Asik suratliydi, bende sinuzit var mi diye tomografi istedi ama haftada ancak 1 gun iznim var, tomografi sonuclari da haftaya persembe cikar dediler neyse annem sonraki hafta gitti o zaman ilimliymis iyiymis yani.. ben izinli degildim o gun, sinuzit yokmus annem o kemer de gidecek mi diye sormus, fatih bey diye bir doktor varmis yaninda, onu gostererek estetik kismini Fatih bey halledecek demis 2 temmuza gun alacakti ama ben karar vermedigim icin vazgectik kafam cok karisik ya, burada guzel burunlari gordukce gaza geliyorum insallah bizimkiler de oyle olur :teselli:
CANIM BİDE SERDAR BEY KBB DEĞİL Mİ?? ŞİMDİ BAKTIM SERDAY BEYİN İSMİ YOK FATİH BORA NIN VAR..ACABA ( K.B.B.6 MRK ) SERDAR CEYLANMIbilmiyorumkismile HAYY ALLAH BİŞEYİ BECEREMEDİMMkaydirigubbakcemile3
bu arada ciddi cok guzel burnun birde Osman Karaaslan okudugum kadari ile bayagi basarili hatta bir sitesi var ama oradaki bilgiler dogrumu sence hic sitesini ziyaret ettin mi oradan mail atayim. Gerci yarin haseki ye gidecegim muayene icin ya bakalim neler olucak.
KABUL CUM BU ARADA SENİN BURNUNDA ÇOK HOŞ OLMUŞŞ ÇOK BEĞENDİM:lepi:
ekleyebilirsen super olur aslinda:) Kabul ya senin burnun ne guzel oturmus oyle super valla cok begendim. Ama ben bu doktora nasil ulasacagim randevu falan naasil goremedim bir turlu Haseki de randevu almak icin
kuşum biliyosun ben veli aslana ameliyat oldum çok memnunum :)) tabi karar senin iksiyelde görüş ikisininde yaptığı burunlara bi bak hangisi içine sinerse ona ol kuşummm.hadi hayırlısı
Lara beni de mutlu burunlular kervanına alın olmaz mı :))
ben de daha olmadim ki canim ya :bbo:
teşekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?