Serdar Ceylan mi Veli Aslan mi ? Ne kadar zor bir kararmis ya..

İNŞALLAH CANIM.. TAKINTILI OLDUK DEĞİLMİ AMA BİZDE KENDİMİZCE HAKLIYIZ SONUÇDA AMELİYAT Kİ BEN 3 KERE AMELİYAT OLDUM İLKİ APANDİST İKİNCI KULAK ZARI 3, İSE 1 AY ÖNCE OLDUM BAĞIRSAKLARIM DÜĞÜMLENMİŞ YAPIŞMIŞ ONU AÇTILAR ÇOK ZOR BİR DEVRE GEÇİRDİM..ARADAN 20 GÜN GEÇTİ EŞİM AMELİYAT OLDU..ANLAYACAĞIN BİR HASTANE FURYASI GİDİYOR..TABİ Kİ ŞUAN Kİ İSTEDİĞİM AMELİYAT HEM SAĞLIKSAL HEM GÖRÜNTÜ İNŞ HEPİMİZ İÇİN İYİ OLUR..BELKİ HASTANEDE KARŞILAŞIRIZ CANIM DESTEK ÇOK ÖNEMLİ..zemuszemus

CANIM BİDE SERDAR BEY KBB DEĞİL Mİ?? ŞİMDİ BAKTIM SERDAY BEYİN İSMİ YOK FATİH BORA NIN VAR..ACABA ( K.B.B.6 MRK ) SERDAR CEYLANMIbilmiyorumkismile HAYY ALLAH BİŞEYİ BECEREMEDİMMkaydirigubbakcemile3

CANIM BU KONUYLA İLGİLİ BİR BİLGİN VARMI..PAZARTESİ PERŞEMBE DEMİŞSİN BU GÜNLERİN DIŞINDA NETDE ONLINE bilmiyorumkismileİSMİ GEÇMİYORMU

Cok gecmis olsun ya simdi iyisiniz dimi .. Benim izin gunumu denk getirmem lazim off cok da useniyorum cunku yillik iznim var 1 hafta o yeter mi yetmezse rapor goturcem ama 7 agustos yillik iznim havalar cok sicak olcak bimiyorum ya :/

İYİYİM CANIM ŞÜKÜR GEZİNİYORUM EVDE DIŞARADA ÇIKIYORUM.. SADECE PLATE S YAPIYODUM ÇOKDA İYİ NETİCELER ALMIŞTIM AMA BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM..ARTIK UZUN BİR SÜRE SPOR YOK SADECE YÜRÜYÜŞ VERDİ DR.. CANIM 1 HAFTA YETMEZ SANMIYORUM MECBUREN RAPOR ALICAKSIN..YAZIN YAPTIRIYOSUN SEBEP İZİNE ÇIKACASIN DİYEMİ.. EN İYİ AMELİYAT NE YAZ NEDE TAM KIŞ ÇÜNKÜ KIŞINDA BURNUN ÇOK ÜŞÜR VE SOĞUK HAVADAN DOLAYI HEMEN ENFEKSİYON KAPILABİLİNİR..SANIRIM EYLÜL SONU EKİM İYİ GİBİ:hulya: AYY ARKADAŞIM KAFAYI YEMEZSEK İYİDİR VALLAkaydirigubbakcemile2

canım gitmek istersen eger hala görüşemediysen ara beni ben seni götürürüm

ekleyebilirsen super olur aslinda:) Kabul ya senin burnun ne guzel oturmus oyle super valla cok begendim. Ama ben bu doktora nasil ulasacagim randevu falan naasil goremedim bir turlu Haseki de randevu almak icin

ayh bu kız ameliyat oldumu yoksa giremedim siteye olmadıysan canım özel mesaj at geldiginde ben seni dr la görüştüreyimkaydirigubbakcemile5

Kizlar geldim geldim. Serdar Ceylan ile olan ameliyat isini iptal ettim ve Kocaeli Tipta oldum ameliyatimi carsamba gunu. Simdi iki gun oldu henuz yuzum hafiften sis ama genel olarak bir sorun yok. Haftaya tamponlar alinacak. Tam olarak estetik degil benim ama kirik vardi onu duzeltmek bile estetik diye geciyormus neyse burnum sargi icinde simdi sisliklerim insede rahatlasam bir an once. Kabul ben senin burnunu cok begenmistim gercekten cok iyi bir burun yapmis doktorun. Laracoft email atamadim cunku hic nete giremedima. Umarim en kisa zamanda ameliyat olursun sende. Ama ben kisa surede iyilesecegini sanmiyorum sanirim rapor alman gerekir ameliyat olursan.

Ayy supeeeeeer :lepi: Hayirli olsun canim harika yaa.. Dua et de ben de oliym bi an once kocaeli tip merkezi kocaelinde dimi hadi gecmis olsun zemuszemus

kabul burnun çok güzel olmuş :hooray:

kuşum biliyosun ben veli aslana ameliyat oldum çok memnunum :)) tabi karar senin iksiyelde görüş ikisininde yaptığı burunlara bi bak hangisi içine sinerse ona ol kuşummm.hadi hayırlısı

Senin burnun da harika olmuş canım :dance:

Son düzenleme:
mipa seninde burnun çok güzel olmuş çok yakışmış cnm güle güle kullan.
Ya laracroft ben seni ekledim ama hiç gelmiyosun msne seninle konuşacaklarım var :)

Kızlar bende Veli Arslan diyorum. Benim operasyonumu da o yaptı ben çok beğendim. Burada da kızlar çok beğendi. Tavsiye ederim doktorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…