günaydın,öncelikle bir önceki yorumun için çok teşekkürler ve annemde çok teşekkür etti öncelikle annemin rüyasından başlamak istiyorum;annem 2 tane bit bulmuş kafasında ama öldürdüğünü hatırlamıyor,tararken havluya düşürdüğünü hatırlıyor bir de yılan öldürmüş fakat bir tanesi kaçmış. Bunlar da benim rüyam:Komşularımız bize geliyor sonra ben de onlara bişey götürmek için hepberaber onlarla gidiyorum.Sonra o da bana kal biraz diyor bende oturuyoruz biraz.Merdivenlerin önünde görüyorum kendimi,komşumuzun kızı,3-5 yaşlarındaki kuzenini bana öve öve bitiremiyor,yok şöyle oynar yok böyle oynar. Sonra aramıza çok yaşlı ama bir o kadr da dinç bir teyze aramıza katılıyor o da bizimle oynayacakmış.bizde şöyle yap böyle yap diyoruz. bir an da gülben ergen oluyor yanımızda ve yaşlı teyzeyi de çok seviyor.Halamların kızları ile beraber misafirlikteyiz,bir kuzenimin çocuğu çok sulu gözlü,birşey oldu hemen ağlamaya başladı bu sefer onun annesi de yeğenini ağlatarak öc aldı.Sözlüm annem ben hepberaber arabaya binip bi yerlere gitmek için arabaya bindik,benim koltuğum baya bi geride olduğu için düzeltmesi için sözlüme söyledim.Dayımın kızı pembe bir ruj sürmüş ve bikinili resmini bana gösteriyor nasıl olmuş diye.ben de iyi güzel diyorum.fakat kardeşi bana senin bikini altın sana olmuyor abla dedi.Ayrıca kuzenimin IQsu 20ye 10 çıkmış,biraz daha çalışırsam baya yükselecekmiş dedi,ben de iyi çalış bak ders cdleri var onlara bak dedim.Bi ara da çok şiddetli yağmur yağdı gürültüsüne uyandım ve camdan baktım.Yataktan kalktığımda elimde çok az miktarda diş macunu gördüm ve çok şaşırdım. Acaba diyorum bu elime nasıl geldi ve pcyi açık bırakıp öyle uyumuşum.Yaprak dökümünden bazı oyuncuları gördüm.Şevket ile mitat aynı cafede oturuyorlar Ferhunde geliyor,Mitat'ın yanına oturcakmış gibi yapıyor ama Şevket'in yanına gidiyor sonra kavga ediyorlar ve Ferhunde ağlıyor.Mitat artık bıktığı için hiç oralı olmuyor,ona özel bir davetiye gelmiş at yarışında,ona gitmek için düşünüyor ama pek de istemiyor.Yatakla duvar arasında biraz bozuk para bir de kağıt buluyorum,incelerken babam geliyor ve bir an tırsıyorum sonra kuzenimde ne kadar çekingensin abla diyor bana.Annemle puding yapıyoruz ve içinden o kadar uzun bir saç teli çıktı ki çok iğrençti. teşekkürler.