En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Benim kaynana gibisi varsa çevrende yumurta kirsan bile herkesten güzelini yapmış olursun bana herşeyi sen güzel yapıyorsun diye diye
Benim kv dede oyle sorsan cok marifetliyimYaw bi pogca yapiyom ove ove bitiremiyobende ilk zamanlar havaya giriyodum saf gibi

O tarifte benim o zaman:)
Maşaallah sen çok sık yapıyorsun ben bayağıdır yapmadım.Yapsam ne güzel olacak:)
1 tepsi hemen yeniyor sadece eve degil kardeslerime filanda veriyorum hemen bitiyor. Ben farkettimki herseyin tazesini seviyorum. Eskiden pogca koyardim buzluga.. simdi artarsa yine koyarimda.. tazeyken sevdigimden.. canim isteyince yapiyorum 1 kilo undan herkes mutlu

Maşaalalh çok beceriklisinBende tazesini daha çok seviyorum:)

Haha emin ol ben alsam yapamazdim deynep yapar diye bekliyorum ben ama?? Birde bu deneme oldu ya benim icin artik tatlilar benden bayramda herkese yaparim
Baklavan cok hosssdurr, muthis gorunuyor ama nacizene bir puf noktasi birakayim buraya arkadaslar soyledi mi bilmem ama.. tereyaginin kopugunu ve dibindeki tortusunu ekleme abla tatliya sonra ustunde yanik yanik kaliyor

Baklavan cok hosssdurr, muthis gorunuyor ama nacizene bir puf noktasi birakayim buraya arkadaslar soyledi mi bilmem ama.. tereyaginin kopugunu ve dibindeki tortusunu ekleme abla tatliya sonra ustunde yanik yanik kaliyor
Biliyorum onu.. aceleyle suzgecten gecirdim olurmuki diyeOlmamis megersesagol canim

Dibindeki tortu daha çok yapıyor:)Yanık değilde kahve rengi lekeler oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…