- Konu Sahibi soyluserap
çok saol cnm ebnim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rüyamda bir kız cocuğunu yanımdan hıç ayırmadığımı nereye gidersem onu da götürdğümü yanlız bırakmadığımı baskası ağzına yemek verirken ağladığından onu öperek susturduğumu bir erkeğinde benım annelimi beyendiğini gördüm acaba ne dmek yorumlarsanız sevınırım
serapcım canım ben şöyle bir rüya gördüm bir bahçedeyim meyva bahçesi fakat bahçede yalnız armut ağaçları var armutlarda kocaman gösterişli ve iri nedir canım bu rüyanın anlamı yardımcı olabilirmisin
rüyada dişimin sallandığını gördüm.yorumlar mısın canım çok merak ediyorum?
dişin ama hangi dişin onu hatırlarsan daha iyi olur.
bu rüyam istihare değil bana sanki biraz saçma geldi ama tabi sen daha iyi bilirsin
1-üzerimde açık babydoll gibi bir kıyafet varmış annem namahrem taraflarımı görüyo senin heryerin gözüküyo diyo namahrem taraflarımda kırmızı renkteymiş
2-bir tavada tavuk etleri pişirmişim bir tanesini yiyicekmişim
3-annemi kapıdan uğurlayıp kahverengi ev kapımızı kapıyorum
tabirlerin için şimdiden teşekkür
alt sol diş canım
Serapcigim opuyorumnanaktan
Canim iki gün önce rüyamda eski sevgilimin annesinin kucagina oturmus olarak gördüm kendimi.
Etrafimiz kalabalik ve birseyler konusuyorlar fakat konusulanlar neyle ilgili hatirlayamiyorum.
Yorumlarsan cok sevinirim opuyorumnanaktan
biraz canın sıkılıp moralin bozulabilir.Borç konusuna dikkat etmelisin.
merhaba canim yorumlarin icin öncelikle tesekkurler
rühayirdir insallah diye baslamak istiyorum,esimle yatmistik gece 1bucukta
esim üsüyorum diye sarilmisti bana o an uyuyakalmisim ben ve rüyamda bir cismin(yaratik ama isil isil ve güclü bir enerjiye sahip ve kafasi az cok belliydi)
yatagimiza dogru geldigini gördüm hemen yatagimda dogruldum ama o gücüyle bana öyle bir karsi koyuyordu ki tir tir titriyordum
onun gorunen sadece kafasiydi ama isik saciyordu kafasida onu devamli euzu besmele cekerek bogdum ve yendim
hemen esime döndüm onu uyarmak icin onu uyarirken tam camdan bir bebek iceri ogru girdi ama yüzü ölü yüzü gibi bembeyazdi ruh gibiydi sanki
bir uyandim saate baktim saat iki oolmus ve esim ruyamda gördügüm pozisyonda yatiyordu kafamçokkarıştı
öylesine korktum ki kulaklarimda ses olustu uyandiktan sonra hemen 7 kez ayetel kürsi ve bildigim tum dualari okudum ve rahatca uyudum
yorumlrsan sevinirim canim simdiden tesekkurler