• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
serap ablacım tünaydıınn bugün rüyamda kocaman bir yılan gördüm ama uyuyo gibiydi yada hasta gibiydi hareketsizdi yani gözleri hafif açık gibiydi ve terastan aşağı iniyodum yılanın kuyruğunu yemişim gördüm töbe töbe ne demektir bu?

merhaba serap hanım;

ben pek rüya görmüyorum.belkide hatırlamıyorumdur.yeni evliyiz.eşim gece bir rüya görmüş.onun rüyasını yorumlayabilirmisiniz.
rüyasında evlendiğimiz ilk gecemizi görmüş.düğünden sonra evimize gelmişiz.ama ben onunla sürekli tartışıyormuşum.ailesini kötülemişim.o kadar sinirlenmiş ki bana nerdeyse tokat atacakmış.o sırada uyanmış.bu rüya aklıma takıldı benim.yorumlamanız mümkün mü acaba?

fibuş ne arıyosun sen bakim burda . . .
ben nerde sen orda . . . :1ninca:

bırak yavrum peşimi benden sana yar olmaz . . .:1rolleyes:

oyyyy öperim seni ben canımın içi arkadaşım benim . . . :asigim:

günaydın,öncelikle bir önceki yorumun için çok teşekkürler ve annemde çok teşekkür etti öncelikle annemin rüyasından başlamak istiyorum;annem 2 tane bit bulmuş kafasında ama öldürdüğünü hatırlamıyor,tararken havluya düşürdüğünü hatırlıyor bir de yılan öldürmüş fakat bir tanesi kaçmış. Bunlar da benim rüyam:Komşularımız bize geliyor sonra ben de onlara bişey götürmek için hepberaber onlarla gidiyorum.Sonra o da bana kal biraz diyor bende oturuyoruz biraz.Merdivenlerin önünde görüyorum kendimi,komşumuzun kızı,3-5 yaşlarındaki kuzenini bana öve öve bitiremiyor,yok şöyle oynar yok böyle oynar. Sonra aramıza çok yaşlı ama bir o kadr da dinç bir teyze aramıza katılıyor o da bizimle oynayacakmış.bizde şöyle yap böyle yap diyoruz. bir an da gülben ergen oluyor yanımızda ve yaşlı teyzeyi de çok seviyor.Halamların kızları ile beraber misafirlikteyiz,bir kuzenimin çocuğu çok sulu gözlü,birşey oldu hemen ağlamaya başladı bu sefer onun annesi de yeğenini ağlatarak öc aldı.Sözlüm annem ben hepberaber arabaya binip bi yerlere gitmek için arabaya bindik,benim koltuğum baya bi geride olduğu için düzeltmesi için sözlüme söyledim.Dayımın kızı pembe bir ruj sürmüş ve bikinili resmini bana gösteriyor nasıl olmuş diye.ben de iyi güzel diyorum.fakat kardeşi bana senin bikini altın sana olmuyor abla dedi.Ayrıca kuzenimin IQsu 20ye 10 çıkmış,biraz daha çalışırsam baya yükselecekmiş dedi,ben de iyi çalış bak ders cdleri var onlara bak dedim.Bi ara da çok şiddetli yağmur yağdı gürültüsüne uyandım ve camdan baktım.Yataktan kalktığımda elimde çok az miktarda diş macunu gördüm ve çok şaşırdım. Acaba diyorum bu elime nasıl geldi ve pcyi açık bırakıp öyle uyumuşum.Yaprak dökümünden bazı oyuncuları gördüm.Şevket ile mitat aynı cafede oturuyorlar Ferhunde geliyor,Mitat'ın yanına oturcakmış gibi yapıyor ama Şevket'in yanına gidiyor sonra kavga ediyorlar ve Ferhunde ağlıyor.Mitat artık bıktığı için hiç oralı olmuyor,ona özel bir davetiye gelmiş at yarışında,ona gitmek için düşünüyor ama pek de istemiyor.Yatakla duvar arasında biraz bozuk para bir de kağıt buluyorum,incelerken babam geliyor ve bir an tırsıyorum sonra kuzenimde ne kadar çekingensin abla diyor bana.Annemle puding yapıyoruz ve içinden o kadar uzun bir saç teli çıktı ki çok iğrençti. teşekkürler.

Merhaba

Annenin evin geçimiyle ilgili düşünce ve planları var.onun iyiliğini istemeyen 2 kiş var biirni alt etmiş diğeride bu durmdan çekinip susmuş.
Senin rüyanda ise belirgin bir öğe yok gündelik düşüncelerinin oluşturduğu bir rüya.
Görüşmek üzere.

Serap Hanım SELAMLAR . . .

dizi formatında 2 rüya gördüm . . .

ilki oldukça kalabalık ve karmaşık ve çok büyük bir hastanede ablamın 7 yaşındaki oğlu ile bu hastanenin koridorlarında koşuşturuyorduk mutlaka bi işimiz mevcuttu fakat bu iş yeğenimle ilgili değildi onu bana ayak bağı olmaması için hastanenin hemen hemen hiç ziyaret edilmeyen bir bölümüne sadece 1 yatak olan şeffaf bir odaya bıraktım ve kendisini alacağımı söyledim . . .

ikinci rüyamda ise ki bu rüyayı ilkinden yaklaşık 3 gün sonra gördüm ;

aynı hastaneye bu sefer yeğenimi almak için gidiyorum arıyorum çok arıyorum ismi ile bağırarak koridorlarda mahf oluyorum neticesinde yatırdığım bölümü bulup adını haykırdığımda o da odasından koşarak çıkıyor ve sımsıkı sarılıyoruz . . .

bıraktığımın üzerinden günler geçtiği için onu çok bitap buluyorum yemek yemeğe ötürüyorum . . .

o kadar üzülüyorum ki onu nasıl bırakabildiğime inanamıyorum . . . kahroluyorum . . . senağlama

Merhaba

Hastane ortamını sevmiyorsun uzaktan bir insanın rahatsız olduğunu duyabilirsin.Belki bir dönem hastane ortamından bahsetmiş ve oaralar adüşmek istemediğini falan konuşmuş olabilirsin beyninin bi yerinde kalmış gibi.

Görüşmek üzere.

ya biraz karışık bi rüya halada etkisndeyim.
eşimle çok sevdiğimin arkadaşımın yazlığına gidyoruz.göl kenarında eski tip bi ev.ama arkadaşım orda kalmıyomuş ailesiyle yolun yukarısnda bi evde kalıyomuş beni biraz beklettikten sonra yukarıdaki eve gidiyoruz.ama ben rahat edemeyip öbür evin yanına iniyorum.ve dışarıda çok yağmur var.göl taşmak üzere .etraf plaj gibi kumluk ve sular eve geldiğini görüyorum. ama annem ve kuzenim evin oralardaymış.onları ikna etmeye uğraşıyorum.ama kuzenim gelmemekte ısrar ediyo. sonra bende evdeyim yatak odasında ve annemle konuşuyoruz.bi taraftanda aynaya bakıp saçlarımı tarıyorum. annem haraketlerimin ona benzediğini söylüyor.ve bana bişey veriyor. o arada evdeki bazı eski eşyalar kıymetliymiş.onları selden kurtarma istiyoruz.annem yatak odasını bense vitrin takımını almak istiyorum.yatak odası annemin eski oda takımı benim almak istediğim vitrinise vefat etmiş büyük yengemizin.bi taraftanda sel basaacak diye korkuyorum.
şimdiden teşekkürler..

Merhaba

Hayatınız sakin ve yolunda giderken bazı dedikodular sizleri rahatsız edebilir.Bir süre bunun mücadelesini verebilirsiniz.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Yeni birşeyler öğrenecek ve yeni bir insanla tanışacaksın.Kuzeninin sıkıntısı var hangi konuda bilemiyorum oldukça kederli görünüyor.Normaldede kuzenin yaptığı çoğu şeyi kabullenmiyor ona kızııyorsun.Ablanla aranısda nasıl bir mesafe var sanki ondan daima ayrı kalmaktan korkuyorsun .

Görüşmek üzere.

ilk önce tekrar tşk ediyorum
ewt kuzenimle aramızda bazen soğukluk oluyor ablamla kuzen arasında da...
ewt ablamla bir mesafe var ablam başka ilde okuyor ...:1hug:

tekrar tşk ediyorum

merhabalar,
kardeşim bir rüya görmüş, okul formasını arıyormuş ve bi türlü bulamamış sonra önlüğünü bulmuş bu seferde gömleğini bulamamış giyememiş bir türlü sonrada gömleğini bulmuş lila renginde nasıl yorumlanır acaba..teşekkürler

Bu rüyanın malesef özel bir manası bulunmuyor.

Görüşmek üzere.

[/B]
Merhaba

Hastane ortamını sevmiyorsun uzaktan bir insanın rahatsız olduğunu duyabilirsin.Belki bir dönem hastane ortamından bahsetmiş ve oaralar adüşmek istemediğini falan konuşmuş olabilirsin beyninin bi yerinde kalmış gibi.

Görüşmek üzere.

teşekkürler . . . opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​
[/B]

canım merhaba yine ben çok fazla rüya gören birisi olarak bu sefer çok güzel bir rüya gördüm ama bakalım yorumuda güzelmi?eğer zahmet olmazsa rüyamı yorumlayabilirmisin?
rüyamda daha önceden hiç görmediğim bir evin mutfağındayım acayip pis bi mutfak yerlerde ıspanak gibi yeşil yeşil yiyecekler tezgahta birçok bulaşık ve bende o kadar pis mutfağın içinde dolma yapıyorum pişiriyorum falan sonra eşimle teras kata çıkıyoruz zaten mutfakta terasta tam otururken ay hilal halinde ay ve yıldızı görüyorum yıldız ayın üst ucunda duruyor sonra kısa bir süre sonra ay yuvarlak oluyor ve ayın etrafında havai fişekler patlatılıyor ama muhteşem meğersem uzaya giden bilim adamları yapıyormuş bunu özellikle ama çok net görünüyor sonra benim balkonuma eşimle biz bakarken 3 4 tane bilim adamı geliyor o beyaz kostümleriyle bişeyler falan ölçüp gidiyorlar.bitiyor falan bizde içeri giriyoruz amcam ve kızı geliyor eve birde ablam içerde oturuyoruz sürekli kitaplıktan kitap alıyoruz kitap diziyoruz amcam sözlüklere falan bakıyor sonra hep beraber oturup müzik dinliyoruz ve amcamın yanında kendimi çok mutlu hissediyorum(normalde amcamla hiç görüşmem).

Merhaba

Zor ve karmaşık bir durumuj içinden iyi niyetin ve azmin sayesinde çıkış yolu bulacağın manasında bir rüya

Görüşmek üzere.

bugün bende rüyamda bir at görüyorum büyük bir tarla oluyor yeşil gibi kızıl gibi rengi toprağın..sonra eşim sonunda aldı atı diyorum yani at bizim oluyor...başka kişilerde vardı ama net hatırladığım o at ve koşturmasıydı..yorumlarsanız bende çok sevinirim..a.s.

Merhaba

çok istediğin bir muradın olacak olarak yorumluyorum

Görüşmek üzere.

merhaba serap hanım;

ben pek rüya görmüyorum.belkide hatırlamıyorumdur.yeni evliyiz.eşim gece bir rüya görmüş.onun rüyasını yorumlayabilirmisiniz.
rüyasında evlendiğimiz ilk gecemizi görmüş.düğünden sonra evimize gelmişiz.ama ben onunla sürekli tartışıyormuşum.ailesini kötülemişim.o kadar sinirlenmiş ki bana nerdeyse tokat atacakmış.o sırada uyanmış.bu rüya aklıma takıldı benim.yorumlamanız mümkün mü acaba?

Merhaba

Tamamen evin geçimini düşündüğünden gördüğü bir rüya bazan bazı şeyleri nasıl denkleştireceği konuusnda plan yapıyor bunu galba pek belli etmiyor.hepsi bu.

Görüşmek üzere.

serap ablacım tünaydıınn bugün rüyamda kocaman bir yılan gördüm ama uyuyo gibiydi yada hasta gibiydi hareketsizdi yani gözleri hafif açık gibiydi ve terastan aşağı iniyodum yılanın kuyruğunu yemişim gördüm töbe töbe ne demektir bu?

Merhaba

Gözünde büyüttüğün ve aşamayacağını sandığın bir engeli yavaş yavaş yoketmeye başladığının belirtisi.

Görüşmek üzere.

Arkadaşlar ben çıkıyorum.Şimdiden sonra yazanlar yorumlarını Pazartesi günü okuyabilirler.

Görüşmek üzere.

merehaba eşim rüyasında beni mezarlıgin dişindakı duvarın ustunde sipor yapar ken görmüş kızmış bana in demiş ve bende o esnada düşmüşüm mezarlık tarafına oda duvardan atlamiş beni baygın olarak görmüş kucagına almış vedişarı çikarmış ve çocuk ların ağlama sesini duymuş kayıp çocuklar ne yapacagını şaşırmış

serap h.meraba ben 1 hafta önce kızımı rüyamda gördüm.kızım ünv.okuyor hiç alakası yokken kızımın yargıç oldugunu gördüm.ne demek acaba cevep için teşekkürler

Merhaba

Anne ve babana olan özlemin ortaya çıkmış birza senin dualarına ihtiyaçları var bence.Annen adına üzülüyosun sanki fakat mekanı nur olsun inş. sana halini göstermiş yani rahat.Hala annenin evinde mi oturuyorlar bilemiyorum ama onlara karşı sende bi kızgınlık oluşmuş kabullenmediğin bir durum var sanki.

Görüşmek üzere.
teşekkür ederim haklısınız biraz kızgın birazda kırgınım kardeşime ve eşine hiç sebeb yokken bana darıldı kardeşim ona göre vardır ama bana gelip konuşmuyor bende gurur yapıp sormuyorum tekrar teşekkürler devamlı müdaviminiz olucamdan eminim kolay gelsin.a.s.

mrb serap ablacıgım ben bugün rüyamda rahmetli teyzemi gördüm hastanede ameliyata hazırlanıyormuş üzerinde yeşil bir elbise beyaz bir türbanı varmış ameliyata girmek istemiyordu.çtek şartla girdi elimi tutarak girmek istedigini söyledi. ve el ele tutuşup girerken teyzemin eşinin bagırarak eşini çagırıp agladıgını duydum sonra ameliyathaneye girdik eleele çok büyük bembeyaz bir kapıdan geçtik beyaz bir ışık vardı.yorumun için şimdiden tşk

merhabalar ben geçenlerde rüyamda erkek arkadaşımla imam nikahı kıydırıyordum üzerimde gelinliğiim vardı çok çok güzel bir gelinlik ve ben çok güzel olmuşum annemin haberi var ama babamın yoktu bir ara aklıma gleiyor moralim bozuluyor neyse nikahtan çkıyoruz erkek arkadaşımın cipine biniyoruz gelin arabası oymuş şoför erkek arkadaşım yanında da ablası oturuyor bnm görümcemmiş (ama erkek arkadaşımın ablası yoktur) ben de arka koltukta oturuyorum ablası ile gayet neşeli sohbet ediyoruz

bi rüyam daha var bunu çok önce görüm erkek arkadaşımla bizi çok yüksekçe bir yerden aşağı atıyorlar aşağısı da denizmiş biz düşüyoruz diplere kadar iniyoruz bayaı sonra yukarıya çıkmaya başlıyoruz (tabii denizin içdeyiz bu arada ) yukarı çıkarken böyle tek tek sıra sıra altınlar var ben çıkarken altınları topluyorum alabildiklerimi alıyorum ama erkek arkadaşım hiç toplamıyor niye böyle yaptı ki diyorum neyse çıkıyoruz denizden dışarı ve ben topladığım altınları çıkarıyorum altınlar fındık olarak çıkıyor( bir avuç kadar ) erkek arkadaşım da çokça miktarda fındık çıkartıyor meğer altınları o da toplamış ben de diyorum aa benmkiler neden az böyle diyorum

çok oldu kusura bakmayın ama özellikle ikinci rüyamı çok merak ediyorum şimdiden çok teşekkürler

slm canım ben dün gece şöyle bir rüya gördüm rahmetli babannemle evde sohbet ediyoruz benden bir bardak su istiyor suyla geri döndügümde ise onu aglarken buluyorum sonra tam derdini anlatırken o anda uyanıyorum babannem vefat edeli 1 sene oldu bunun anlamı acaba benden bişeylermi umuyor yorumlarsan çok sevinirim canım....

Back
X