Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Merhaba,babamın rüyasını paylaşmak istiyorum.Babam,annem ben üçümüz yolda giderken biran da asma köprü gibi aşağıya baktığın zaman sanki bulutların üzerinde gidiyorsun gibi ama köprüdeymişiz.Ve sis varmış köprüden geçerken.Önümüze bir cami çıkmış ama giriş kapısı yokmuş.Annem minareden tırmanmaya başlamış,Babam da anneme kızmış düşüceksin,ekonomik durumumuz zaten iyi değil demiş annemi indirmiş.Baya yol yürüdükten sonra köprüden yürüdükten sonra 2. camiyle karşılaşmışız bu cami 2 katlıymış,3ümüz birden caminin 2.katın kapısına gelmişiz,bir hoca vaaz veriyormuş sadece hocanın sesi geliyormuş.Kapıyı açmışız içeri gireceğimiz zaman sakallı bir adam önümüze çıkmış,buraya şeytanlar giremez demiş.Babam da niye giremeyiz demiş;burda ermiş ve büyük zaatlar var demiş adam.Şeytan cennete girmiş biz camiye mi giremicez demiş,babam. adam boynunu bükmüş yolumuzu açmış babam da kızmış hepberaber geri dönmüşüz camiye girmeden.
Benim rüyam ise;ev gibi bir yerin balkonundayız.Aşağıda gösteri var yarış yapılıyor çok büyük bir alanda.ben ve bir kaç kişi de yardımcıymışız.Gösteri alanı ve yarışma hazır olunca ben de başkan gibi birini ama başkan değil,o kişiyi çağırıyorum izlemesi için.Keyfi yerine geliyor.Hepberaber seyrediyoruz.Oyun bitiyor sona 3 kişi kalıyor onlarda daha çok oyuncu gelmesini bekliyor annem de bak hiç sinirlenmeden bekliyorlar diyor.Sonra annemle beraber bir yere giderken arkadaşının evinin önünden geçiyoruz ama ayriyetten kızını da ben tanıyorum. evlerinin bahçesinde mısırlar var annem de onlar gelene kadar ben dikeyim bari dedi dikmeye başladık beraber.Bekliyoruz bekliyoruz gelmiyorlar sonra kızı geldi,yanında benim de tanıdığım biri sonra beraber giderken annen niye gelmedi dedim aa gelmedi mi dedi sonra geri dönerken ilkokul arkadaşımı gördüm işi olduğu için önce görmemezliğe verdi sonra geldi selamlaştık.yorumlarsan sevinirim.

Baban dinlediği yada okuduğu bir kıssadan etkilenmiş rüyasınıda bu yüzden görmüş.

Şans para ve evlilik konusunda annenle yaptığın bir konuşma var yada olacak.ve bu yönde olumlu gelişmeler olabilir hayatınızda.

ilk defa yazıyorum.. şimdiden teşekkürler

arkadaşım beni bisiklet sonrada araba sürerken görmüş bu neye işarettir benim açımdan.. ??

Rüyamda çok sevdiğim arkadaşımla eski sevgilimi nişanlarken buldum kendimi:D
Üstelik öyle mutluydum ki inşallah hiç ayrılmazsınız falan diyordum
Ayrıca gerçek hayatta ikisinin de sevgilisi var ve çok mutlular
Bir ara bunların nişanında yüzükleri takarken yüzükler kayboluyor ve arkadaşım bana "Hani sen getirecektin yüzükleri, koş şu markette yeni yüzükler gelmiş, bana sarısından al." diyor gidip alıyorum, bunları nişanlıyorum:D Yalnız işin ilginci markete yüzük almaya gittiğimde yüzükler çok yukarda bir rafta dizili oluyorlar ve görevliden yardım istiyorum, yüzükleri indirmesini rica ediyorum.
Yüzükleri indirirken yüzüğün biri düşüp kayboluyor.

Rüyamda çok sevdiğim arkadaşımla eski sevgilimi nişanlarken buldum kendimi:D
Üstelik öyle mutluydum ki inşallah hiç ayrılmazsınız falan diyordum
Ayrıca gerçek hayatta ikisinin de sevgilisi var ve çok mutlular
Bir ara bunların nişanında yüzükleri takarken yüzükler kayboluyor ve arkadaşım bana "Hani sen getirecektin yüzükleri, koş şu markette yeni yüzükler gelmiş, bana sarısından al." diyor gidip alıyorum, bunları nişanlıyorum:D Yalnız işin ilginci markete yüzük almaya gittiğimde yüzükler çok yukarda bir rafta dizili oluyorlar ve görevliden yardım istiyorum, yüzükleri indirmesini rica ediyorum.
Yüzükleri indirirken yüzüğün biri düşüp kayboluyor.

Ulaşmak istediğin bir hedefin var ama karmaşada var.Bu hedefe ulaşmak için çok çaba sarfetmen gerekiyor ve sanki bazen yakaladığın fırsatlar elinden kayıp gidiyor.

bende gecenlerde teyzemi gördüm...3 tencere asure gibi birsey pisiriyordu...bende diyorum teyze bu asuremi...oda baska birsey bu diyor...birde kizinin ismini gördüm ama ters yazilmisti.......yani dilek deyilde kelid...ne anlama geliyor sizce

teşekkürler canım bi de benim gördüğüm bi rüya var..

arkadaşımın eski sevgilisini ölmüş olarak gördüm cenazesini gördüm ve aynı gün içinde eski sevgilimin msn den beni eklediğini görüyorum bana diyo ben x im fln o kadar hatırlıyorum .. günlük hayattan etkilenipte mi gördüm bilmiyorum

bende gecenlerde teyzemi gördüm...3 tencere asure gibi birsey pisiriyordu...bende diyorum teyze bu asuremi...oda baska birsey bu diyor...birde kizinin ismini gördüm ama ters yazilmisti.......yani dilek deyilde kelid...ne anlama geliyor sizce

teyzende hane içerisinde sıkıntı var kızıyla ilgili olumsuzluklar yaşıyor olabilir ve sende bu yönde haber alabilirsin onlardan.

teşekkürler canım bi de benim gördüğüm bi rüya var..

arkadaşımın eski sevgilisini ölmüş olarak gördüm cenazesini gördüm ve aynı gün içinde eski sevgilimin msn den beni eklediğini görüyorum bana diyo ben x im fln o kadar hatırlıyorum .. günlük hayattan etkilenipte mi gördüm bilmiyorum

ölü görnek ölümle yorumlanmaz tam tersi hayatının uzun olacağıyla yorumlanır cnm.eski sevgilini görmen ise tekrar bağlantı kurmaya düşünmüş olmasından.

sayfa 81 desin cnm.

yorumu okudum teşekkür ederim ama ondan sonra başka bir şey daha yazmıştım sanırım onu görmediniz

sabırsızlıkla yorumunu bekledim sabahtan beri teşekkür ederim hihoyyyt

canım mı sıkılmış akannehir ama ben çok mutlu olmuştum
evet bizde bebeğimizin olmasını istiyoruz ama gerçekten çok sevinmiştim arkadaşlarımdan bu haberleri duyunca

Şu ana kadar bana teşekkür edipte geri dönemediğim, cevap yazamadığım tüm üyelerimize diyorum ki;

''Bende teşekkür ediyorum,

Rüyalarınızı yorumlamaktan keyif duyuyorum ve her zaman beklerim.''

serap hanım merhaba ben iki dir rüyamda tiren görüyorum ilkınde bin medim dün gördüğüm rüyada hiç tanımadıgım bir ayleyle yolculuk yapıyoduk benim yanım da çocukları ve kardeşlerim vardi çok güzel bi tatil yerine ğitmiştik ve deniz o kadar berak ve dalgalıydı ve orda olmaktan çok mutluyduk ve denize giriyoduk şimdiden teşekürederimopuyorumnanaktan

bişeydaha soracam bügün de rüyamda amcamın küçük kızına beni üçür diyodum oda eleriyle beni uçuruyodu ve evdeki bataniyeyi eskıcı almıştı bende oyle bakıyodum

meraba serap bende babamın rüyasını anlatıcam ama üzülsem mi sevinsem mi kaydirigubbakcemile3
şimdiden teşekkürlera.s.

Son düzenleme:
Geçen gece rüyamda köyümüzün yolundan giderken karşıma küçük yavru yılan çıktı korktum üzerinden atlayıp koşarak geçtim sonra :)2.bir yavru yılan daha :)yine atladım 3.vardı sanırım ama tam hatırmayamadım sayısını nedirki acepp:))

Sanırım benim rüyayı atlamışsın canım baktım yorumlara sayfalara ama bulamadım:sinifsinif::gitme:

Bu rüyadan 2 gün sonra bu sefer büyük bir yılan gördüm süpürge makinasına çekiyordum.Çekmemle içime sanki çeker gibi olup hopladım ve hemen uyandım sıçrayarak sanki içime çekmişim gibi nedir ki acaba hayır olsun:1ninca:

Birde bir mağazaya gidiyordum ÇEŞıT çeşit Parfümlerr.Parfüm alıcakmışım hepsinin konusunu deniyorum .Hepsi birbirinden güzel kokuyordu :)bir sürü şişede parfüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X