serçecik zayıflamak istiyor ama

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
kızlar hemen hergün az yiyecegim bu defa zayıflayacağım diyorum ama akşama kadar işyerinde dayanıyorum eve gelirgelmez saldırıyorum yemekelre,çikolatalara..

29 yaşındayım 65 kiloyum ve 1 doğum yaptım boyumda 161:(

ne olur beni motive edecek birşeyler söyleyin her günüm birbirini tekrarlıyor bıktım artık kendimi çok ağır hissediyorum

inşallah başarırız canım, zor çikolatalara cipslere pastalara dayanmak .ara öğün yap derim sık ye en azından birden saldırmazsın yemeklere çok bir kilon yok bence çabuk verirsin

inşallah başarırız canım, zor çikolatalara cipslere pastalara dayanmak .ara öğün yap derim sık ye en azından birden saldırmazsın yemeklere çok bir kilon yok bence çabuk verirsin

umarım bi an önce motive olurum da düzenli beslenmeye başlarım.kendimi çok mutsuz hissediyorum

selam kızlar

bugün ne yediğimi yazayım ama öyle diyet gibi yemekelr yemedim,sadece hergün yediğimden daha az yedim

sabah

uyanır uyanmaz 1 bardak su
1 elma yedim
işyerinde çeyrek simit 3 bardak şekersiz çay

öğle
çökelekli börek 1 buçuk tane
yine 2 bardak şekersiz çay

eve geldim
malesef 1 çikolata
yarım porsiyon yoğurtlu makarna ve salata

bunlar benim her zmaan yediklerimin çok çok çok azı şuan kendimi tutuyorum birşey yememek için ama bu hafta başaracağım kendi kendime söz veriyorum.
böyle diyetmi olur demeyin bence bu bile benim için büyük başarı yavaş yavaş azaltıcam inşallah:(

Back
X