Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
bende rüyamda .7 yıl önce oturdugum evin balkonunu gördüm.5.kat.balkonun korkulukları yokmuş ve dümdüz.balkon kapısını açıyorum ve korkumda balkona çıkamıyorum .Allah Allah diyorum içimden bu balkona nolmuş böyle ben buraya nasıl çıkıyormuşum diyorum içinden ve korkuyorum balkona çıkmaya.yorumlarsanız sevinirim .iyi günler.

bide sigara içmek ne olabilir.çevremdeki insanlar bir yere oturmuş toplu halde sigra içerken göçrdüm.sonra kendim sigara kullanmaıyorum .kendiminde sigra içtigimi gördüm

Şu aralar aramız limoni olan yakın kız arkadasımla küsüz rüyamda.ben onlara gidiyorum.evleri 4. kat ama ben bayağı kat çıkıyorum.annesine kahve götürüyorum falıma bakcakmış.bakıyorum arkadaşım balkonda oturuyor bana bakmıyor küsüz ya.bana mesaj atıyor telefonuma.evin içindeyiz ama konuşmuyoruz.ve benim kuzenim onun abisi olarak çıkıyor karsıma ruyamda.arkadasımın gerçekten abisi var ama benim kuzenim ruyamda onun abisi.doğumgünüymüş kuzenimin.sonra arkadaşım neden geldin barışmıcam diyor.sonra diyor ki olmaz ben seni istemiyorum eğer barışırsak gelirsen ikimizn ortak kardeşi olur falan diyor.ikimizin kardeşi yani üvey kardeşimiz olacakmış.ne alakaysa.ona takıldım.o laf aklımda kaldı bi tek zaten.ben de olmaz öyle bişeye asla musade etmem diyorum.

ve evimdeyim.evimin balkonunda.aşağı bakıyorum.gece,karanlık.koca bi kediyle göz göze geliyoruz.kedi gözlerini bana dikkmiş çok korkuyorum bağırıyor miyavlıyor ben sıçrayarak uyandım sonra.

yorumlarmısınız?

merhaba

kayınvalidemlerle aramız açık bu aralar

eşimin halası ve kayınvalidem rüyamda hakkımdan konuşuyorlardı koşarak bir yere gitmişim ayıplıyorlardı yorumlarmısınız lütfen?

Merhabalar ve yorum için şimdiden teşekkürler..
Birkaç gün önce gördüğüm rüyadan çok etkilendim. İlk defa gittiğim bir şehirde annem ve eşimle geziyoruz. Sağ tarafımızda gölet gibi küçük bir su birikintisi var. Karşımızdan deliye benzer üstü başı perişan bir adam geliyor. Kucağında bir şey var. Bize yaklaştığında kucağındakinin bebek olduğunu farkediyorum. Adam birden bebeği suya atıyor. Ben de bebeği kurtarmak için suya atlıyorum. Su boyumu aşıyor, ben de boğulacak gibi oluyorum ama sonuçta bebeği de kendimi de kurtarıyorum. Bebeği hemen hastaneye götürelim diye arabaya biniyoruz. Rüya burda bitiyor.

bende dün gece rüyamda eşimin kullandıgı arabayı yıkıyorum hortumla su tutarak (araba sadece eşimin deil çalıştıgı ortak şirketin)araba birden buyukbir münibüse dünüyor ben tertemiz yapıyorum yorumlarsanız sevinirim

merhaba canım ben uzun zamandır sürekli aynı bebeği hep rüyalarımda görüyorum hep kucağımda sarıyorum sarmalıyorum ağladığı zaman susturuyoporum en sonda dün gece yine gördüm bukez aynı bebeğin dişleri çıkmıstı önde 2 yanlardada aralıklı dişler vardı ve ben kendi kendime diyorumki kırklı bebeğin el kadar bebğin dişimi olur diyorum sasırıyorum çok etkiliyo beni bu kız bebek küçük minicik minicik dişler çok güzledi ama
daha önce ikikez talihsizliğim oldu düşük yasadım ama son zamanlarda hemen hemen hergün görmeye basladım bu bebeği netten arastırdım diş için bi yorum bulamdım sadecec iyi diyolar ama anlamı ne bilmiyorum anlayamadım
birde bu rüyaların yanı sıra sürekli yumrta yağ tereyağ bisküvü falan yediğimi görüyorum

Serap Hanım merhaba,
ben çalışan bi bayanım bugün rüyamda işyerindeyim, yanımda işyerinde çalışan bayan arkadaşım var ikimizin elindede beyaz örgü ipi var, sonra benim yan tarafıma bi erkek geliyor ve onun elindede beyaz örgü ipi var o sarıyor ama bende elimdekini sarıyorum benim elimdeki ipin biri sarılmış diğeri çile yani sarılacak şekilde oluyor. o bey bana diyorki ben elimdekini bırakıyım size yardım ediyim diyor bende tamam diyorum. elimde sarmaya çalıştığı ipi hızlı sarıyorum bitirmek için sardım sardım sonuna geldim o beyin ipine bağlı oluyor benim ipim böyle bi rüyaydı. birde duvardan incecik su sızıyordu, yorumlarsanız sevinirim tşk.ederim

Serap Hanım merhaba,
ben çalışan bi bayanım bugün rüyamda işyerindeyim, yanımda işyerinde çalışan bayan arkadaşım var ikimizin elindede beyaz örgü ipi var, sonra benim yan tarafıma bi erkek geliyor ve onun elindede beyaz örgü ipi var o sarıyor ama bende elimdekini sarıyorum benim elimdeki ipin biri sarılmış diğeri çile yani sarılacak şekilde oluyor. o bey bana diyorki ben elimdekini bırakıyım size yardım ediyim diyor bende tamam diyorum. elimde sarmaya çalıştığı ipi hızlı sarıyorum bitirmek için sardım sardım sonuna geldim o beyin ipine bağlı oluyor benim ipim böyle bi rüyaydı. birde duvardan incecik su sızıyordu, yorumlarsanız sevinirim tşk.ederim

Serap Hanım merhaba,

selam gecen gün cok kötü rüyalar gördüm tabirini yapan arkadaslar lütfen yazarsaniz sevinirim,rüyama anlatayim
esimle kavga ediyoruz ,ailem hakkinda ileri geri cok sey söylüyor o sira annem babam odaya geliyorlar ,ne derdiniz var anlatin diyor ,esim nedense aciyor agzini yumuyor gözünü annem o sira fenalik geciriyor gözleri acik bayiliyor,ben anneme sarilip nasil agliyorum ne babam ne esim geliyorlar o sira yanima,yalvariyorum resmen anne ölme diye ,cok agliyorum öyle böyle degil .
o rüyadan hemen ikiniciye geciyorum benim jeepim varmis ,esimden süpheleniyorumusun onu takip ediyorum arabasini jinekologun önünde görüyorum ,iniyorum girip bakiyorum jinekolog bayanla kiristiriyormus ben bayilma durumuna geliyor nerdeyse esime hakaret ediyorum basda seslnemyior sonra kendini hakli cikarmaya calisioyr elindede kullanmadii baska telefon varmis yani benden gizli o telle konusurmus hep,o telefonu alip kafasina kafasina vuruyorum banamisin demiyor,cikiyorum ordan 2 tane hoca gibi bisey görüyorum onlara aglayarak anlatiyorum icim yaniyor diyorum ne yapicam diyorum,sen üzülme esin zavallilar arasina girmis zaten günahdan felan bahsediyor.

böyle iste iki rüyam ikiside üzüntü ve aglamakla gecti okdar ikisinde aglamisim ki gözlerimi uykudan zor actim kalktim esime uzun uzun baktim acaba?? diyerek.

canım merhaba genelde rüyaları birebir çıkan biri olarak sana bi rüyamı yazmak istiyorum yorumlarsan çok sevirim.
rüyamda ne gördüm nerdeydim hiç bilmiyorum sadece yüzünü görmediğim bir kadın arkamdan hiç üzülme 10 hafta sonra hamile kalacaksın dedi ve bu söz kulaklarımda çınladı hemen uyandım kalktım saydım hazirana denk geliyor 2.5 yıldır anne olamıyorum tedavi görüyorum aslında ne eşimde ne de bende hiç bir sorun yok işin tuhafıda mayısta hsg çekilcek ondan sonra doktorum hamile kalabilmen yüksek dedi ben rüyamı sabaha karşı gördüm doktorumda bana bunu 2 saat önce söyledi bu tür bir rüya ne anlama gelebilir.
bu arada canım inanki uyurken nasıl gebe kalıcam ne olcak falan diye hiç düşünmüyorum.

rüyamda evin tavaninda örümcek aglarini temizlerken o aglarin icinden akrep cikiyormus..evin tavaninda baska su yaratiklar varmis yengec .medüz gibi..onlari yakalayip yiyormus..onun yediginden bi parca düsüyormus..esimde nerdeyse yiyecekti...sonra ben hemen diyormusum..yeme onu zehirlenirsin diye..sonra o akrep birden insan sekline dönüsüyormus...bende o akrepten korkup kaciyormusum...kapiyi kapatmak istiyormusum ama akrep kapi araligindan zorlan girmeye calisiyormus...sonra korkma sana birsey yapmicam diyormus..ne anlama geliyor aceba tam olarak....akrebin rengide siyah deyil sariydi

Son düzenleme:
merhaba serapçım.böyle herkesin rüyasını bireysel olarak yorumlaman beni gerçekten çok sevindirdi.

şimdi beni kuzenim bu yaz bir çocukla tanıştıracak ailem de biliyor bunu.ciddi düşünüyoruz yani.
neyse rüyamda bu çocuğu gördüm.normal resimde gördüğüme pek benzemiyordu.gözlüksüz normalde ama rüyamda gözlüklüydü.bi de normal hali daha yakışıklı ama ben onu görünce hayal kırıklığına uğramıyorum.

rüyamın başonda biz onon gelmesini bekliyormuşuz.ben balkondan bakıyorum ve beyaz bir araba ile geliyor.ben kapıyı açmadan onlar anahtarla içeri giriyorlar.ben bu kadar çabuk gelecejklerini tahmin etmmemişim ve tam hazırlanamamışım ve kendimi yeterince güzel hissetmiyorum.neyse benim odamda bembeyaz 2 kişilik bir yatak var ve yatağın üzerinde onun camdan büyük bir bardağı varmış.ama bardağın dibi kirli yani belli ki birşeyler içmiş.kahverengi bir lekeydi bardağın dibindeki.

yanıtını sabırsızlıkla bekliyorum canım:)

Back
X