1 tepsi hemen yeniyor sadece eve degil kardeslerime filanda veriyorum hemen bitiyor. Ben farkettimki herseyin tazesini seviyorum. Eskiden pogca koyardim buzluga.. simdi artarsa yine koyarimda.. tazeyken sevdigimden.. canim isteyince yapiyorum 1 kilo undan herkes mutlu
1 tepsi hemen yeniyor sadece eve degil kardeslerime filanda veriyorum hemen bitiyor. Ben farkettimki herseyin tazesini seviyorum. Eskiden pogca koyardim buzlufa.. simdi artarsa yine koyarimda.. tazeyken sevdiginden.. canim isteyince yapiyorum 1 kilo undan herkes mutlu
Ben artık yemiyorumMesela 8-9 yıldır içli köfteyi çok iyi yapıyorum.Önce kalın oluyordu veya zorlanıyordum.Ama yaptığımı bilmiyor.Makina ile falan yapıyorum diyorum
Ben artık yemiyorumMesela 8-9 yıldır içli köfteyi çok iyi yapıyorum.Önce kalın oluyordu veya zorlanıyordum.Ama yaptığımı bilmiyor.Makina ile falan yapıyorum diyorum
Haha emin ol ben alsam yapamazdim deynep yapar diye bekliyorum ben ama?? Birde bu deneme oldu ya benim icin artik tatlilar benden bayramda herkese yaparim
Baklavan cok hosssdurr, muthis gorunuyor ama nacizene bir puf noktasi birakayim buraya arkadaslar soyledi mi bilmem ama.. tereyaginin kopugunu ve dibindeki tortusunu ekleme abla tatliya sonra ustunde yanik yanik kaliyor
Baklavan cok hosssdurr, muthis gorunuyor ama nacizene bir puf noktasi birakayim buraya arkadaslar soyledi mi bilmem ama.. tereyaginin kopugunu ve dibindeki tortusunu ekleme abla tatliya sonra ustunde yanik yanik kaliyor