• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
rüyamda hastane gibi bir yere götürdüler beni ama üstümde öyle bir ağırlık varki hareket edemiyorum arı bakıcıları gibi bembeyaz kıyafet giymiş yüzleri görünmeyen iki kişi kollarımın altından tutatarak taşıyorlar beni her yer bembeyaz yalnız kapılar duvarlar ve son teknoloji herşey üstümde siyah bir kıyafet var derken cam bir şırınga çıkardılar 10 cm büyüklüğünde içinde yağ gibi kahverengi bir sıvı var onu kalbime encekte ettiler kalbime encekte ederlerken o sıvıyı hissettim resmen derken önemde bir kapı açıldı dışarı çıkardılar beni bulunduğum yer hilal şeklinde bir yere bağlı olmayan bir betonarme balkonama çok büyük balkonun üstü bembeyaz giyinmiş rüküya durmuş insanlarla dolu ama binlerce insan hilalin tam karşısındada dağla bir boy çok yakışıklı sarışın yeşil gözlü siyah cübbeli sarıhı yesil siyah bir delikanlı bana bakıyor ve gülümsüyor derken onun gözünden bir ışık hüzmesi geldi benim gözüme girdi bu arda masmavi bir gökyüzünün ortasında burası o ışık hüzmesi gözüme girince uyandım

meraba bende uzun zamandır ruyalarımda ya felc gecırıyorum ya dılım tutluyorrr yanı sureklı tekrarlıyorr amaa anlamadım gıttı:(
ha bırde ya olu ınsanlar goruyorum yada 3 harflılerrr bır garıp yanıı:(:( varmı yorumu olan buna?

Meraba benim rüyamıda yorumlarsan çok sevinirim.Rüyamda beyaz bir arabanın üzerindeyim karşıda bir arslan vardı erkek üzerinde siyah kilot .Bu adam bi bana bide arkasını dönüp giden dişi aslana bakıyodu dişi aslan ortadan kaybolunca bana doğru geldi arabanın önüne yanına indim.hava loştu.Teşekkür ederim

merhaba çok yakın zamanda beni etikleyen iki farklı rüya gördüm

birincisi altın yüzüğüm durduk yerde ortadan ikiye ayrıldı.

diğeri ise, rüyamda görümcem beni aradı, hamileymiş güya, yenge erkekmiş bebeğim dedi,:26: bunlar ne demek acaba*

merhaba ,
kayınvalidem rüyasında bana çok kalın ve çok güzel bir bilezik taktığını görmüş. çok süslü ve güzelmiş.
aynısından kızına da almayı düşünmüş ama şuan param buna yetti daha sonra da ona alırım demiş.

yorumlarsanız çok sevinicem:16:

selam
ben iki gece önce sabaha karşı br rüya gördüm
evliyim aslında ama sözde benim düğünüm varmış o akşam, damat yakışıklı, fakat nedense düğün olmuyor son anda damatın başka bir arkadaşımla evleneceğini öğreniyorum, hatta akrabalarımdan birileri gelmiş keşke gelmeseydiniz ben evlenmiyorum diyorum damat zengin biriymiş iyi ki evlenmemişim o insanlarla anlaşamazdım zaten elit tabaka diyorum filan hatta ama diğer kız gelinlik giymemiş ben de giymemişim.
acayip bir rüya... ben o kişiyi hiç görmedim
eşimle de iyi anlaşıyoruz
anlamı ne merak ettim
şimdiden teşekkürler

Merhaba, Ben rüyamda biriyle göl kıyısındaydım, birden beyazla kaplanmış bir ölünün kıyıya vurduğunu görüp korktum ve bağıra bağıra birine haber veriyordum, sonra birden nişanlımın dedesini (sağ) gördüm bana hurma veriyordu ve bir sürü hurmalarının olduğunu gördüm bana benim kızım bir tane diyordu ve o hurmaları çok net gördüm.Bir ara kayınvalidem de vardı sonra uyandım, hayra vesile olsun.:40:

Ruyamda kizima kahvaltisini yaptiriyorum esimyanimda ve kizginim ona ama sebebini bilmiyorum sonra birden bir bahceye cikiyoruz kucuk tahtadan bir masa yesillikler icinde karsimda esim masadayiz masanin ustunde ggül fidesi saksida ama ta hatirmamiyorum uzerindede kucuk bir tomurcuk beyaz sonra o gulu daliyla koparip tomurcugu bal gibi birseye banip bana yediriyor ama o koca dikenler bana hic batmiyor yumusacik biseymus gibi yani. Tesekkur ederim

bilsem konu acmazdim kisaca yazayim rüyamda böyle cesit cesit ayna gibi tablo gii biseyler asili duvarda bir sürü kalabalik birde pelus bebek üstüne büyük igneler saplanmis eim diyorki simdi anladim bu odaya niye giremedigimi büyü yapmislar diyor ne acaba cok ürktüm korkarim böyle seylerden zaten yorumlarsan sevinirim

Merhaba .
Ruyamda anime karakteri ( sasuke ) gercek ınsan ve benım arkadasım oluyordu. bizim eksı evımızde eli kesık bir biçimde yerde duruyordu ama kendısı yoktu. ev ceset kokuyordu kımsede almamıstı bende elı kaldırmak ıcın ıkıye kestım sonra heryer yıne kan oldu halılar felan ... ben ruyadan cok korktum ve cok etkılendim . Bu ruyamdan birkaç gun once de dedem vefat etti lütfen yorumunuzu beklıyorum:43:

merhaba rüyamda kızkardeşim bana kırmızı kenartları yeşil dantelli bi yazma yapmıştı bana verdi ve basıma örttüm ne anlama geldiğini bilen var mı

merhaba esimin gordugu ruyayi yorumlarsaniz sevinirim.esim ruyasinda bir kiz bebegimizin oldugunu gormus.ama bebek 5 aylik dogmus bizde doktorlara goturmusuz hastenede ugrasmisiz baya.esimde 5 aylik bebek yasar mi demis.sonunda ise bebek iyiymis saglikliymis.

Rüyamda dislerimi sikarak kiriyordum ve cok aci cekiyordum, ve kaniyordu. Bunu Amcamin ogluna gösterdim, gösterirken kanlar resmen yüzüne yüzüne fiskiriyodu, ondan sonra diger odaya gittim, babamla dedemin konusmalarini böldüm ve onlarada gösterdim. Babam baska bir odaya gitti, gecen yaz vefat eden dedem ise, burnumdan akan kani sildi. Dislerimi sikmama ve kirilmasina karsi koyamiyordum. En sonunda bütün dislerim kirilmisti. Rüyadan kalktigimda bi bes dakka cenem uyusmustu. Vefat eden dedemi görmem , ayri bi aci Verdi.

merhaba hanımlar bır haftadır aynı ruyayı görüyorum ve çıldırcagım sık ruya goren bırı degılım ancak cogu ruyamın cıktıgını gordugum olmuştur yaradana sukur.ben nısanlıyım suan duygunume az zamn kaldı komşumuz var cok severım hep gelınım olsan der durur bır oglu var onu cok begenırdım tanıstık onunda bakışlarından begendıgını hıssettım ve sonrakı hafta nısanım oldugu ıcın uzak durdum ondan aradan aylar gectı ruyamda onunla aynı yatakta sarılıp uyudugumu gordum sonra onu bır kızdan kıskandıgımı gordum ve ınanırmısınız ona bır kız buldu annesı tanıstırdı benım fıkrımı falan sordu ıcım kan aglarken kız cok ıyı falan dedım yanı kıskandım =( sonra o iş olmadı o kızla neyse ben bunuda ruyamda gordum sımdıde 4 gundur ruyada acı cektıgımı ikilem içinde kaldıgımı goruyorum nısanlımla bu cocuk arasında kaldıgımı goruyorum bu coukla evlencek gıbı oluyorum ama nısanlıma bu ıhanettı yapamam dıyıp kıvranıyorum ruyada cocugu ne dusundugum var nede gordugum yemınederım facebooktan bıle engelledım ama bu ruyalar ne demek yaa cıldırcam =(

Merhaba,
ben geçen gece rüyamda dua okunduğunu benim de içimden o duayı tekrarladığımı gördüm. Hayatımı nasıl etkiler?
Yorumunuzu alırsam memnun olurum:42:

sizden bir rüyamı yorumlamınızı isteyeceğim rica edersem yorumlayabılırmısınız.
Rüyam şöyle;
Bize arada fal bakan bir abla var dediği ccogu seyde tutuyo.rüyamda annemler o ablaya fal baktırmıs bende annemın pesınde dolaynıyorum anne falda ne cıktı diye annemde söylemıyor sonra net hatırlamıyorum ama teyzemdi sanırım ona soruyorum annemın falında ne cıktı diye oda gelinlik çıktı dedi bende seviniyorum tabiki.Çünkü gelinliği hanede ben giycem diye düşünüyorum.uyumadan niyet edip uyumustum anlamı ne olabılır.tesekkur ederım

Herkese merhabaa.s

Uzunca bir aradan sonra tekrar buradayım ve rüyalarınızın yorumlanmasında yardımcı olmaya çalışacağım. Rüya yorumlatmak isteyen arkadaşlar rüyalarını artık buraya yazabilirler ve en kısa zamanda yorumlarımı okuyabilirler.Görüşmek üzere.

Sevgilerimle
Serap.

turkbayragi

Not:Sadece bu başlık altına yazılıp -benden -yorum istenen rüyaları yorumlamaya çalışacağım.Bilgilerinize..

*** Lütfen rüya yorumlarınızı günü birlik takip ediniz,çünkü aynı gün içinde yorumlamaya
çalışıyorum sizler için.

**Görülen her rüyanın illaki sizi ve hayatınızı bağlayan bir yorumu olmayabilir.Her rüya bir anlam içermez bunu bilerek yazarsak sevinirim.

***ÖZEL MESAJDAN YORUM YAPMIYORUM.LÜTFEN TALEP ETMEYİNİZ.

Evet yıne ben ve garıp bı ruyam sızlerle.Bız kucuk halam yanı Dılek halama gıtmısız.oraya garıp ruyalarımın basrol oyunsusu yanı hep ruyamı garıplestıren kısı ortanca halamın yanı Nılufer halamn kucuk oglu Onur gelmıstı.Onu goruyorum konusmak ıstıyorum ıste ama bıyere gıtmemız gerekıyo halamlar ve annemlerle ve Dılek halamn kızı Fatmagul evın buyugu oluyo benden kucuk ama evlerınde en buyuk o bıde erkek kardesı Adem fılan gıdıyoruz.Boyle kıyafet satan yerlere fılan gıdıyoruz sonra eve gelıyoruz.Bıde bana herkes kucukken Ebus derlerdı adım Ebru oldugu ıcın.Sımdıde dıyenler var o bı lakap olmus artık.ama Onur bana ne sımdı ne de cocukken hıc Ebus demedı.Ruyamda Ebus napıyon dıyo.Bende ıyıyım Onur sen napıyon dıyom o ara annem benı azarlıyo ve cocuk sanamı dedı dıyo ne cocugu lafa tutuyon cocuk senle konusmak monusmak ıstemıyo dıyo.Onur'dan da cevap alamıyorum zaten ve kız arkadsyla kendı babasnın tarafından bırı bıde arkadsı ıle ınıyo arabaya dogru gıdıyolar dıyokı ben gıdıyom bayramda gorusuruz gercı gerı gelcemde gelemezsem gorusuruz dıyo sonra bana bakıyo ve tamam tamam uzulme gelcem dıyo arabya bınıyo gıdıyo o ara ben uyanıyorum.yorumlarmısnz??

Back
X