En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çok güzel okmus ellerine sağlık :)) yapmak sıkıntı değil bebeğim burdakiler yakında tamirci gönderecek benim dirdirimdab benim herifte iş yok firinim bozuk ya
Ay dogru demi senin bi firin meselesi vardi : ( baska bi sekildede pismezki bu meret

Aynen daha relaks oluyoruz
Bildirimi farketmedim tesadüf mesajını gördüm:)
Benim ilkinin elinden alırdı başka çocuklar oyuncak olsun yemek olsun çok sakin bir çocuktu öteki 3 yaşında aşağılarda kedi köpek kovalıyordu acayip hareketli özgüven patlaması olan bir çocuk ..

Kendi çok yakışıklı mış sınıfta en zeki oymuş mesela sırf hırs uğruna okulda yapıyor ödevini yarısını evde oynamaya vakit kalsın diye

Tabi arkadaş ikizler burcu öz güven tavan olur

Ben olsam ilk gün yapmıştımBen tarifimi sabırsızlıkla yapmak istiyorum:)Ama işte gelsin tarifler sonra eklerim diyorum:)
Erken yaptığın zaman sunum için keşke demiyorsun iyi oluyor sonra yaptığında da bu an önce oylama geliyor öyle güzel oluyor bakalım ben ne zaman yapacağım vardiya dönsün diye bekliyorum

Haha demi? Millet alisirsa yapisiyor uzerine vazife gibi:)) aynen bak bi tepsi su boregi yaninada bi tepsi baklava oh mis bayram menusu cikti bile
Benim kaynana gibisi varsa çevrende yumurta kirsan bile herkesten güzelini yapmış olursun bana herşeyi sen güzel yapıyorsun diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…