Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Rüyam oldukça ilginç.
15 yaşındayım. Ama rüyamda kendimi olgun hissediyordum, büyümüş gibiydim. Bir kızla tanıştım. Kız gördüğü cin ve türü şeyler yüzünden aklını yitirme belirtileri gösteriyor. Kızla muhabbet ettim, biraz mutlu oldu.

Ardından ona bunu yapan 2 nesne belirledim. Biri güneş gözlüğü(kırılmış gibiydi), diğeri bir kitap. Kitabın kapağında aynı güneş gözlüğünü takan bir çizim vardı.

Gözlüğü yok etmek istedim. Ama yapamadım, çünkü onu yok etmenin yanlış olacağına karar verdim. Öyle bir his vardı içimde ve gözlüğü hediye edip ondan kurtuldum.

Ardından kitabı olumsuz güçlerden temizlemek için Nas suresi okumaya başladım. Ve başlar başlamaz, siyah cübbeli, uzun boylu, sadece burnu ve gözü görünen, donuk ifadeli insan görünümlü şey beni karanlığa çekti.

Ama olayları sanki bir kameradan izliyordum. Bedenimi çekti, ama çekmeden önce durduğum yerde yine ben vardım. (sanırım ruhum kaldı orada) ve tekrar nas okumaya başlayınca rüyadan uyandım. Anlamı benim için çok önemli, lütfen.

Merhabalar öncelikle
Şuan yeni kalktım yatağımdan dehşet içindeyim çok korktum rüyadan
Rüyamda bir hastanede emara giriyiorum ve doktor bana başımda ur olduğunu söylüyor
on an ykılıyourm ve sürekli ağlıyorum hıç kıra hıçkıra öyle ağlamışım ki rüyadan uyaynca gözlerimde ki yaşlar akıyordu
aynı zamanda rüyamda 2 yıl önce ölen bababı gördüm yeniden 3 kişilik bir aile olmuştuk ve benimle ilgileniyorlardı
ve büyük br sorfra kurulmuştu herkez ordaydı tanıdığım ve tanımadığım önümede bir tabak pilav vardı
hala ağlıyordum sonra başla bir evimize geçtim tanımadığım bir kadın evime geldi bişey söyledi kahkalarla güldüm

Yorumlarınızı merakla bekliyroum şimdiden teşekkür ederim

ben pek gördüğüm rüyanın etkisiyle uyanmam ama bu sabah oldu.

Rüyamda istemediğim sevmediğim bir kişi ile evlendiğimi gördüm. Rüyamdaki hiç kimse tanıdık değildi hatta kendi annem babam bile başka insanlardı. Sadece 1 arkadaşım vardı, o gerçek hayatta da tanıdığım kişiydi. İstemediğim halde evleniyordum ve ben bu kişiş ile evlenmek istemiyorum diye söyleyemiyordum kimseye. Düğün günü ben evlenmek istemiyorum diye nasıl söylerim diyordum içimden. Evlendiğim kişinin kendisini görmedim rüyamda. çirkin mi yakışıklı mı bilmiyorum. Ama nefes nefse uyandım vallahi kötü bir histi.
Acaba nedir bu rüyanın anlamı? Bilgi ve yorumlarınıza ihtiyacım var.

ikiz bebeklerim olmuş biri kız ama diğerinin ne olduğunu görmedim..kız olanı kucağıma alıyorum ve emzirmeye çalışıyorum..ama yüzüne bakınca hiçte bebek yüzü değil..bildiğin güzel bir genç kız yüzü..çok güzel..ama korkuyorum haliyle ve emzirmek istemiyorum..ama mecbursun diyor çevremdeki insanlar..bende sezeryan oldum, rahatça oturamam ama oturarak emzirmek daha kolay diyorum kendi kendime..ama oturuveriyorum kolayca..ve emziriyorum gözüne baka baka ve korkarak...
biraz ürpertici bir rüyaydı..bu arada evliyim ve 3 yaşında bir kızım var.

ikiz bebeklerim olmuş biri kız ama diğerinin ne olduğunu görmedim..kız olanı kucağıma alıyorum ve emzirmeye çalışıyorum..ama yüzüne bakınca hiçte bebek yüzü değil..bildiğin güzel bir genç kız yüzü..çok güzel..ama korkuyorum haliyle ve emzirmek istemiyorum..ama mecbursun diyor çevremdeki insanlar..bende sezeryan oldum, rahatça oturamam ama oturarak emzirmek daha kolay diyorum kendi kendime..ama oturuveriyorum kolayca..ve emziriyorum gözüne baka baka ve korkarak...
biraz ürpertici bir rüyaydı..bu arada evliyim ve 3 yaşında bir kızım var.

rüyamda bir otobüsteyim fakat bu otobüs hareket etmiyor..bavullarımızı alıp kardeşimle başka otobüse biniyoruz.son anda bavulumun birini otobüste unuttugumu farkediyorum..kardeşim bana otobusün kalkmasına çok az kaldı ama git sen bavulunu al gel diyor..bende önceki otobüse gidiyorum tekrar fakat valizim yok ve otobüs hareket ediyor..bende araba kullanmasını bildigim için otobüsü sürecegimi düşünüorum fakat otobüs geri geri gidiyor ben çok korkuyorum ve el frenini çekmek aklıma geliyor..otobüsü terminale çarpmadan parediyorum ..otobüsten indigimde de bi dükkana girip ordan kurabiye satın alıyorum..yorumunuz için teşekkürler

merhaba.. 2gün önce rüyamda çorba büyük bi kazanda çorba yapıyordum yanımda da akrabalarımız varmıs ben çorbanın içinde yumak halinde kıl oldugunu farkettim ve kimseye çaktırmadan almaya calıstım ama alamadım. daha csonra corbayı kaselere koydum bi baktım masada kimse yok tek basıma yiyiyorum içinde yine kıllar var ama onları kenara cekerek yiyiyorum yanımda sadece annem oturuyor. daha sonra temiz yüzlü bir tane yaslı amca geldi yanında da 7-8 yaslarında sevimli bir torunu vardı onlar da corbanın tadına bakmak istedi ben uzakttım kendi tabağımı sonra bi baktım kız alıp gitmiş tabağı. çorbam nerde dedim yaslı adam o corbaının içinde torununun yüzüğü oldugunu ve kız yüzügü görünce cok mutlu olup tabakla birlikte alıp gittiğini söyledi böyle uyandm. dün gece de tekrar yüya gördüm bağlantılı olabilir diye onu da anlatmak istiyorum. bi süredir konustuğum hoslandıgım biri var en sonra biraz soguk konusmustum ve 4 gündür konusmuyoruz. neyse normalde uzun boylu ama rüyamda boyu benden biraz daha kısaydı elele yürüyorduk sözde ilişkimiz varmıs ve ben cok mutluyum sonra bi yüzük cıkardı ve kendisine taktı artık sözlüyüz dedi. bende cok mutlu oldum arkadaslarıma anlattım madem sözlüsünüz sana niye yüzük takmadı dediler bende belki parmagımın ölcüsünü bilmediğindendir falan dedim rüya işte :9: daha sonra tam emin değilim ama bana da taktı sanırım cok iyi hatırlayamıorum ama böyle bi rüyaydı işte ben yorumlayamadım :50: simdiden tesekkkür ederim

dün sevgilimden ayrıldım..severek ayrıldım üstelik..tüm gün ağladım annemde beni teselli etti..bunun üzerine annem dün bi' rüya görmüş...öncelikle hayırdır inşallah diyelim .)
şimdi ben baygınmışım ama tam deil gözlerim yarı açıkmış..yerdeymişim kalkmaya takatim yokmuş..uzakta bi kapı varmış..dışarıya açılıyomuş annem beni alıp dışarı çıkarmak istemiş ama kapının yakınında 2 genç varmış..annemde nedesiz korkmuş ve geri dönmüş..evimize açılan bi kapıya girmiş...sonra beni tekrar kapının arksaında yerde baygın görmüş..kapının yanında bi cam varmış..o iki gençte camdan bana bakıp gülüyorlarmış..kahkaha filan deil ama gülüyorlarmış..annem kapıyı kilitlemeye çalışıyomuş..o sırada uyanmış...

sizce bu rüyanın anlamı ne?

Annem rüyasında önce benim delirdiğimi ve yerleri tırmladığımı görmüş.
sonra kardeşime saldırmışım ama zarar verememişim.
Beni asıl korkutn kısım ise rüyanın 2.kısmı
Kardeşim yatağa ütü koymuş yataktan siyah duman çıkmaya başlamış
Annem su dökmüş bu seferde alev alec yanmaya başlamış yatak

Yatak ve alev kötü şeyler hep ecelle ilgili
Annem için korkuyorum :14:

Merhaba.. Bende bugünkü rüyamdan baya etkilendim anlatmak istiyorum.Evimizin yukarısında inşaat var orda annem ablam ve teyzemle oturuyorduk birden milyonlarca diyebilirim sürü halinde karga havada uçarak geçti.Bende içimden "Bu ne harika bi görüntü" diye düşünüp gülümseyerek onları izliyordum.Ardından kargaların geldiği taraftan büyük deniz dalgaları geldi bikaç tane,o görüntüde hoşuma gitti fakat o tarafta deniz yokki diye düşünüp biraz korktum.Bikaç yorum yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

merhaba canım ben ruyamla ilgili konu
açtım ama kimse ilgilenmez sanırım bir
de sana anlatayım yorumlarsan sevinirim
rüyamda uykudan uyanmis aynaya
bakıyordum vücudumun bir çok yerinde
şişlikler vardı hani beli ağrıyanlara bardağın içine ateş koyarlar vakumlayip
şiş olurya aynı onun gibi de ama
diyorum ki anne bak sinek ısırmis beni.Işte böyle gördüm.

rüyamda 15 yıl önce vefat eden anneannemi gördüm. mezarından çıkarılmış bir odaya koyulmuş. tüm aile ordayız. teyzelerim kuzenlerim falan. anneannem yatıo odada bir de doktor var. ama 15 yıl geçmesine rağmen anneannemin kemikleri bile gözükmüo et haliyle görünüyo. eti bembeyaz ama tabi anneannemin eski haline benzemio. ama bozulmamış. tırnaklarında biraz morluk gördüm. o da hani toprak altında normal diye düşündüm. sonra doktor ondan parçalar alıp poşete koyuyo ve bana herkese hatıra kalması için dağıtmamı istiyor. ben de dağıtıyorum. yüzüne bakamadım. korktum biraz. işte böyle gördüm. acaba ne anlama geliyor ? etkilendim bu rüyadan

merhabalar hemen rüyaya geçiyorum:1:annem beni rüyasında görmüş biyere gezmeye gidicekmişiz ailecek.benim saçlarıma fön çekiyomuş annem sonra bi ara bakmış ben saçıma gelin duvağı takmışım böyle güpürlü bi duvak.onunla mı çıkıcaksın dışarı demiş bana yok anne bakmak için taktım sadece çıkarıcam birazdan diyomuşum.Bu rüyayı bana yorumlayabilirmisiniz rica etsem

Merhaba benim de rüyamı yorumlarsan sevinirim:71:71: Rüyamda sevgilimle bi yere seyahat edecekmişiz uçakla fakat bizim orda en yakın hava alanı 3 saat ve havalanında da 1 saat önce orda bulunmak gerekiyo en az 4 saat önceden çıkmak lazım fakat biz uçağın kalkış saatine 3 saat kalmış hala evdeyiz bu durumda gitmekten vazgeçiyoruz sonra bakıyorum ki uçağın günü zaten ertesi günmüş fakat biz yine ertesi gün acele etmiyoruz sonra uyanıyorum uçağa yetişip yetişmediğimizi bilmiyorum:14::14::14:

Ben rüyamda bembeyaz çok güzel bir gelinlik giyindiğimi gördüm..( Fakat ben evliyim ). Ama rüyamda ise kaynanamla bir kavga yapıyorduk. Kavga derken ağız kavgası, tartışıyorduk.. O bana sürekli hakaretler yağdırıyordu.. Bende sürekli kendimi savunma halindeydim.. O kadar üstüme geliyor o kadar bunalıyorum ki masanın üstünde duran aşureyi üstüne döküyorum... Daha çok şey görmüştüm, net hatırladıklarım bu kadar. Bu konuda uzman olan arkadaşlar, rüyamı yorumlarsanız sevinirim....

rüyamda bizim evde buzdolabını çekiyorduk buzdolabının arkasındaki duvarı bir fare delip içeri mutfağa giriyordu, bende daha arkasından gelir diyordum... yorumlarsanız çok sevinirim

Merhaba canim

Yazmaya niyetlenmisken vazgectim ama annem de dahil olmak üzere sürekli eski nisanlimi görüyorum rüyamda barisip tekrar berabermissiz..:26:
Bugün gördügüm rüya ise moda evinin magazanin ortasinda güzel el isi bebe mavisi büyük yanakyastiklari satiliyor arkadasim oo cok pahalilar diyor bende öyledir cünkü el isi ondandir diye yorum yapiyorum.. kisa oldu ama umarim yorumlayabilirsin simdiden tsk ederim

Serap Hanım Merhaba,

Son zamanlarda gördüğüm 2 rüya beni çok etkiledi. Genel olarak yorumlarınız beğenildiği için, size sorsam tabir eder misiniz?
Şimdiden teşekkürler...

1. rüyam
Rüyamda, öğle yemeği arasına çıkmışız ve ben tek başıma bir AVM'ye gidiyorum. AVM'nin içine girince bir anda kendimi bir mağara içi gibi bir yerde ama evliya mezarlarına benzeyen bir alanda buluyorum. Yerden 1 metre kadar yükseltilmiş bir beton blok üzerinde 3adet çeşme akıyormuş. Beton bloğun üzerinde yeşil parmaklıklar var, tıpkı türbedekiler gibi. 3 tane kadın kaplarını dolduruyorlardı. Tek tük kişiler de sıra bekliyordu. Meğer çeşmelerden akan şifalı su imiş. "İşe dönmem gerekiyor, şimdi üzerim ıslanır, sonra alırım, ne de olsa yerini öğrendim" diye ben su almıyorum. Bu arada, elimde cep telefonum var. Cep telefonum üzerinde 3 tane farklı çiçeğin açtığını görüyorum. En üstte canlı kırmızı 3-4 çiçek, altında 1-2 tane narin beyaz çiçek. En altta açan çiçek de beyazdı sanırım. Hepsinin renkleri capcanlı. Eve gidiyorum. Çaresiz hastalığı olan kızkardeşim eline alıyor çiçekleri. Kırmızı olanı görmüyorum ama beyaz olan, tıpkı koparılmasının üzerinden 1 saat geçmiş gibi hafifce soluyor. Ben de kıkzardeşime sinirleniyorum ve o esnada uyanıyorum. Uyandıktan yaklaşık 5-10 dakika sonra ezan okundu zaten.
Sonradan çiçekleri internette araştırdım. Yanlış bakmadıysam eğer, gördüklerim kırmızı ve beyaz zambaklardı.

2.rüyam
Rüyamda dışarıdayım. Birileri ile bir yerlere gidiyoruz. Kişilerin kadın olması dışında, ne yüzlerini ne de nereye gittiğimizi hatırlamıyorum ama benden biraz ötede bir başka kadının bana baktığını fark ediyorum. Tövbe haşa, meğer Allah'mış. Kadın son derece temiz ve beyaz giyinmiş ve de bakımlı. Benden daha üstün olduğunu hissediyorum. İnanılmaz bir şefkat, sevgi ve beni koruduğunu hissettriren bir şekilde, gözlerini ayırmadan sadece bana bakıyordu. O kadar yoğun bir sevgi ve şefkat ki, başım geriye doğru dönmüş ona bakmaktan kendimi alamıyorum. O arada, "Allah'ı nasıl rüyada görürüm, günah işliyorum" diye zıplayarak uyandım ama bana yönelik olan o yoğunlukta sevgi, şefkat ve korunma duygusunu bu yaşıma geldim hala hissetmiş değilim. Bu rüyamı ise, sabah gün ışıdıktan sonra görmüştüm.

Tekrar teşekkürler.

Back
X