkadasım evlenmeden önce askerliği aradan çıkaracak. bununla bir alakası var mı bilemiyorum)

güzelim margherita burası benim topiğim değil başka birinin topiğine yazmaktan pek hoşlanmam ama rüyayı yorumlayan arkadaş artık yapmıyo galiba rüyana gelince....
güzelim bu rüyana göre hayallerin çok güzel karşılıklı ilişkiniz filan harika ama bağların olmaması evliliğinizin henüz gerçekleşmeyeceğini
gelinliğin ise eteklerinin kısa olması bir takım sorunların olacağını gösterir

teşekkür ederim..
yorumlayabildikten sonra herkesin yorumunu dinleyebilirim.
yanlız anlamadıgım bağların olmaması derken neyi kastettiniz?
evlilik planımızı da zaten gönüllü erteledik. bundan bir şikayetim yok da sizce bu rüyaya göre hiç mi olmayacak?
bu sorularımı da cevaplarsanız sevinirim
tekrar çok mersii..

ben korsenin bağlarından bahsetmiştim korsenin bağlarının tutmamasına göre yorum yaptım
2.soruna gelince sadece tek bir rüyaya bakılarak böyle birşey demek yanlıştır ileriyi Allah bilir

slm canim benimde cok korktugum etkilendigim bi rüyam var bi tarlada kosturuyorum okulda tenefüse cikmisiz ve ben bahceden tarlaya gecip kosturuyorum camur ama yerler ve yerde sayisiz yilnlar var hatta camurda sürünürken yerde izleri bile belirgin renk renk büyüklü kücüklü yanimdada bi yenge var oda benle beraber kosuyor bi tanidigim zaten ama kaahverengi orta uzunlukta bi yilan sol ayagimi sokuyo elimle itiyim ayagimdan derken elime saldiriyo sag ve sol elimide sokuyo ellerim ve sol ayagim kirmizi sis bi hal aliyo ve minik minik yaralar oluyo ve yerde akrep yilan kayniyo resmen ben bizim öncedende oturdugumuz bi eve giriyorum sonunda ama evin balkonunda da süürüngenler degisiyo eve yaklastikca hamam böcegi yada minik böcekler oluyo eve giriyorum ben bu rüyadan cok etkilendim

lütfen benimde rüyamı yorumlarmısınız:kedi: bende rüyamda üçüz doğurduğumu gördüm üçüde erkek ama minnacıklar hepsi beşiğin icinde yatıyor hatta bir tanesi tam düşecekken tutuyorum..ama eşimle ayrılıyormuşuz hep babamı kendi ailemi görüyorum yanımda ne demekki?
birde başka bir rüyada salon sehpasının icine bakıyorum kokmuş bir yumurta ama almıyorum geri koyup görmemiş gibi yapıyorum bunuda çok merak ettim

çoook teşekkürler:)

lütfen cevaplayin bekliyorum

kutaylin
bir takım kötü olaylar yaşayabilirsin dedikodunu yapıcaklar evliliğin hakkında gereksiz endişelerin var
ama sıkıntılarından kurtulucaksın vede uzun vadede kız evletlerın olucak

Son düzenleme:
esma64
çevrende seni çekemeyen çok fazla düşmanın var bunlar senin kötü bir anını bekliyorlar pek hayırlı bir rüya değil ama ben en iyi şekilde yorumlamaya çalışayım bu düşmanlarına karşı dikkatli ve uyanık ol

kutaylin
bir takım kötü olaylar yaşayabilirsin dedikodunu yapıcaklar evliliğin hakkında gereksiz endişelerin var
ama sıkıntılarından kurtulucaksın vede uzun vadede kız evletlerın olucak

canım yorumun icin çok teşekkür ederim...dediğin gibi insallah sıkıntılardan kurtulurum..bir daha doğum yapmayı hiç düşünmüyorum ama hayırlısı ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…