Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
ölen babayı ruyada görmek.ACİLL YORUM Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba
ölen babamı rüyamda gördüm ve yorumlaya bilirseniz sewinirim.
capa hastanesindeyiz fakat özel hastane gibi babamın ölmediğini öğreniyorum.ameliyata alıyorlar yogun bakımda olan babam benim elimi tutunca canlanıyor bişeyler demeye calısıyor ben onu susturuyorum cok güclüsün atlatıcaz sesiz ol falan diye daha sonra ona onu sevdigimi söylüyorum ellerini öpüyorum oda yanagımı oksuyor ve ben onu hissettim gercek gibiydi.Daha sonra tuvalate gitmek istiyor götürüyorum cıplak bir halde ama ve vucudu cok dinc ne kadar dinc vucudu var babamın diye aklımdan geciriyorum sonra abim geliyor ben bakarım sen annemlerin yanına git diyor.tabi bu esnada etrafta kanlarda var ve serumun ucunda minik bir şey var ordan kan dökülüyor hatta kızıyorum babama dikkatli ol diye..
aynı gün 2.bir rüya daha gördüm babam dayımın telefonundan beni arıyor aglama artık ben sizin hep yanınızdayım diyor.annem istiyor telefona,annem senle konuşmak istiyor diyorum kapatıyor telefonu nolur bunları benm icin yorumlayın.

merhaba biz tüp bebek tedavisi görüyoruz eşim dün gece bebeğin tutmadığını ve ikimizinde çok ağladığını görmüş çok merak ettik cevaplarsanız çok mutlu oluruz şimdiden teşekkürler

27-09-2010 17:52 #1181 sardunyam
Papatya Giriş tarihi:Nov 2009
merhaba öncelikle teşekkürler ben rüyamda bir evdeyim ve evin içinde kalabalık insanlar var bu insanların bir kısmını tanıyor bir kısmınıda tanımıyorum komidine yaslanmış bir kadın görüyorum müziğin sesini sonuna kadar açmış müziği duyuyorum bu arada bir çocuğun uyuduğunu görüp kadına kapatmasını söylüyorum sonra pencereden dışarıya bakıyorum gökyüzünde bişeyler farkediyorum daha sonra bunların helikopter olduğunu görüyorum dahada netleşiyor görüntü ve helikopterler çoğalıyor gökyüzü hafif hafif kararmaya başlıyor ve helikopterlerin gökyüzüne branda çektiğini anlıyoruz hemen koşup evin arka tarafına geçiyorum gökyüzünü son bikez görebilmek için ve tertemiz bir gökyüzü ve bulutları görüyorum bu arada evde annemin erzak depoladığını görüyorum dünyanın büyük bi tehlikede olduğunu hissediyorum bu duruma çok üzülüyorum öyleki ağlayarak uyanıyorum. şimdiden teşekkürler Alıntı ile Cevapla .
--------------------------------------------------------------------------------
29-09-2010 02:07 #1182 GeCe_KuSu
SeNi SeViYoRuM AsKeRiM

Giriş tarihi:Sep 2009
acil bir bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar
korkuyla nasıl uynadım nasıl kalbim atıo-yordu az önce.
aklıma hemen burası geldi belki yardımcı olabilecek birileri vardır dedim hemen geldim.
rüyamda bilmediğim bir şehirde öğretmenlik yapıyorum.otobüs ile giderken tanıdık birilerini görüyorum otobüsten inip onlarla muhabbete koyuluyorum. çok uzun bir muhabbet oluyor.derken kpalı bir alana giriyorum her yerkitap dolu.kitapların araında dolanırken bir ses kendime getiriyor beni. görevli kapıyı kilitliyor neyseki bir şekilde sesimi duyurup çıkıyorum ordan.
sonra tranway durağına gdiyorum bir öğretmen arkadaşımla karşılaşıyorum,elimi tutuyo öpüyo falan böle aşk gösterileeri yapıyo baan bi an önce ondan uzaklaşmak istiyorum.karşıdan karşıya geçeerken kendiimi rayların üstünde buluyorum.bir yandan çok korkuorum bir yandan da raylara nasıl uzansamm da tranway üstüme basmadan geçse die hesap yapıyorum.birde aklıma şu geliyor.allahım ben abdestlideğilim keşke evdn çıkmadan boy abdesti alsaydım keşke,kesin ölücm ve abdestsiz ölmek istemiyorum diye düşünüyorum .boylu boyunca raylara uzanıyorum ,tranway çok yaklaşıyor sonra yattığıma pişmn olup demirlere tırnaklarımı geçir geçire kendimi kenara sıyırmayı başarıyorum.herkes çevremde toplanıyor ellerimde çizik yok ama tırmanırken tırnaklarım çok hasar görmüş,diplerinden parça parça kopmya başlılıyor.
belki çok iyi ifade edemedim yeni uyandım hemen duşa grip abdest aldım.biraz daha iyiyimm ama çok etkilendi.
yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Alıntı ile Cevapla .
10-10-2010 12:39 #1183 zalimi
Ya başlama,yada bitir....

Giriş tarihi:Jul 2009
rüyamda ameliyat oldum daha önce b.r erkek doktor etmiş acı hissetmişim kız çok güzel yaptı ameliyat esnasında kalkıp bişey yaptım sonra döndüm yerime yani güzel geçmiş hiç acı duymamışım

başka bir zamanda bana kan verildiğini gördüm 5 ünite kan varmış ikincisini veriyorlarmış diğerlerinide vereceklermiş
Düzenleyen: zalimi Düzenleme Tarihi : 10-10-2010 Düzenleme Saati :12:42
Alıntı ile Cevapla .
15-10-2010 17:22 #1184 Florisa
Papatya

Giriş tarihi:Jul 2010
Öncelikle merhaba...annem rüyasında sokak gibi bi yerdeymiş, uzağında uzun boylu genç bi erkekle bi kız elele tutuşuyolarmış ama uzak oldukları için yüzleri seçilmiyomuş...sonra tanımadığı bi kadın annemin yanına gelip demişki ''oğlumun peşini bırakın artık'' sonra annem bu lafın üstüne bişe diyememiş eve gelip bana çatmış bunun üzerine... yorumlarsanız çok sevinirim şimdikten ağzınıza sağlık... Alıntı ile Cevapla .
15-10-2010 17:42 #1185 super87
aşkların en güseli...

burda kimse yorumlamıyorki kıslar.sositososito
Alıntı ile Cevapla .
27-10-2010 13:40 #1186 sirinsi
Papatya Giriş tarihi:Oct 2010
merhaba
capa hastanesindeyiz fakat özel hastane gibi babamın ölmediğini öğreniyorum.ameliyata alıyorlar yogun bakımda olan babam benim elimi tutunca canlanıyor bişeyler demeye calısıyor ben onu susturuyorum cok güclüsün atlatıcaz sesiz ol falan diye daha sonra ona onu sevdigimi söylüyorum ellerini öpüorum oda yanagımı oksuyor ve ben onu hissettim gercek gibiydi.Daha sonra tuvalate gitmek istiyor götürüyorum cıplak bir halde ama ve vucudu cok dinc ne kadar dinc vucudu var babamın diye aklımdan geciriyorum sonra abim geliyor ben bakarım sen annemlerin yanına git diyor.tabi bu esnada kanda var ve serumun ucunda minik bir şey var oradan kan dökülüyor kızıyorum ona döktün kanı diye dikkat et falan diyorum.
aynı gün 2.bir rüya daha gördüm babam dayımın telefonundan beni arıyor aglama artık ben sizin hep yanınızdayım diyor.annemlerde o esnada dönemeçli bir merdivenin başındalar bizde abimde üstteyiz.annem istiyor telefona,annem senle konuşmak istiyor diyorum kapatıyor telefonu nolur bunları benim icin yorumlayın.

ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN ACİLL YORUM... Alıntı ile Cevapla .
27-10-2010 13:46 #1187 sirinsi
merhaba
capa hastanesindeyiz fakat özel hastane gibi babamın ölmediğini öğreniyorum.ameliyata alıyorlar yogun bakımda olan babam benim elimi tutunca canlanıyor bişeyler demeye calısıyor ben onu susturuyorum cok güclüsün atlatıcaz sesiz ol falan diye daha sonra ona onu sevdigimi söylüyorum ellerini öpüorum oda yanagımı oksuyor ve ben onu hissettim gercek gibiydi.Daha sonra tuvalate gitmek istiyor götürüyorum cıplak bir halde ama ve vucudu cok dinc ne kadar dinc vucudu var babamın diye aklımdan geciriyorum sonra abim geliyor ben bakarım sen annemlerin yanına git diyor.tabi bu esnada kanda görüyorum mesela serumun ucunda bir şey var cye giderken kan dökülüyor hatta babama kızıyorum dikkat et döküyorsun diye
aynı gün 2.bir rüya daha gördüm babam dayımın telefonundan beni arıyor aglama artık ben sizin hep yanınızdayım diyor.annemler bu esnada dönemecli bir merdiven başındalar bizse üst kattayız.annem istiyor telefona,annem senle konuşmak istiyor diyorum kapatıyor telefonu nolur bunları benm icin yorumlayın. Alıntı ile Cevapla .
27-10-2010 14:51 #1188 sirinsi
ölen babayı ruyada görmek.ACİLL YORUM Mesaj Linki

merhaba
capa hastanesindeyiz fakat özel hastane gibi babamın ölmediğini öğreniyorum.ameliyata alıyorlar yogun bakımda olan babam benim elimi tutunca canlanıyor bişeyler demeye calısıyor ben onu susturuyorum cok güclüsün atlatıcaz sesiz ol falan diye daha sonra ona onu sevdigimi söylüyorum ellerini öpüyorum oda yanagımı oksuyor ve ben onu hissettim gercek gibiydi.Daha sonra tuvalate gitmek istiyor götürüyorum cıplak bir halde ama ve vucudu cok dinc ne kadar dinc vucudu var babamın diye aklımdan geciriyorum sonra abim geliyor ben bakarım sen annemlerin yanına git diyor.tabi bu esnada etrafta kanlarda var ve serumun ucunda minik bir şey var ordan kan dökülüyor hatta kızıyorum babama dikkatli ol diye..
aynı gün 2.bir rüya daha gördüm babam dayımın telefonundan beni arıyor aglama artık ben sizin hep yanınızdayım diyor.annem istiyor telefona,annem senle konuşmak istiyor diyorum kapatıyor telefonu nolur bunları benm icin yorumlayın. Alıntı ile Cevapla .
27-10-2010 15:46 #1189 super87
aşkların en güseli...

babayı ne şekilde olursa olsun görmek çok iyidir.......
Alıntı ile Cevapla .
Dün 23:18 #1190 sensevil
merhaba biz tüp bebek tedavisi görüyoruz eşim dün gece bebeğin tutmadığını ve ikimizinde çok ağladığını görmüş çok merak ettik cevaplarsanız çok mutlu oluruz şimdiden teşekkürler

slm dün gece (HAYROLUR İNŞALLAH) MAVİ BİR KOLTUK VE MAVİ BATTANİYE GÖRDÜM.BATTANİYE YENİ VE ÇİÇEK DESENLİYDİ.BU RÜYADA AMCAMIN OĞLUDA VAR AMA TAM HATIRLAMIYORUM.ONDAN ÖNCEKİ GECEDE YEŞİLLİK BİRYERDE KUCAĞIMDA BEBEK VARDI.KIZMI OĞLANMIYDI ONUDA HATIRLAMIYORUM.AYRI BİR RÜYAMDADA YERDE EL AÇMIŞ DUA EDERKEN YANIMDA BİRDEN BİR KIZ ÇOCUĞU OLUYOR.HEPSİNİ HAYRA YORDUM AMA BİRDE SİZDEN ALMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.BU ARADA BEN EVLİ VE ÇOCUĞU OLMAYAN BİR BAYANIM.

Ben de dün gece eşimin benden boşanıp başka bir kadınla evlendiğini gördüm
Ben çok ağlıyorum o da bana ben artık seni sevmiyorrum diyor bir de benimle dalga geçiyor
Sonra kayınvalidem zorla beni başka bi adamla evlendirmeye çalışıyor
çok korkunçtu ya
Hayırdır inşallah

merhaba serap dün gece rüyamda bizim evde gelinlik giyiyordum aynada bakıyodum kendime çok güzeldi yaa kabarıktı ..ve ırmak gibi biyerde balık görüyorum büyük böyle birkaç tane kimisi mor kimisi kırmızı yanardönerli falan biri alıp yanıma getiriyodu bakıyodum onlara falan...yorumlarmısın lütfen

rüyamda iş arkadaşlarımla ormanlık, hoş manzaralı bir yolda yürürken yolda rahmetli Sakıp Sabancı'yı görüyorum.Bana bi tomar para uzatıyor,ben:"Yok hemşerim,ben de kayseriliyim."deyip elimi omzuna atıp parayı reddediyorum...
Acaba bu rüya ne anlama geliyor????????????:40:

:69:
rüyam şu .... hamile olduğumu öğreniyorum, eşime söylüyorum oda çok seviniyor hemen çocuk odası alalım diyo ve bi yeri arıyor. eve hemen bir oda takımı geliyor, beşikde mavi, bende birine diyorum ki bu neden mavi ben pembe istiyordum, o kişide bana dedi ki, önemli değil hayırlısı olsun olmazsa değiştiririz. sonra ben koltuğa oturuyorum ve göbeğimi sevmeye başlıyorum.

sizce nedir?

Çok fenayım lütfen benimde rüyamı yorumlarmısınız..
Dün gece gördüğüm rüya beni çok etkiledi,bu arada bugün mevlüt kandili ve herkezin kandilini kutluyorum.Rüyama gelince,ben annemgille aynı ilcede yaşıyoruz ve genelde rüyalarım annemlerin evinde gerçekleşiyor,gene annemlerin evindeyiz deprem olmuş biz yaralandık herhal yanımda annem ablam(istanbulda yaşıyor) ve ben varim dr.dan çıkıyoruz,benim sol elimi bilekten kesmişler ve demişlerki 1 2 saate ölür bu,çok kötü olmuşum annemgilin kapının önünde oturuyorum çocuklarım var benim onlaramı üzüleyim,yaşım 32daha onamı üzüleyilim,öbür dünya için birşey yapmadım onamı üzüleyim bilmiyordum,en düşündürücü sey ise canım nasıl alınacaktı mapvoldum ağlamaya başladım kolumdan kan gelmeye başlayınca hemen sustum(kanı görmedim)bu arada caddeden depremde ölenlerin cenazeleri gidiyor çok kalabalık sanki üniformalı öğrenciler götürüyor cenazeleri,ben besmele getiriyorum,kelimeyi şahadet getiriyorum mahvoluyorum ya ,bir yandanda emziriyom ben diyorum, annemle ablamla helalleşiyorum onlarda üzülüyorlar ama kahrolmuyorlar,bayılcak gibi oluyorum ama bayılmıyorum....Rüyam bukadar ama bugün kandil ve ben çok fenaydım kitabtan yorumlara baktım daha kötü oldum lütfen beni ferahlatın..:58:

Selamlar... Çok enteresan iki rüya gördüm, farklı zamanlarda. Yorumlarsanız minnettar olurum:

İlki; pencereden bakıyorum, karşıda bir imam görüyorum, tesettürlü kadınlar var ağlıyorlar. Sonra bir tabut apartmana giriyor, birazdan içinde başka bir hocayla çıkıyor. Böyle siyah sakallı, siyah saçlı. Güya onun cenazesiymiş.

Birkaç gün sonra da rüyamda; böyle dışarıdayım yürüyorum, önümde beyaz mermerden merdivenler var bir tepeye çıkan. Merdivenin başında bir ruh; erkek. Bana "benimle yukarı gel" diyor. Beraber yukarı çıkıyoruz, yemyeşil tepede kadın ve erkek ruhları oturmuşlar. Birisi bana bir yemeni veriyor. "Başına bağla" diyor. Başıma bağlıyorum, o sırada aşağıda bir sürü insan var. Kadınların başı kapalı, oturmuşlar bir kürsüye bakıyorlar. Bir süre sonra o kürsüye geçen ölmüş olduğunu gördüğüm hoca çıkıyor ve Kur'an okuyor. Ben onu dinlerken uyanıyorum.

Çok kafam karıştı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba ....

az önce ablam ile görüştüm rüyasında beni görmüş..
ikiz erkek bebek doğurmuşum ikiside kollarımdaymış biri sağımda bi solumda ...
biri normal meme emerken diğerine de sütün yetmemiş biberonla veriyomuşum
göğsümden emen bebek düzgün ememiyomuş sütüm ağzının kenarından akıyomuş annemde demiş ki ver bebeği ölemi emzirilir sütün aktı gitti demiş sonra bebeği almış biberonla emzirmeye başlamışş ve ablam uyanmış uyandığımdada sabah ezanı okunuyodu dedi... hemen yorumlayabilirseniz çok memnun olurum..heyecanla bekliyorum...

hayırlı günler...:26:

öncelikle herkese günaydın.bu gece rüyamda belediye binasının önünde böyle kalabalık var ben geçmeye çalışıyorum dut ağacı falan var bir tane arkadaşım bana dut atıyo kara duttu kırmızıya yakındı.rengi pek iyi değil sanırım.

Merhaba , umarım yorumlamaya devam ediyorsunuzdur.

Rüyamda dantel ören biri vardı , dantelin rengi soluk sarıydı ve ben ısrarla danteli beyaz örmesi gerektiğini , sarı dantel istemediğimi söylüyordum.

Yorumlarsanız çok sevinirim.

merhaba,
rüyamda erkek cocuk doğurdum ama canım yanmadı,bide gösüslerimden süt geliyodu bbebeği emzirdim.ne anlama geliyor buraya yorumlarsanız sevinirim.

merhaba... ben yakın zamanda biriyle yakınlaşma yaşadım ama araya soğukluk girdi ve sonrasında sevdiğimi anladım o kişiyi ama şu an konuşmuyoruz... sevdiğimi anladığımdan belli her gece rüyamda görüyorum ve her rüyanın sonunda ya bekle beni diyor ya da beni elimden tutup hep seni sevdim zamanı vardı diyor 1 haftayı geçti bu rüyalarım... dün gece ki rüyamda bir arkadaşımla beraber aynı evde oturuyoruz ve o da bizimle komşu evlerin ön kapısı aynı avluya açılıyor o hep bizim taraftan gideceği yere giderken aramız bozulduktan sonra arka taraftan benle karşılaşmadan evinden çıkıyor arkadaşıma anlatıyorum durumu üzülüyorum o da fark ettiğini söylüyor ama beni görmenin ona acı verdiği için böyle yağtığını ve unutamadığını söylüyor eskileri falan da anlatıyorum tam anlamıyla ve o da bende öyle düşünmüştüm diyor sonrada kolumdan tutup onun evine götürüyor beni onun evine ve arka tarafında bahçesinde bir parti var olduğunu görüyoruz ben kızıyorum ama arkadaşım onu gösteriyor tek başına dalgın bakıyor çünkü yanına gidiyorum konuşuyorum neden uzaklaştın benden falan diyorum suçluyorum o bana bakmıyor konuşurken hep yere bakıyor sürekli o ara da ağlıyorum ve alnımı omzuna dayacakken o beni alnımdan öpüyor beklemen gerek diyor şimdi olmaz ciddi düşünüyorum diyor beni sevdiğini söylüyor sende biliyorsun diyor şimdi olmayacağını ve sarılmış bir şekilde bitiyor rüyam... her rüyanın sonunda gözleri gözlerimde bitiyor ve her gece görüyorum... daha önce gördüğüm rüyalar gerçek kişi var ise rüyamda çıktı kalp krizi,hastahane ve ölüm gördüm bir kaç gün sonra ya da ertesi günü gerçek oldu bu mutlu bir rüya olduğu için olmayacak gibi geliyor anlamı nedir yorumlarsanız çok sevinecem... ve rüyalarında sevgisinden çok hayranlığını,saygısını değerini görüyorum her açılışından sonra bana çok güzel bakıyor ve genelde hep kalabalık bir yerlerde buluşuyoruz... bir kerede denize düşmüştüm beni kurtarmıştı ve gördüğüm rüyalarda hep su bulunmakta etrafta havuz,deniz, akarsu, süs havuzu ama mutlaka var... teşekkür ederim şimdiden...

Merhabalar . ben bu gece ruyamda sağlık ocağına muayene olmaya gittiğimi gördüm. bekleme salonundayken bekleme salonunun bir bölümüne bir kilim serilmişti ve orda bekleyen iki erkek hastalardan biri ayakabısını çıkarıp halıya bastı diğeri ayakabılı bastı. ayakabı ile basan kişinin yanlış hatırlamıyorsam eşi ona neden ayakabı ile bastığının söyledi.salonda bir süre bekledikten sonra içeriye bir göz attığımda kimsenin olmadığını görünce doktorun odasına girdim. doktor genç ve erkekti. kapıda açıktı ve bizi ne zaman muayene edeceğini sordum. bana sert bir şekilde beklememi söyledi. bende yaklaşık bir buçuk saattir bekliyorum dedim bu arada gözüm bilgisayarına takıldı baktımki tv izliyor.bana biraz bekle diye üstüme bağırdı. bende sen bana bu şekilde bağıramazsın seni bir telefonla işinden attırırım dedim. halbuki içimdende böyle birşey yapabileceğim kimsem olmadığınıda geçiriyordum. sadece göz dağı vermek için söylüyordum.tabi doktorda bana tepki gösterdi. bu arada annemde içeriye kadar bana destek olmak için gelmişti.ve oda doktora tepki gösterdi.ben onu şikayet edeceğimi söyleyerek odadan çıktım. doktorda benim arkamdan geldi ve benimle konuşmak istedi. biz konuşurken tabi annemde yanımdaydı birşey anlatırken elimi aldı,ama amacı canımı acıtmak değildi. o elimi ısrdıktan sonra elimin üstünde küçük bir yara oluştu ve farkettim ki diğer elimdede yara var.ama diğer elimdeki yara daha önceden vardı hissi uyandı bende.ona şimdi gidip bu yaraları rapor edip onu şikayet edeceğimi söyledim. oda bana şikayet etmememi söyledi beni iknaya çalıştı. bende ben vazgeçsem bile , erkek kardeşimin şikayet edeceğini onu vazgeçirmenin mümkün olmayacağını söyledim ( bu arada benim erkek kardeşim 27 yaşında ).daha sonra benimle konuşmak için bir masada oturduk. annem ben ve o. çok pişman olduğu herhalinden belliydi. ona bizde mesleğimizde gerekirse bazen velilerin yanında dik, bazende boynu bükük durmak zorunda kalıyoruz derken, birden karşımızdaki bir odanın kapısı açıldı ve ordan öğretmen olduğu belli olan bir bayan çıktı. kapı açılınca içerden gürültüler geliyordu müdürleri onlara bağırıyordu. buranın bir öğretmenler odası olduğu anlaşılıyordu.o an odadan dışarı çıkan bayan öğretmen çıkarken bize birşey söyledi ama ne söylediğini tam hatırlamıyorum ve bayan öğretmen gittikten sonra dönüp arkasından kısa bir süre baktım sonra gözden kayboldu. bu arada bir ara anemle bir bekleme salonundaki muayene olmaya gelen erkek hastanın karşılıklı oturduklarını gördüm.(hocam benim annem orta yaşlarda. karşısında oturan kişide orta yaşlardaydı ) her ikiside biribirlerini tanımıyorlardı. hiç konuşmadılarda. sadece sesizce karşılıklı oturuyorlardı. bunu ruyamın hangi bölümünde gördüğümü tam hatırlamıyorum başlardaydı ama doktorun odasına girmeden önce miydi sonra mı hatırlamıyorum . ruyamın sonlarına doğruda silik olarak doktoru odasında ayakta duruken yaptıklarına pişman olduğunu gördüm .... ruyam bu kadardı. biraz uzun oldu kusura bakmayın teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba.

Annemin rüyasını yorumunu merak ediyoruz. İnternette de ne yazık ki genel anlamda açıklamalar oluyor, ayrıntılı bir şekilde birebir gördüğümüz şeyi bulamıyoruz. Neyse uzatmayayım rüyayı yazayım, yorumlarsanız sevinirim :71:

annem rüyasında beni görmüş. normalde de saçlarımda ak var benim, annem rüyasında beni önüne otutturmuş beyaz saçlarımı diplerinden kesmek için. tepedeki beyazları kesmiş yere bi bakmışız bir tomar beyaz saç varmış şok olmuşuz ben de tamam daha fazla kesme saç kalmamış kafamda deyip kalkmışım.

bu kadarcık =)) hayır olsun diyelim şimdiden.

merhabarüyamda namaz kılıyorumyanımda bi çocuk var çocuk şaşı gibi gözlerini göğe dikmiş sonra bana bu şeytan diye haber geliyo allahım yardım et şeytanı göndereyim diyorum allahda allahu ekber de diye haber gönderiyo allahu ekber diyorum şeytan kaçıyo az sonra iki şeytan daha geliyo eski gönderdiğim şeytanda geliyo namazda etrafımı sarıyolar sonra allahuekber diyorum tambir imanla hepsi kaçıyo seviniyorum teşekkürler

Back
X