Çocuk Hastalıkları serebral palsi hastası bir oğlum var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
öyle bır tanıdıgım yok sana yardımcı olamıycam tatlım ama cok gecmıs olsun demek ıstedım sadece...

Allah en kısa sürede sağlığına kavuştursun yavrunuzu inşallah.
Hiç bilgim yok ama güçlü olun siz.Derdi veren Allah dermanını da verirmiş.

serebral palsi hastası bi oğlumvar yürüyemiyo fizik görüyo buşekilde olup yürüyebilen biri varmı

çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin İnşallah.yaşı kaç oğlunuzun,kaç yıldır fizik alıyor? benim cp li 4-5 tane öğrencim var ve hepsi de yürüyor.birçoğu 4 yaştan sonra atmış ilk adımlarını ama şu anda fena sayılmazlar.tam dik bir yürüyüş olmasa da desteksiz yürüyebiliyorlar.iyi bir fizik tedaviyle oğlunuz da sağlığına kavuşur İnşallah.

serebral palsi hastası bi oğlumvar yürüyemiyo fizik görüyo buşekilde olup yürüyebilen biri varmı

öncelikle geçmiş olsun diyorum.sitede bebek sağlığı ve hastalıkları bölümünde cpli çocukları olan annelerin açtığı bölüm var.istersen orayı bir incele.Allah yardımcın olsun

canım cok gecmıs olsun asla umutsuz olma...bebegının durumunu yazmamıssın yası kac nasıl durumu cunku serebralpalsı cook genıs anlamlı ..benımde bı kızm splı kısaca adı bu .....ama kızım cok hafıf etkılenmıs ona ragmen yenı adım atıyo....drlar ne dedı norolog ve ortopedı gornmesı gerek..ve ıyı bı fızık tedavı nerdesın....ben ıkı aydır ynı bır merkez buldum cok memnunum cok ıyı...fızık cok gereklı........genısce yazarsan daha ıyı yazısırız canım burdakı topıge gırdunmı serebral palsılı cocugu olanlar yazıyo ıns ıyı olucaklar canım

pardon bakarmısınız adında bir blog var, orada ayşin hanım oğlu umutu anlatıyor, çok şey bulacaksınız. tüm annelere öneririm...

Back
X