Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
serap abla merhaba
çok karışıktı gerçekten çoookk uzun özür dileyerek yazıyorum o yüzden...:1rolleyes:
şimdi sivasta bnm tanıdıklarım var onları görüyorum sivasa gidiyomuşum onları hbrleri yokkken süpriz yapıcakmışım güya neyse gidiyorum bi soğuk davranıyolar bana bi arkadaşım var ona dünürcü geliyomuş görüyorum ama arkadaşım istekli değil gibiydi.kapıdan içeri giriyolar ben mutfaktaymışım neyse ocakta bebek maması yapılıyomuş kanynıyodu bebk maması tadına bakıyorum çok güzel sarı renkli bişeydi sonra balkona çıkıyorum karşısı dağ tepe böyle ev inşaatı falanda var papatyalar flnda görüyorum sonra erkek bi arkadaşıma bağırıyorum bana papatya kopart diyecekmişim balkondan oda o tepelikteymiş duymuyodu beni sonra aşağı inicekmişim kapının önüne çıkıyorum terlik giyicem önce sağı sola giyiyorum terliğin ay yanlış giydim diyorum düzeltiyorum öyle giyiyorum yalnız terlik baya yüksek topukluydu...
nyse birisinin evine gidiyorum salona alıyo beni oda sivastanmış güya diyorum bi hoşgeldin demek yok mu diyorum hoşgeldin diyo oda böyle mavi koltuklu falandı salonda bide ben bi ara çoraplarıma bakıyorum çoraplarım biraz bolmuş bana saklıyo gibiydim ayaklarımı yeriye çekip...sonra kocası geliyo bu kişinin sarhoş kocası kucağında da bi kadın kadını öpüyo fln bende diyorum nasıl müsade ediyosun buna oda diyo bu onun yakın arkadaşı falan
başka bi bölüme geçiyo rüyam orda da yurt gibi bi yerdeyim insanlar dolapların içinde uyuyolarmış birisi var görevliydi orada sanırım çünkü o uyuyan kişilerin kapısını kapatıp kilitliyodu bi tanesinde bnm güya tanıdğım birisiymiş onu kilitlemiyodu sonra o görevli kişide kıvırcık saçlı bi çocuk alıyo yanına onunla birlikte yatağa yatıyodu bide kendimi sinema gibi bi yerde görüyorum bi filme giricekmişim parayı veriyorum adama bana para üstü vericek sanki eksik veriyomuş gibi geliyodu..

sonra bi sivastaki 2 arkadaşımı görüyorum belediye otobüsndeymişim ben onlar biniyolar otobüse sonra bi tanesi normalde kapalı değilken rüyamda kırmızı başörtüsü örtmüştü yanıma tanımadığım birisi oturucakken ben diyorum siz karşıya gçermisiniz yanıma arkadşaım otursun o kırmızı başörtülü arkadaşım yanıma oturuyodu diğeri çok soğuktu bana..
çok merak ediyorum bunlar neyin işareti olabilir bi günde bu kadar uzun rüya

sağl şimdiden öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan...

Son düzenleme:
canım dün gece bi rüya gördüm anlatayım yorumun için şimdiden teşekkürler..

bisikletteydim bi yokuştan çıkıyodum ama yokuş bayağa dikti zor bi yokuştu sonra annemle yengemi görüyorum bisikleti bırakıp onların yanına gidiyorum .. bunları hatırlıyorum..

günaydın,önceki yorumlarınız için teşekkür ederim,benim rüyam söyle;2 katlı bir evdeyiz ama zorla burdayım.Biri annemle beni kaçırdı.En başta çok iyi gibi duruyordu ama bizi kandırdıktan sonra hastalıklı olan yüzünü bize gösterdi.Evde otururken bütün perdeleri kapatıyor.Bende aslında onu seviyorum ama bir yandan da ondan kurtulmak istiyorum.Mesela perdeleri kapattığı zaman bak öyle olmaz bunları aç diyorum açıyor,birde akşam namazını kılmak için camiye gönderdim onu.Acaba bende nasıl kaçsam diye planlar yapıyordum sonra.Bir defa kaçtık,annem yanımızda hiç para yok geri dönmemiz lazım dedi.Bende para olduğunu bir an önce burdan gitmemiz gerektiğini söyledim,geri döndüm parayı aldım.Teyzemler bizi gelip alcakmış ama bekle bekle ne gelen ne giden var,bizde geri döndük.Bizim kaçtığımızın farkına varmadı galiba.Bana öyle bir sarılıyor ki okaçıran,cebimde kaçmak için aldığım para vardı,geri koymamıştım,fark edicek diye ödüm koptu.Aslıda annemle beni kaçırdı ama evden dışarı çıkınca anca annemi görüyorum evin içinde o yok.Aslında seviyor gibiyim ama hastalıklı hali ve evde bizi kapalı tutması beni korkutuyor.Perdeyi nasıl çekmesi gerektiğini söylediğimde artesi günü de aynı şekilde çekti.sonra uyandım bir ara sanki rüyam kaldığı yerden devam etmiş ben dişimi çektiriyorum 3 tanesinin olduğu yerde birdaha diş çıkmayacak,bir yandan üzülüyorum bir yandan da başka şansım yokki bir an önce çektirmem lazım,keyifle çekecek vakit olduğunu düşünmüyormuşum.Bir yandan da halalarımı filan görüyorum.Çay demliyorum 3 çeşit,kuşburnu filan ... halam da onlara bakıyor,ortadaki daha güzeldir diyorum bende.

buraya da yazmışım 2 mesajı yaa,bağlantım da bir problem oldu anlayamadım nasıl olduğunu kusura bakmayın lütfen.Diğer yorumların ve ilgin için de çok teşekkür ederim ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
rüyamda hamile olduğumu ve lacivert renkli bir hamile kıyafeti giydiğimi gördüm.
yorumlarsanız sevinirim.

günaydın serap hanım,bende rüyamda babamla tartışıyodum önce ben evin içinde bişeylere isyan etmiş bi şekilde etrafa bağırıp çağırıyorum sonra babam geliyo çok sinirlenmiş gözlerinden ateş fışkırıyo yani :) bana bağırıp çağırıyo senin derdin ne falan diyo sonra bi ara elini kaldırıyo ama vurmuyo ......
yorum için şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

merhaba cnm dün gece gördüğüm rüyadan etkilendim yorumlarsan sevinirim
hastahanedeyim erkek arkadaşım hastahanede yatıodu serum falan bağlamışlar kabloları görüorum üstünde tişört yoktu bana dioduki sana iş bulayım derken böle ldu annemlerin haberi yok diodu

sona başka bi rüyaya mı geçtim anlamadım kaynanam karşısındaki birine beni erkek arkadaşıma istemesi için rica edio aralarında en azından söz olsun rahatgezsinler gibilerinde konuşo kaşı taraf olmaz dio yorumlarsan çok sevinirim ağlayarak uyandım şimdiden teşekkürler

İşle ilgili konuyu sevdiğin kişiyle konuşmuşsun galiba.O da senin adına düşünmüş bunu.
Sana yardımcı olmaya çalışma düşüncesi var.Diğer rüyan ise söz olayından sonra işi daha resmileştirmek isteme düşüncesinden kaynaklanmış.

Ruyamda iki seferdir antika mobilya goruyorum.. birini yasli bi amca var tanidigim, onun beni masalimsi bi ortama goturmesiyle goruyorum.. ve isin tuhafi bu mobilyalarin arasinda kocaman bi hazine yatiyormus. Digerinide bugun gordum, guya tasidigimiz evin sakinleri cati katina bu eski esyalarini birakarak gitmisler.. ama bakiyorum oda ne hepsi antika ve aralarinda cokca degerli seyler var. Bu arada esyalari birakan her iki tarafta yasliydi.

Varlık sahibi bir kişiden bir konuda yardım alabilirsin manasında.

Rüyamda kına gecesi yapıyordum bindallı giymiştim
Ve ben normalde evlenirsem kına gecesi yapmam derim
Ama kendimi çok güzel görüyorum takıyorum bindallı giyeceğim diye:D
Önce elimi açmıyorum altın koysunlar diye:D
Sonra iki avucuma da altın koyuyorlar kına yakıyorlar falan
Hiç ağlamıyorum millet türkü söylerken ağzım kulaklarıma varmış sürekli gülüyorum
Ondan sonra da tam istediğim gibi çok güzel bir düğün yapıyorum her şey dört dörtlüktü

Hayırdır inşallah:D

Evlilik yönünde gelişmeler yaşayabilirsin,yaptığın bir girişimden olumlu sonuçlarla geri dönüp çok sevinebilirsin.Kısmet yönünde açılmalar mevcut.

selam bende bir rüya anlatmak istiyorum eşim görmüş rüyayı ama bende 2 kez buna benzer rüya görmüştüm.oturduğumuz ev bir yamacın kenarındaymış ve çok katlıymış,deprem oluyormuş biz evin içerisindeymişiz evde kayınvalidem kayınpederim ben ve eşim varmış.eşim diyomuş deprem oluyo dışarı çıkalım ama kayınpederim bişey olmaz çıkmayalım demiş sonra üst katlardan yavaş yavaş yıkılmaya başlıyormuş bina eşimin üzerine tuğlalar geliyormuş kendini siper etmiş hep eliyle tuğlaları itekliyormuş ama hiçbirimiz ölmemişiz.burda uyanmış.yorumlarsanız sevinirima.s.

Hane içerisinde meydana gelebilecek karmaşaya işaret eder ve eşin bu duruma engel olamya çalışacak.

Serapcim benim Rüyamida yorumlayabilirmisin...

Bi süredir pek görüsemedigim bi arkadasim var...
Kaynanasi biz cocukluk arkadaslariyla görüsmesine izin vermiyor cünkü nedense...

Neyse gece onu gördüm Rüyamda...
Rüya söyleydi...

Benim Cep Telefonum caliyor...o dedigim arkadasimin esinin aradigini görüyorum ve
bilerek acmiyorum telefonu...israrla ariyor hala, ben hala acmiyorum...
Sonra Arkadasim kendi ariyor, yine acmiyorum Telefonu...
Kapi caliyor bakiyorum Arkadasimin Esi...sasiriyorum sonra geciyor bizim Salona oturuyor
Televizyon seyrediyor...

Aradan biraz geciyor yine kapi caliyor...
Bu seferde Arkadasim geliyor...oda direk bizim Banyoya giriyor ellerini yikiyor...
Bende yanina giriyorum...Nasil geldin Sen, Kücücük yeni dogmus Kizini Bebegini niye Kaynananla yalniz biraktin
felan diyorum...oda üüüffff ne var biraktim iste felan diyor...orda bitiyor...

Bu arada bu arkadasim yeni evli, cocugu felan yok, hamilede degil bildigim kadariyla...
Ama Rüyamda yeni Dogmus Kiz Bebegi var iste...Bebegi görmüyorum ama var oldugunu biliyorum Rüyada...

canım bi rüya gördüm önemli olduğunu düşünüorum çünkü eşim işsiz bugün iş görüşmesi yapacak tamda bu gece gördüm...
rüyamda kendi iş yerindeim ama mevki bakımından çok saygıdeğer olmuşum yükselmişim mevkimde herkes benden memnun,bi topluluğa giriorum herkes masalarda oturuo masalardan birinde recep tayyip erdoğan var onla göz göze gelios ama ben selam vermiom ondan selam vermesini bekliom içten içe,sonra bu benim olduğum masaya kalkıo gelio hafif tripli bi şekilde yanıma gelio merhaba dio selam vermemi istemiştiniz ya dio(içimden geçenleri okumuş meğerse)ben tabi utanıorum ediorum koskoca devlet büyüğü ayağıma geldiği için olur mu öle şeyy aa ne farkeder die durumu toparlıom adamla tokalaşıom hatta elimi tokaşltığımız elin üstüne koyuyorum bırakmıom adamı alınmasın gücenmesin die bana.ama rüyamda tek kafama takılan nokta buraya kadar herşey iide recep tayyip erdoğan full sarı giyinmişti hatta böle dar sarı bi tişörtü vardı bodyciler gibiydi full kolları kaslı falan
yorumlarsan sevinirim canım

Selamlar benim rüyamı da yorumlarsanız çok sevinirim
Abimin eski bir dukkanı var. Ruyamda bu dukkanın bir kuyumcu dukkanına donustugunu görüyorum. Işıl ışıl parlıyor. Ben butun paranla altın alma çalınır bir şey olur kenara biraz ayır diyorum. Yok bir şey olmaz çok var diyor abim. Dukkan çok guzel olmuş. ışlenmiş takılar var ışıl ışıl. Mahalledeki kucuk çocukların hepsi okul çantalarını abimin dukkanına bırakmak istiyor. Olmaz diyoruz. Çok iyi olan bir çocuk var sadece ona izin veriyoruz. Çocuk çok mutlu oluyor.

serap abla merhaba
çok karışıktı gerçekten çoookk uzun özür dileyerek yazıyorum o yüzden...:1rolleyes:
şimdi sivasta bnm tanıdıklarım var onları görüyorum sivasa gidiyomuşum onları hbrleri yokkken süpriz yapıcakmışım güya neyse gidiyorum bi soğuk davranıyolar bana bi arkadaşım var ona dünürcü geliyomuş görüyorum ama arkadaşım istekli değil gibiydi.kapıdan içeri giriyolar ben mutfaktaymışım neyse ocakta bebek maması yapılıyomuş kanynıyodu bebk maması tadına bakıyorum çok güzel sarı renkli bişeydi sonra balkona çıkıyorum karşısı dağ tepe böyle ev inşaatı falanda var papatyalar flnda görüyorum sonra erkek bi arkadaşıma bağırıyorum bana papatya kopart diyecekmişim balkondan oda o tepelikteymiş duymuyodu beni sonra aşağı inicekmişim kapının önüne çıkıyorum terlik giyicem önce sağı sola giyiyorum terliğin ay yanlış giydim diyorum düzeltiyorum öyle giyiyorum yalnız terlik baya yüksek topukluydu...
nyse birisinin evine gidiyorum salona alıyo beni oda sivastanmış güya diyorum bi hoşgeldin demek yok mu diyorum hoşgeldin diyo oda böyle mavi koltuklu falandı salonda bide ben bi ara çoraplarıma bakıyorum çoraplarım biraz bolmuş bana saklıyo gibiydim ayaklarımı yeriye çekip...sonra kocası geliyo bu kişinin sarhoş kocası kucağında da bi kadın kadını öpüyo fln bende diyorum nasıl müsade ediyosun buna oda diyo bu onun yakın arkadaşı falan
başka bi bölüme geçiyo rüyam orda da yurt gibi bi yerdeyim insanlar dolapların içinde uyuyolarmış birisi var görevliydi orada sanırım çünkü o uyuyan kişilerin kapısını kapatıp kilitliyodu bi tanesinde bnm güya tanıdğım birisiymiş onu kilitlemiyodu sonra o görevli kişide kıvırcık saçlı bi çocuk alıyo yanına onunla birlikte yatağa yatıyodu bide kendimi sinema gibi bi yerde görüyorum bi filme giricekmişim parayı veriyorum adama bana para üstü vericek sanki eksik veriyomuş gibi geliyodu..

sonra bi sivastaki 2 arkadaşımı görüyorum belediye otobüsndeymişim ben onlar biniyolar otobüse sonra bi tanesi normalde kapalı değilken rüyamda kırmızı başörtüsü örtmüştü yanıma tanımadığım birisi oturucakken ben diyorum siz karşıya gçermisiniz yanıma arkadşaım otursun o kırmızı başörtülü arkadaşım yanıma oturuyodu diğeri çok soğuktu bana..
çok merak ediyorum bunlar neyin işareti olabilir bi günde bu kadar uzun rüya

sağl şimdiden öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan...

İç dünyan çok karışık.Bir kişiden yada bir olaydan vazgeçme ayrılma gibi bir durum var.
Küçük ümitlerin var ama karşılığı gelmiyor.Zorlu ve bazende içinden çıklmaz olduğunu düşündüğün konular var.

Bir konuda karmaşa yaşıyorsun olmasını istediğin gibi olmuyor herşeyin ters gittiğini düşündüğün zamanlar var.Birilerinin işleri iyi gidiyor ve sen sadece seyirci kalıyorsun üzerinde bir durgunluk var.

Rüyanda gördüğün arkadaşının ise düşünceleri oldukça sıkıntılı seninle bu durumu konuşabilir yada haberini alabilirsin.

canım dün gece bi rüya gördüm anlatayım yorumun için şimdiden teşekkürler..

bisikletteydim bi yokuştan çıkıyodum ama yokuş bayağa dikti zor bi yokuştu sonra annemle yengemi görüyorum bisikleti bırakıp onların yanına gidiyorum .. bunları hatırlıyorum..

Karmaşık sıkıntıları var zorlu bir zamandan geçiyor olabilirsin fakat bu zorlu dönemden sonra ferahlık var.Hayatın adına yeni kararlar alabilirsin.

günaydın,önceki yorumlarınız için teşekkür ederim,benim rüyam söyle;2 katlı bir evdeyiz ama zorla burdayım.Biri annemle beni kaçırdı.En başta çok iyi gibi duruyordu ama bizi kandırdıktan sonra hastalıklı olan yüzünü bize gösterdi.Evde otururken bütün perdeleri kapatıyor.Bende aslında onu seviyorum ama bir yandan da ondan kurtulmak istiyorum.Mesela perdeleri kapattığı zaman bak öyle olmaz bunları aç diyorum açıyor,birde akşam namazını kılmak için camiye gönderdim onu.Acaba bende nasıl kaçsam diye planlar yapıyordum sonra.Bir defa kaçtık,annem yanımızda hiç para yok geri dönmemiz lazım dedi.Bende para olduğunu bir an önce burdan gitmemiz gerektiğini söyledim,geri döndüm parayı aldım.Teyzemler bizi gelip alcakmış ama bekle bekle ne gelen ne giden var,bizde geri döndük.Bizim kaçtığımızın farkına varmadı galiba.Bana öyle bir sarılıyor ki okaçıran,cebimde kaçmak için aldığım para vardı,geri koymamıştım,fark edicek diye ödüm koptu.Aslıda annemle beni kaçırdı ama evden dışarı çıkınca anca annemi görüyorum evin içinde o yok.Aslında seviyor gibiyim ama hastalıklı hali ve evde bizi kapalı tutması beni korkutuyor.Perdeyi nasıl çekmesi gerektiğini söylediğimde artesi günü de aynı şekilde çekti.sonra uyandım bir ara sanki rüyam kaldığı yerden devam etmiş ben dişimi çektiriyorum 3 tanesinin olduğu yerde birdaha diş çıkmayacak,bir yandan üzülüyorum bir yandan da başka şansım yokki bir an önce çektirmem lazım,keyifle çekecek vakit olduğunu düşünmüyormuşum.Bir yandan da halalarımı filan görüyorum.Çay demliyorum 3 çeşit,kuşburnu filan ... halam da onlara bakıyor,ortadaki daha güzeldir diyorum bende.

Kararsız kaldığın bir konu olacak sende bunun üzerinde kafa yoracaksın.

günaydın serap hanım,bende rüyamda babamla tartışıyodum önce ben evin içinde bişeylere isyan etmiş bi şekilde etrafa bağırıp çağırıyorum sonra babam geliyo çok sinirlenmiş gözlerinden ateş fışkırıyo yani :) bana bağırıp çağırıyo senin derdin ne falan diyo sonra bi ara elini kaldırıyo ama vurmuyo ......
yorum için şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

bir konuda babanın yardım ve desteğine ihtiyacın olacak önce tepki göstersede sana kıyamayacak onaylayacak seni.

Back
X