Merhabalar,
Gördüğüm 2 rüya beni çok etkiledi. Yorumlayabilirseniz sevinirim.
1. rüyam
Rüyamda, öğle yemeği arasına çıkmışız ve ben tek başıma bir AVM'ye gidiyorum. AVM'nin içine girince bir anda kendimi bir mağara içi gibi bir yerde ama evliya mezarlarına benzeyen bir alanda buluyorum. Yerden 1 metre kadar yükseltilmiş bir beton blok üzerinde 3adet çeşme akıyormuş. Beton bloğun üzerinde yeşil parmaklıklar var, tıpkı türbedekiler gibi. 3 tane kadın kaplarını dolduruyorlardı. Tek tük kişiler de sıra bekliyordu. Meğer çeşmelerden akan şifalı su imiş. "İşe dönmem gerekiyor, şimdi üzerim ıslanır, sonra alırım, ne de olsa yerini öğrendim" diye ben su almıyorum. Bu arada, elimde cep telefonum var. Cep telefonum üzerinde 3 tane farklı çiçeğin açtığını görüyorum. En üstte canlı kırmızı 3-4 çiçek, altında 1-2 tane narin beyaz çiçek. En altta açan çiçek de beyazdı sanırım. Hepsinin renkleri capcanlı. Eve gidiyorum. Çaresiz hastalığı olan kızkardeşim eline alıyor çiçekleri. Kırmızı olanı görmüyorum ama beyaz olan, tıpkı koparılmasının üzerinden 1 saat geçmiş gibi hafifce soluyor. Ben de kıkzardeşime sinirleniyorum ve o esnada uyanıyorum. Uyandıktan yaklaşık 5-10 dakika sonra ezan okundu zaten.
Sonradan çiçekleri internette araştırdım. Yanlış bakmadıysam eğer, gördüklerim kırmızı ve beyaz zambaklardı.
2.rüyam
Rüyamda tek veya 2 katlı, kapıları hemen sokağa açılan evlerin bulunduğu bir yerdeyim. Sokakların arasından son derece berrak ve temiz bir su taşların arasından akıyor. Coşkun ve tertemiz bir dere gibi adeta. Evlerin tam dibinden akmasına rağmen evlerin içine su girmiyor. O sokaklar o şekilde imiş. Su bir müddet sonra, sokağı dönünce şelale gibi aşağı doğru akıyor. Ben ise, yanımda normal hayatımda tanımadığım bir kadın ile birlikte, muhabbet ederek, coşkun akan suyun üzerinde yürüyerek bir yere gidiyoruz. Suyun üzerinde yürüyoruz fakat hiçbir yerimiz ıslanmıyor Rüyamda bu durum gayet normal idi.
Teşekkürler.