Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
çok tesekkür ederim içimi rahatlattıınız umarım bu alacagım haber hamile olusumdur eşimde bende cok istıroyuz bır kaç kısıye anlattım işallah bebek dedıler ayın sonunu dort gözle beklıyorum tekrar saolun

rüyamda bir kız cocuğunu yanımdan hıç ayırmadığımı nereye gidersem onu da götürdğümü yanlız bırakmadığımı baskası ağzına yemek verirken ağladığından onu öperek susturduğumu bir erkeğinde benım annelimi beyendiğini gördüm acaba ne dmek yorumlarsanız sevınırım

hatta kötülükler oluyodu onuda yanıma aldım arkamda bırakmadım yyorumlarsanız cok memnun kalırım teşekkurler şimdiden

serapcım canım ben şöyle bir rüya gördüm bir bahçedeyim meyva bahçesi fakat bahçede yalnız armut ağaçları var armutlarda kocaman gösterişli ve iri nedir canım bu rüyanın anlamı yardımcı olabilirmisin

rüyamda bir kız cocuğunu yanımdan hıç ayırmadığımı nereye gidersem onu da götürdğümü yanlız bırakmadığımı baskası ağzına yemek verirken ağladığından onu öperek susturduğumu bir erkeğinde benım annelimi beyendiğini gördüm acaba ne dmek yorumlarsanız sevınırım

bu rüyanın özel bir manası yok o yüzden yorum yapmadım.

bu rüyam istihare değil bana sanki biraz saçma geldi ama tabi sen daha iyi bilirsin
1-üzerimde açık babydoll gibi bir kıyafet varmış annem namahrem taraflarımı görüyo senin heryerin gözüküyo diyo namahrem taraflarımda kırmızı renkteymiş
2-bir tavada tavuk etleri pişirmişim bir tanesini yiyicekmişim
3-annemi kapıdan uğurlayıp kahverengi ev kapımızı kapıyorum

tabirlerin için şimdiden teşekkür

bu rüyam istihare değil bana sanki biraz saçma geldi ama tabi sen daha iyi bilirsin
1-üzerimde açık babydoll gibi bir kıyafet varmış annem namahrem taraflarımı görüyo senin heryerin gözüküyo diyo namahrem taraflarımda kırmızı renkteymiş
2-bir tavada tavuk etleri pişirmişim bir tanesini yiyicekmişim
3-annemi kapıdan uğurlayıp kahverengi ev kapımızı kapıyorum

tabirlerin için şimdiden teşekkür

Merhaba

Bir konuda yanlış bir tutum içine girmişsin ve uyarıları dinlemiyor olarak görünüyorsun.Diğer taraftan senin iyiliğini düşünen biri var fakat onuda dinlemiyor, kendine ilerde sıkıntı olacak seçeneği seçiyorsun.Rüyalarının yorumu böyle.

Görüşmek üzere.

kızlar macam erkek arkdasımı ruyasında gormus arkdasım bana kacalım demıs ben kabul etmemısım ben kabul etmıyorum dıye benı ve babamı sılahla yaralıyomus polısler bunu goruturken amcam arkdasımı gorup dovuyomus sonra poslıden kacıyomus tekrar yakalandıgındatekrar amcam bunu dovuyomus daha sonra ben acılde oluyomusum bu arada arkdasım hapısden cıkınca bana barıslaım dıyomus bende bole bıseyı nozuru bagısı olmas dıyıp ayırlıyomusum

amcamın gorudgu ruya boyle kızlar ne anlama glerı acaba ??

Serapcigim opuyorumnanaktan

Canim iki gün önce rüyamda eski sevgilimin annesinin kucagina oturmus olarak gördüm kendimi.
Etrafimiz kalabalik ve birseyler konusuyorlar fakat konusulanlar neyle ilgili hatirlayamiyorum.

Yorumlarsan cok sevinirim opuyorumnanaktan

Serapcigim opuyorumnanaktan

Canim iki gün önce rüyamda eski sevgilimin annesinin kucagina oturmus olarak gördüm kendimi.
Etrafimiz kalabalik ve birseyler konusuyorlar fakat konusulanlar neyle ilgili hatirlayamiyorum.

Yorumlarsan cok sevinirim opuyorumnanaktan

biraz canın sıkılıp moralin bozulabilir.Borç konusuna dikkat etmelisin.

merhaba canim yorumlarin icin öncelikle tesekkurler

rühayirdir insallah diye baslamak istiyorum,esimle yatmistik gece 1bucukta

esim üsüyorum diye sarilmisti bana o an uyuyakalmisim ben ve rüyamda bir cismin(yaratik ama isil isil ve güclü bir enerjiye sahip ve kafasi az cok belliydi)

yatagimiza dogru geldigini gördüm hemen yatagimda dogruldum ama o gücüyle bana öyle bir karsi koyuyordu ki tir tir titriyordum

onun gorunen sadece kafasiydi ama isik saciyordu kafasida onu devamli euzu besmele cekerek bogdum ve yendim

hemen esime döndüm onu uyarmak icin onu uyarirken tam camdan bir bebek iceri ogru girdi ama yüzü ölü yüzü gibi bembeyazdi ruh gibiydi sanki

bir uyandim saate baktim saat iki oolmus ve esim ruyamda gördügüm pozisyonda yatiyordu kafamçokkarıştı

öylesine korktum ki kulaklarimda ses olustu uyandiktan sonra hemen 7 kez ayetel kürsi ve bildigim tum dualari okudum ve rahatca uyudum

yorumlrsan sevinirim canim simdiden tesekkurler

merhaba canim yorumlarin icin öncelikle tesekkurler

rühayirdir insallah diye baslamak istiyorum,esimle yatmistik gece 1bucukta

esim üsüyorum diye sarilmisti bana o an uyuyakalmisim ben ve rüyamda bir cismin(yaratik ama isil isil ve güclü bir enerjiye sahip ve kafasi az cok belliydi)

yatagimiza dogru geldigini gördüm hemen yatagimda dogruldum ama o gücüyle bana öyle bir karsi koyuyordu ki tir tir titriyordum

onun gorunen sadece kafasiydi ama isik saciyordu kafasida onu devamli euzu besmele cekerek bogdum ve yendim

hemen esime döndüm onu uyarmak icin onu uyarirken tam camdan bir bebek iceri ogru girdi ama yüzü ölü yüzü gibi bembeyazdi ruh gibiydi sanki

bir uyandim saate baktim saat iki oolmus ve esim ruyamda gördügüm pozisyonda yatiyordu kafamçokkarıştı

öylesine korktum ki kulaklarimda ses olustu uyandiktan sonra hemen 7 kez ayetel kürsi ve bildigim tum dualari okudum ve rahatca uyudum

yorumlrsan sevinirim canim simdiden tesekkurler

Cnm seni rüyanda korkutmuşlar düşünmemeye ve gördüklerini beyninde tekrar tekrar canlandırmamaya çalış ,okuduğun duanın yanı sıra 7 felak 7 nas okumayıda ihmal etme her sabah ve her akşam.

Görüşmek üzere.

Back
X